Skydda din investering i Massey Ferguson med originaldelar från AGCO Parts. AGCO Parts är de enda äkta originalreservdelarna för Massey Ferguson.

VARFÖR KÖPA ORIGINALDELAR FRÅN AGCO PARTS FÖR DIN MASSEY FERGUSON?

Tack vare ett oöverträffat arv inom branschen för lantbruksmaskiner tillverkar Massey Ferguson ett omfattande utbud av lantbruksmaskiner för erfarna och professionella lantbrukare över hela världen. När det handlar om Massey Ferguson reservdelar är det rätta valet det enda valet! Varför ta risken att inte använda originalreservdelar för de här hårt arbetande komponenterna?

Originaldelar från AGCO Parts har/ger:

 • Fullt testade Massey Ferguson reservdelar, tillverkade enligt originalspecifikationen
 • Rätt passform första gången, alla gånger
 • Valuta för pengarna på alla Massey Ferguson-delar
 • Tillförlitliga Massey Ferguson-delar som ger topprestanda året runt
 • Bästa alternativet att undvika dyra maskinfel, skador och till och med säkerhetsrisker
 • Utvecklats för att tåla de mest extrema driftsförhållanden (godkända av Massey Ferguson Engineering)
 • Omfattas av AGCOs 12 månaders garanti* – omfattar även arbete vid montering av en Massey Ferguson-återförsäljare
 • Identifieras av det unika AGCO-hologrammet

Vi erbjuder det mest omfattande sortimentet av AGCO-originaldelar som passar alla maskiner från Massey Ferguson. Massey Ferguson-återförsäljare lagerför även ett stort utbud av originaldelar från AGCO Parts och de är utbildade, erfarna och utrustade för att ge dig bästa möjliga råd och teknisk hjälp om allt som gäller Massey Ferguson.

Kontakta din lokala Massey Ferguson-återförsäljare för mer information.

*Vanliga undantag gäller, t.ex. glas och slitkomponenter

Originaldelar från AGCO Parts för din Massey Ferguson

 • Promo Image

  Prestanda delar

  Upprätthåll maximal prestanda på din Massey Ferguson-maskin med originaldelar för koppling, motor, avgassystem, filter, roterande elektriska delar och transmission. Den bästa försäkringen mot dyra driftstopp heter AGCO Parts originaldelar.

 • Promo Image

  Säkerhetskritiska delar

  Undvik alla risker för dig och din personal med originalkomponenter för säker och tillförlitlig drift. Kompromissa inte: kontakta din lokala Massey Ferguson-återförsäljare om originaldelar för bromsar, belysning, länkage, styrning, vindrutetorkare och motorer.

 • Promo Image

  Slitdelar

  Säkerställ optimal driftseffektivitet och förhindra för tidiga eller dyra haverier med originaldelar för lager, remmar, bussningar och kopplingskulor.

 • Promo Image

  Komfort delar

  Bättre komfort betyder mindre utmattning, ökad produktivitet och vinst. Bestäm dig för originaldelar till hytten - interiör, säten, rutor och mattor.

 • Promo Image

  Estetiska delar

  Håll din Massey Ferguson i snyggt skick och behåll dess värde med originaldelar såsom plåt, lackering, dörrar, grillar och dekaler.

 • Promo Image

  Skörde delar

  Se till att hålla din Massey Ferguson skördemaskin igång med maximal effektivitet och säkerställa hög driftstid under den gyllene och gröna skörden genom att använda knivar, kedjor, fingrar och remmar i original.

multimedia

Titta på vår nya animation för att se hur användning av original AGCO Parts luftfilter och hur ett igensatt luftfilter påverkar bränsleförbrukningen

När det gäller Massey Ferguson reservdelar är det rätta valet det enda valet! Fullängdsvideon innehåller också tips om hur man identifierar en äkta AGCO-del.

Besparar dig pengar, tid och besvär! Se varför det är helt logiskt att kräva äkta AGCO-delar när du servar och underhåller din maskin.

 

När det gäller underhåll av din maskin är det endast AGCO originalbränslefilter som håller maskinen på rätt plats under längre tid. Piratfilter som inte uppfyller specifikationen för din motor kan minska serviceintervallet med upp till hälften och leda till problem som kostar dig avgörande tid när du behöver det som mest.

Lager, var de än används, tål friktion och belastningskrafter och är nyckeln till att säkerställa hög prestanda. AGCO Parts väljer alltid den bästa kvaliteten för din Massey Ferguson-maskin, så att du kan fokusera på den aktuella uppgiften. Lager är avgörande för effektiv drift av din maskin och en viktig del av ditt maskinunderhåll.

Riskera inte din maskins integritet. Välj alltid original AGCO Parts-packningar och -tätningar för optimal prestanda och effektivitet.

När du äger en Massey Ferguson-maskin förväntar du dig tillförlitlighet. Det är därför våra AGCO Parts-tätningar och -packningar är designade för att klara de mest extrema förhållanden, från de djupaste haven till de svåraste markerna.

När vi köper in lagren för Massey Ferguson-maskiner vet vi vem vi ska lita på.

Utan korrekt underhåll, eller om man använder undermåliga delar, blir bränslesystemet mindre effektivt. Originaldelar från AGCO Parts säkerställer bästa möjliga prestanda och effektivitet för din maskin.