Omloppstiden på din gård är obeveklig och dina maskiner är avgörande. En lågsäsongskontroll av din Massey Ferguson-återförsäljare är väl investerad tid.

MASSEY FERGUSON LÅGSÄSONGSSERVICE

Din Massey Ferguson-återförsäljare kan skräddarsy en lågsäsongskontroll som passar dina krav och maskinens tillgänglighet – från en 15-minuters visuell kontroll till en halv eller hel dags servicekontroll. Våra återförsäljartekniker har den senaste utbildningen. De är snabba, effektiva och ger god valuta för timpriset.

En kontroll under lågsäsong innebär:

  • En heltäckande fel- och tillståndsrapport utan förpliktelser inklusive punkter att hålla ett öga på och en tidsplan för allt väsentligt arbete. 
  • Minskad risk för stillestånd
  • Maximal maskineffektivitet
  • Minimerad skördeförlust 

Ring din Massey Ferguson-återförsäljare nu för den mest effektiva lågsäsongskontrollen och rätt förstagångsreparation. 

Lågsäsongskontroll 

Din maskin har arbetat hårt hela säsongen, så innan du ställer in den i förvar, eller påbörjar nästa arbetsomgång, ska du låta din Massey Ferguson-återförsäljare kontrollera den. Detta kommer att säkerställa minimal försämring av maskiner som förvaras under vintern, ge en snabbare uppstart nästa säsong och fortsatt effektivitet för de maskiner du använder året runt. 

Försäsongsinspektion 

Om det har gått ett tag sedan din maskin inspekterades kan din Massey Ferguson-återförsäljare rekommendera ett alternativ som passar dig, från en visuell kontroll, en inspektion med en omfattande fel- och tillståndsrapport till en fullständig service och inspektion. Betyder att du har den information du behöver för att fatta smarta beslut för det kommande året.

Få ut det mesta av din maskin den här säsongen med en försäsongsinspektion hos din Massey Ferguson-återförsäljare.

Multimedia

Omloppstiden på din gård är obeveklig. Varje minut räknas. Dina maskiner är avgörande. Boka en specialistbesiktning efter säsongen hos din återförsäljare idag

Fem viktiga anledningar varför du borde låta din AGCO-återförsäljare göra en lågsäsongskontroll av din AGCO-maskin.