Skydda din investering i Massey Ferguson med ett branschledande service- och garantiavtal.

DINA SERVICE- OCH UNDERHÅLLSALTERNATIV

Du förlitar dig på din Massey Ferguson-maskin. MF Care från din Massey Ferguson-återförsäljare garanterar maximal driftstid och prestanda från din maskin.

Återförsäljarservice för din Massey Ferguson

 • Promo Image

  Engångsservice

  Din Massey Ferguson-återförsäljare kan utföra en visuell tillståndskontroll och lämna en offert till dig gällande mindre eller större service enligt behov.

  En service är inte bara ett olje- och filterbyte. Varje service omfattar en omfattande fel- och tillståndsrapport avseende prestanda för bromsar, koppling, styrning, motor, kylsystem, bränsle- och elsystem.

  När du tar maskinen till din återförsäljare görs garanterat de senaste uppdateringarna av programvara samt kalibreringar. Håll din maskin på topp.

 • Promo Image

  MF Care - Service och utökad garanti

  MF Care är ett sätt för dig att fastställa dina kostnader vid tidpunkten för inköp av din Massey Ferguson-maskin, säkerställa optimala prestanda, garantera effektivitet och maximera maskinens andrahandsvärde. Våra MF Care-servicelösningar kan skräddarsys för att lämpa sig för dina betalnings- och drifttidsönskemål. MF Care-servicelösningar är anpassade och flexibla för att matcha dina krav avseende betalning och driftstimmar. 

  MF Care finns i 2 nivåer: 

  MF Care Silver – serviceavtal för regelbundet underhåll 

  Detta servicepaket omfattar allt föreskrivet underhållsarbete och går att boka upp till 10 000 timmar för nya och begagnade maskiner. Professionell service utförs av kunniga tekniker enligt tillverkarens rekommenderade intervall och checklistor. 

  MF Care Gold – förlängt garantiavtal för reparation 

  Våra avtal för förlängd garanti erbjuder säkerhet mot reparationskostnader (förutom slitage) och ger dig ultimat sinnesfrid. De är flexibla, erbjuder tre tillkommande nivåer - £0, £190 eller £490 och de är tillgängliga i upp till 5 år eller 6 000 timmar.* 

  Dessutom administreras programmet av Massey Ferguson. Det betyder att din återförsäljare pratar direkt med Massey Ferguson för att göra anspråk på dina vägnar. Det undanröjer behovet av inblandning av tredje part som kan orsaka förseningar för anspråket. 

  Du kan ansöka om en utökad garanti upp till 12 månader efter registrering av din maskin, vilket ger dig tid att överväga driftstimmar som krävs för täckning. Vi erbjuder även möjligheten till förlängning av ett befintligt förlängt garantiavtal för längre tidsperioder. 

  Det är viktigt att notera att service måste utföras för att en förlängd garanti ska vara giltig. Det här kan vara på grundval av ett serviceavtal eller ”betalning enligt användning”. 

  Ring din Massey Ferguson-återförsäljare idag för att diskutera MF Care och få en detaljerad offert.

 • Promo Image

  Service för äldre maskiner

  Om det har gått en tid sedan din senaste service kan din Massey Ferguson-återförsäljare utföra en visuell tillståndskontroll och lämna en offert till dig gällande mindre eller större service enligt behov. 

  Varje service omfattar en omfattande fel- och tillståndsrapport avseende prestanda för bromsar, koppling, styrning, motor, kylsystem, bränsle- och elsystem. 

  Den visuella tillståndskontrollen och fel- och tillståndsrapporten vid service hjälper dig att fatta smartare beslut om underhåll av din äldre maskin.

multimedia

Se vår video med omdömen för att se vad AGCO, en MF-återförsäljare och en MF-maskinägare har att säga om fördelarna med service och utökade garantiavtal.

Fem viktiga anledningar varför du borde låta din AGCO-återförsäljare göra en lågsäsongskontroll av din AGCO-maskin.