Vi leverer originale deler og produkter til varemerkene du stoler på.

AGCO Parts leverer verdensomspennende delestøtte til AGCOs maskinmerker Massey Ferguson, Fendt, Valtra og Challenger.

Originale AGCO-deler og -tilbehør er utviklet, testet og produsert av de samme menneskene som produserte det originale utstyret. Slik sørger vi for at maskinen din fungerer som den skal og gir deg driftssikkerhet du kan stole på.

Vi slutter ikke å produsere deler til maskinen, selv om vi tar den ut av produksjon. Vi kan hjelpe deg hele veien, gjennom hele maskinens levetid.

Når det kommer til din AGCO-maskin, er det originale valget det eneste valget!

I vår nyeste episode av People Behind the Parts kan du bli kjent med Freddie Pullan. Som deltidsbonde forstår Freddie behovene til kundene bedre enn de fleste. Dette gjør ham perfekt egnet til å lede AGCOs serviceinformasjon og opplæring ved Abbey Park i Storbritannia.

Roberto Montessori er AGCOs salgssjef for ettermarked i Italia, og bruker lidenskapen sin for maskiner til å sørge for at teamet hans leverer markedets beste ettermarkedstjenester. Han forteller mer i den nyeste episoden av People Behind the Parts.

Shabber Sheikhs rolle i AGCO Parts-familien er et perfekt eksempel på hva hele teamet står for, nemlig å tilby bedre og mer effektive ettermarkedstjenester til kundene våre. I den nyeste episoden av People Behind the Parts, forteller Shabber hvorfor han liker jobben sin så godt.

Annette bor på landet utenfor København. Hun jobber med mange forskjellige mennesker, og bidrar med sin ekspertise i utviklingen av sortimentet vårt av ekstraprodukter. I den nyeste episoden av AGCOs serie People Behind the Parts, snakker hun også om konseptet med én forhandler for alle behov.

HVORFOR DET ER VIKTIG MED ORIGINALE AGCO-DELER

  • OEM

    Hver eneste komponent er avgjørende for ytelsen, driftssikkerheten og integriteten til maskinen din. Originale AGCO-deler er produsert og testet etter de originale spesifikasjonene, og er de eneste som garantert passer og fungerer perfekt i din AGCO-maskin.

  • BEDRE YTELSE

    Du har det for travelt til å bekymre deg for driftssikkerheten til maskinen din. Originale AGCO-deler gir deg tryggheten på at maskinen din fungerer og yter optimalt, året rundt.

  • 12-MÅNEDERS GARANTI

    Originale AGCO-deler dekkes av en 12-måneders garanti.