Når du investerer i en Valtra-maskin, har du støtte fra AGCO – verdens største leverandør av landbruksmaskiner.

Service hos Valtra-forhandleren – støttet av AGCO

AGCO er verdens største landbruksselskap. Vi setter vår ære i å ha kunnskapen, erfaringen og infrastrukturen til å levere ettermarkedsstøtte i verdensklasse til våre kunder og deres maskiner.

 • Promo Image

  AGCO Tech Connect

  AGCO Tech Connect er vårt nye, globale verktøy som gir AGCO-forhandlernes serviceteknikere en nettbasert plattform med alt av teknisk informasjon og støttetjenester fra AGCO i forbindelse med service og vedlikehold av maskiner. Med denne informasjonen og muligheten til direkte elektronisk kommunikasjon med AGCOs spesialister, kan serviceteknikerne hos forhandlerne raskt diagnostisere og løse alle problemer med maskinene, og dermed redusere stopptiden for kundene. Implementeringen av Tech Connect er en del av AGCOs arbeid for hjelpe forhandlerne med å gi bransjens beste kundeservice.

 • Promo Image

  Teknisk støtteteam

  Mekanikerne hos forhandleren har den beste opplæringen fra AGCO Academy innen diagnostisering og reparasjon av feil på Valtra-maskiner. Dersom de skulle trenge det, kan de ta kontakt med AGCOs tekniske støtteteam for mer hjelp. Vi har tekniske støtteteam i alle våre viktigste markeder, og de er tilgjengelige på telefon døgnet rundt.

 • Promo Image

  AGCOnet

  Teknikerne våre har direkte tilgang til AGCO Net Intranet-biblioteket, både på verkstedet og ute hos kunden. Biblioteket oppdateres daglig og gir dem de siste nyhetene og alt av teknisk informasjon om maskinene våre.

 • Promo Image

  Deletilgjengelighet

  Forhandleren din har tilgang til AGCOs enorme lagerbeholdning av originale reservedeler, som sendes med toppmoderne logistikk. AGCOs forhandlere i Europa, Afrika og Midtøsten betjenes av hoveddelelageret i Ennery i Frankrike, i tillegg til ti mindre lagre som er strategisk plassert for å kunne gi optimal tilgang til deler for alle kundene våre.