Beskytt investeringen i en Massey Ferguson med originale AGCO-deler. AGCO-deler er de eneste originale reservedelene til Massey Ferguson.

hvorfor kjøpe originale agco-deler til din massey ferguson?

Massey Ferguson har en enestående historie innen produksjon av landbruksmaskiner, og er det ubestridte førstevalget for erfarne, profesjonelle bønder over hele verden. Og når det kommer til deler til din Massey Ferguson, er det originale valget det eneste valget! Hvorfor ta sjansen på å bruke uoriginale deler når du skal skifte ut viktige komponenter?

Originale AGCO-deler:

 • er fullstendig testet og produsert etter originale spesifikasjoner
 • passer perfekt, første gang og hver gang
 • gir mye for pengene
 • er pålitelige og gir topp ytelse året rundt
 • er det beste alternativet hvis du vil unngå kostbare havarier, skader og svikt i sikkerheten
 • er utviklet for å tåle selv de tøffeste driftsforholdene (godkjent av Massey Fergusons ingeniører)
 • dekkes av AGCOs 12 måneders garanti* – også inkludert arbeid når montert av et Eiksenter
 • gjenkjennes ved det unike AGCO-hologrammet

Vi tilbyr det mest omfattende utvalget av originale AGCO-deler til alle Massey Ferguson-maskiner. Ditt Eiksenter har også et stort utvalg originale AGCO-deler på lager, og de ansatte har opplæringen, erfaringen og utstyret til å gi deg den beste oppfølgingen og hjelpen med alt som har med Massey Ferguson å gjøre.

For mer informasjon kan du kontakte ditt lokale Eiksenter.

* De vanlige unntakene gjelder, f.eks. glass og slitedeler

ORIGINALE AGCO-DELER TIL DIN MASSEY FERGUSON

 • Promo Image

  Ytelsesdeler

  Sørg for at Massey Ferguson-maskinen din yter optimalt med originale kløtsjer, motordeler, eksosanlegg, filter, roterende elektriske deler og transmisjoner. Originale deler fra AGCO Parts er den beste løsningen for å sikre seg mot kostbar stopptid.

 • Promo Image

  Sikkerhetskritiske deler

  Unngå å sette deg selv og førerne dine i fare med originale komponenter for trygg og sikker drift. Ikke ta noen sjanser – snakk med din Massey Ferguson-forhandler om originale bremser, lys, trepunktkoblinger, styringer, vindusviskere og motorer.

 • Promo Image

  Slitasjedeler

  Sørg for optimal ytelse og unngå upraktiske og kostbare reparasjoner med originale lager, remmer, bøssinger og trekkstangkuler.

 • Promo Image

  Komfortdeler

  Mer komfort gjør deg mindre sliten, gir bedre produktivitet og øker fortjenesten. Gå for originale deler, pyntelister, seter, vinduer og matter i førerhuset.

 • Promo Image

  Estetiske deler

  Sørg for at Massey Ferguson-maskinen din ser bra ut og holder på verdien sin, med originale metallplater, lakk, dører, griller og klebeskilt.

 • Promo Image

  Deler til innhøstingsmaskiner

  Hold din Massey Ferguson-innhøstingsmaskin i topp stand. For maksimal produktivitet under innhøstingen bør du velge originale kniver, kjeder, fingre og remmer.

Multimedia

Se vår nye animasjonsfilm for å se hvordan originale luftfilter fra AGCO Parts er en fordel for motoren og påvirkningen et tett filter vil ha på drivstofforbruket.

Vi viser deg hvorfor det originale valget det eneste valget når det kommer til filter! Den lange versjonen av videoen inneholder også tips om hvordan du kan se om en del er en original AGCO-del.

Du sparer penger, tid og arbeid! Se hvorfor det er smart å insistere på originale AGCO-deler når du bestiller service og vedlikehold av maskinen din.

 

Når det kommer til vedlikehold av maskinen din, vil originale drivstoffilter fra AGCO holde maskinen ute på åkeren lenger. Uoriginale filter som ikke oppfyller spesifikasjonene til motoren, kan redusere serviceintervallet med opptil 50 % og føre til problemer som gir kritisk stopptid når du trenger maskinen som mest.

Uansett hvordan lager brukes, må de motstå friksjon og belastninger – og er faktisk nøkkelen til å sikre en høy ytelse. AGCO Parts velger alltid den beste kvaliteten for deg Massey Ferguson -maskin, slik at du kan holde fokus på arbeidsoppgavene dine. Lager er vesentlige for effektiv drift av maskinen din og en viktig del av maskinvedlikeholdet.