Beskytt investeringen i en Fendt med originale AGCO-deler. AGCO-deler er de eneste originale reservedelene til Fendt.

Hvorfor kjøpe originale AGCO-deler til Fendt-maskinen?

Fendt er ikke bare et navn – det er en overbevisning. Enten det dreier seg om traktorer, skurtreskere, forhøstere eller presser, lager Fendt maskiner du kan være stolt av. Og når det kommer til deler til din Fendt, er det originale valget det eneste valget! Hvorfor ta sjansen på å bruke uoriginale deler når du skal skifte ut viktige komponenter?

Originale AGCO-deler:

 • er fullstendig testet og produsert etter originale spesifikasjoner
 • passer perfekt, første gang og hver gang
 • gir mye igjen for pengene
 • sikrer deg driftssikkerhet og optimal ytelse gjennom hele året
 • er det beste alternativet hvis du vil unngå kostbare havarier, skader og svikt i sikkerheten
 • er utviklet for å tåle selv de tøffeste driftsforholdene (godkjent av Fendts ingeniører)
 • dekkes av 12 måneders garanti* – også inkludert arbeid når montert av et Eiksenter
 • gjenkjennes ved det unike AGCO-hologrammet

Vi tilbyr det mest omfattende utvalget av originale AGCO-deler til alle Fendt-maskiner. Ditt Eiksenter har også et stort utvalg originale AGCO-deler på lager, og de ansatte har opplæringen, erfaringen og utstyret til å gi deg den beste oppfølgingen og hjelpen med alt som har med Fendt å gjøre.

For mer informasjon kan du kontakte ditt lokale Eiksenter.

* De vanlige unntakene gjelder, f.eks. glass og slitedeler

ORIGINALE AGCO-DELER TIL DIN FENDT

 • Promo Image

  Ytelsesdeler

  Sørg for at Fendt-maskinen din yter optimalt med originale remmer, kløtsjer, motordeler, eksosanlegg, filter, roterende elektriske deler og transmisjoner. Originale deler fra AGCO Parts er den beste løsningen for å sikre seg mot kostbar stopptid.

 • Promo Image

  Sikkerhetskritiske deler

  Unngå å sette deg selv og førerne dine i fare med originale komponenter for trygg og sikker drift. Ikke ta noen sjanser – snakk med din Fendt-forhandler om originale bremser, lys, trepunktkoblinger, styringer, vindusviskere og motorer.

 • Promo Image

  Slitasjedeler

  Sørg for optimal ytelse og unngå upraktiske og kostbare reparasjoner med originale lager, remmer, bøssinger og trekkstangkuler.

 • Promo Image

  Komfortdeler

  Mer komfort gjør deg mindre sliten, gir bedre produktivitet og øker fortjenesten. Gå for originale deler, pyntelister, seter, vinduer og matter i førerhuset.

 • Promo Image

  Estetiske deler

  Sørg for at Fendt-maskinen din ser bra ut og holder på verdien sin, med originale metallplater, lakk, dører, griller og klebeskilt.

 • Promo Image

  Deler til innhøstingsmaskiner

  Hold din Fendt-innhøstingsmaskin i topp stand. For maksimal produktivitet under innhøstingen bør du velge originale kniver, kjeder, fingre og remmer.

multimedia

Se vår nye animasjon for å lære hvorfor originale luftfilter fra AGCO Parts kommer motoren til gode, og se hvilke konsekvenser et tett filter har på drivstofforbruket.

Vi viser deg hvorfor det originale valget det eneste valget når det kommer til filter. Den lange versjonen av videoen inneholder også tips om hvordan du kan se om en del er en original AGCO-del.

Uansett hvordan lager brukes, må de motstå friksjon og belastninger – og er faktisk nøkkelen til å sikre en høy ytelse. AGCO Parts velger alltid den beste kvaliteten for deg Fendt-maskin, slik at du kan holde fokus på arbeidsoppgavene dine. Lager er vesentlige for effektiv drift av maskinen din og en viktig del av maskinvedlikeholdet.

Det er likevel slik at uten riktig vedlikehold, eller hvis du bruker dårlige deler, vil ikke systemet fungere som det skal. Med originale deler fra AGCO Parts er du sikret at maskinen yter maksimalt.