Dette er vårt utvalg av originale AGCO-deler til eldre maskiner. Dette sortimentet er laget for å garantere støtte gjennom hele levetiden til din Massey Ferguson.

Hold deg til Massey Ferguson med AGCO 10+ Parts

10+-serien med deler til Massey Ferguson består av de mest etterspurte delene til traktorer i seriene fra MF 35 til MF 6400.

Med 10+-serien med deler til Massey Ferguson får du:

  • konkurransedyktige priser
  • tryggheten om at Massey Ferguson-traktoren vil fungere optimalt
  • originale AGCO-deler, og dermed original kvalitet, til Massey Ferguson-traktoren
  • tryggheten med AGCOs 12 måneders garanti på 10+-deler til Massey Ferguson

AGCOs 10+-program betyr at du får kvaliteten som traktoren din fortjener når du kjøper Massey Ferguson-deler, og at du ivaretar arven og historien til Massey Ferguson-merket.

Ta kontakt med oss på sosiale medier med emneknaggen #KeepItMF og se hvor mange andre Massey Ferguson-eier som har holdt maskinen sin original med AGCOs 10+-deler til Massey Ferguson.

10+-videoer

Vi feirer 60 år med Massey Ferguson med et utvalg av dine favoritter blant MF-maskinene. Takk til alle som tok seg tid til å sende inn bidrag til bildekampanjen vår. 

I denne videoen kan du se en klassisk Massey Ferguson 165 blir demontert, overhalt og restaurert ved hjelp av originale Massey Ferguson 10+-deler.

I 2016 gikk Union Hall RNLI sammen med Massey Ferguson for å skaffe penger ved å lodde ut en MF 135 som var overhalt med originale AGCO 10+-deler.

Det er ikke mange som har representert AGCO og Massey Ferguson med mer stolthet enn Nick Rew. Som en av de som har vært lengst ansatt i AGCO, bruker Nick sin unike erfaring og kunnskap til å lede 10+-programmet. Dette gjør han for å sikre at eiere av eldre maskiner har tilgang til det originale valget innen deler og service.

For å feire årets jubileum av to av våre mest prestisjefulle modeller, ba vi følgerne og fansen vår om å sende inn sine egne bilder.

Du sparer penger, tid og arbeid! Se hvorfor det er smart å insistere på originale AGCO-deler når du bestiller service og vedlikehold av maskinen din.