Service hos AGCO-forhandleren | Fendt | Norge
Beskytt investeringen din med Fendt Services fra forhandleren din. Optimal driftstid.

Dine service- og vedlikeholdsalternativer

Du har investert i toppmoderne teknologi og design for å få jobben gjort på den riktige måten. Derfor bør du bruke Fendt Services.

 • Promo Image

  Enkeltservice

  De smarteste verktøyet for service på Fendt-maskiner kan ikke kjøpes over disk.

  Mekanikerne hos Fendt-forhandleren har fått omfattende modell- og systemopplæring fra Fendt. De har også direkte tilgang til Fendt og den nyeste tekniske informasjonen om maskinen din.

  Å overlate service til forhandleren er tryggeste veien til optimal ytelse. Ta kontakt med forhandleren i dag.

 • Promo Image

  Fendt Services – serviceavtaler og utvidet garanti

  Fendt Care er navnet på servicekontraktene og på den utvidede garantien for nye og brukte Fendt-maskiner. Disse kontraktene lar deg fastsette kostnadene dine når du kjøper Fendt-maskinen og sikre optimal og garantert ytelse og maksimal bruktverdi. Fendt Care-pakkene kan også tilpasses dine behov med tanke på betaling og driftstimer. Fendt Care-løsningene er fleksible og tilpasses dine behov med tanke på betaling og antall driftstimer.

  Serviceavtale for regelmessig vedlikehold – Fendt Care Bronze

  Denne servicepakken inkluderer alt anbefalt vedlikeholdsarbeid opptil 10 000 timer for nye og brukte maskiner. Servicen utføres av Fendt-opplærte mekanikere (hos deg eller hos Fendt-forhandleren din) i samsvar med produsentens anbefalte intervaller og sjekklister.

  Utvidet garantiavtale for reparasjoner – Fendt Care Silver

  Våre utvidede garantiavtaler gir sikkerhet for reparasjonskostnader (unntatt slitedeler) og gir deg tryggheten du trenger. De er fleksible, med tre forskjellige egenandelsnivåer – 0€, 190€ or 490€ – og tilgjengelige i opptil 8 år eller 10 000 timer.*

  I tillegg administreres programmet av Fendt. Det betyr at forhandleren din snakker direkte med Fendt for å fremme krav på dine vegne. På denne måten er det ikke noe behov for å involvere tredjeparter, noe som kan forårsake forsinkelser.

  Du kan be om utvidet garanti opptil 12 måneder etter at maskinen ble registrert, slik at du får tid til å bestemme hvor mange driftstimer du trenger dekning for. Vi tilbyr også muligheten til å utvide en eksisterende utvidet garanti.

  Det er viktig å være oppmerksom på at servicen må gjennomføres for at den utvidede garantien skal være gyldig. Dette kan gjøres via en serviceavtale eller med enkeltservicer.

  Ring Fendt-forhandleren i dag for mer informasjon og et detaljert tilbud på Fendt Care.

  * Betingelser gjelder. Kun for deltakende markeder og modeller.

 • Promo Image

  Fendt Certified - Brukte Maskiner

  Fendt-kvalitet, brukte traktorer – testet og sertifisert

  Brukte landbruksmaskiner som er testet til utmerket tilstand og sertifisert Fendt-kvalitet, er den perfekte løsningen for kostnadsbevisste bønder eller som supplement i en stor flåte.  Fendt Certified omfatter traktorer, skurtreskere og Katana-forhøstere. Fendt Certified-maskiner har følgende fordeler:

  • Sertifisering i samsvar med strenge kvalitetsstandarder
  • Har gjennomgått en omfattende kontroll (teknologi, slitasje, visuelt utseende)
  • Har fått full service på slitedeler
  • Deler skiftes, rengjøres og lakkeres der det er nødvendig
  • Ett års garanti som dekker skader på alt annet enn slitedeler. Garantien kan utvides*
  • Service til faste timepriser

  * For traktorer opptil 8 år eller 8000 driftstimer, og for skurtreskere og forhøstere opptil 5 år eller 3000 timer.

  For mer informasjon kan du kontakte ditt lokale Eiksenter.

 • Promo Image

  Service på eldre maskiner

  Hvis det har gått en stund siden forrige service, kan Fendt-forhandleren utføre en visuell kontroll og gi deg et pristilbud på servicen som trengs.

  Hver service inkluderer en omfattende feil- og tilstandsrapport for bremser, kløtsj, styring, motor, kjøleanlegg, drivstoff- og elektrisk system.

  Den visuelle kontrollen og feil- og tilstandsrapporten hjelper deg med å ta smartere avgjørelser om vedlikehold av eldre maskiner.

Multimedia

Fem viktige grunner til at du bør la AGCO-forhandleren sjekke AGCO-maskinen din etter sesongen.