Gi deg selv de beste forutsetningene for å lykkes

Går produktiviteten din ned på grunn av for dårlig komfort i førerhuset?

Du og Valtra-traktoren din er et produktivt team.

Men kanskje du bør fokusere mer på kvaliteten på tiden dere har sammen? Oppgrader førerhuset for å gjøre arbeidsdagene til en glede, ikke et slit.

Vi tror at traktoren din vil takke deg hvis du legger litt ekstra innsats i førerhuset.

En perfekt match

Skap en best mulig arbeidsplass

 • Promo Image

  Få friskere luft

  Hvis du puster inn kjølig og ren luft i førerhuset, får du mer energi og blir mindre sliten. Frisk opp innemiljøet med service på klimaanlegget og nye førerhusfilter. Hold deg frisk, hold pollen og støv ute.

 • Promo Image

  Gjør arbeidsdagen mer komfortabel

  Med korsryggstøtte og vibrasjonsbeskyttelse kommer du til å elske timene i førerhuset. Et nytt førersete fra Valtra kan redusere hvor mye vibrasjoner du utsettes for og gi ryggraden optimal støtte, slik at du ikke blir sliten selv på lange dager.

 • Promo Image

  Vis at du bryr deg

  Gi traktoren din oppmerksomheten den fortjener. Skap gode vaner med pleie- og oppbevaringsartikler fra AGCO. Gi deg selv en ren og ryddig arbeidsplass.

 • Promo Image

  Få enda bedre oversikt

  Med et ryggekamera får du god oversikt over redskaper og maskiner bak traktoren uten å måtte forlate førerhuset. Da holder du både deg selv og andre trygge.

 • Promo Image

  Se bedre

  La originale AGCO-arbeidslys vise deg veien. Ikke la deg stoppe av dårlige lysforhold. Lysene er grundig testet og produsert etter de høyeste standardene, og de svikter deg ikke.

 • Promo Image

  Få bedre sikt

  Spør din lokale forhandler om vindusviskere, viskermotorer og spylevæsketanker, for ikke å glemme vindusglass og speil. Gi deg selv best mulig sikt fra førerhuset.

 • Promo Image

  Hold det rent

  Med slitesterke gulvmatter holder du førerhuset rent, selv om støvlene dine er aldri så skitne. Du slipper å skli eller snuble når du skal ut og inn av førerhuset, uansett hvordan været er.

 • Promo Image

  Ikke glem å kose deg

  Sett stemningen i førerhuset med en original AGCO-radio med Bluetooth- og telefontilkobling. Du velger underholdningen selv.

Traktorførerhusets utvikling

Traktorene har utviklet seg mye siden den gangen de ikke engang hadde førerhus. Valtra jobber kontinuerlig for å forbedre sikkerheten og komforten i førerhuset. Bli med oss tilbake til begynnelsen og se hvor langt vi har kommet, i denne fascinerende bloggen om traktorførerhusets utvikling.

Gi deg selv de beste forutsetningene for å lykkes

 • Promo Image

  FORHANDLERMONTERT UTSTYR

  Med originalt Valtra-tilbehør kan du og traktoren få til mer sammen. 

 • Promo Image

  HANDLE PÅ NETT MED AGCO PARTS

  Finn delen du leter etter med bare noen få klikk.

SMART FarmingSMART FARMING

Utnytt potensialet i maskinen din

Kravene i landbruket blir stadig større, og du tilpasser deg hele tiden. Heldigvis kan Valtra-maskinen din også tilpasse seg, slik at du jobber mer effektivt og produktivt – fra Valtra Rate Control og Section Control til Valtra Connect. Bruk Valtra Connect og autostyring for å jobbe mer presist, så sparer du både drivstoff og innsatsfaktorer som såkorn og gjødsel.

SMART Sikkerhet

Smart safety

Sett sikkerheten i høysetet

Med et komfortabelt og arbeidsvennlig førerhus kan du øke produktiviteten og jobbe på en tryggere måte. Ved å skape et stressfritt miljø i førerhuset med god sikt i alle retninger kan du redusere faren for ulykker og unngå tretthet. Ta en repetisjon av gode rutiner som er viktige for sikkerheten på gården, med disse korte og lett tilgjengelige veiledningene.

Setet er ikke bare noe du sitter i

Valtra-førersetet er et hjelpemiddel som gjør deg mer produktiv. Med forbedret korsryggstøtte og mindre vibrasjoner jobber du bedre, selv på de tøffeste dagene. Ta kontroll på komforten i førerhuset, så unngår du tretthet og holder oppmerksomheten oppe.