Vedlikehold førerhuset slik at du kan jobbe effektivt.

Førerhuskomfort? Det er viktigere enn du tror …

Vi vet at du alltid har en jobb å gjøre. Vi vet at du konsentrerer deg om å få jobben gjort, uansett hva som skjer. Men hvis førerhuset ditt mangler utstyret du trenger, bruker du lengre tid og jobber mindre produktivt. Eiksenteret kan hjelpe deg. De er klare til å levere deler og tjenester, og de har et utvalg originale AGCO-produkter på lager som hjelper deg med å holde førerhuset så trivelig og produktivt som mulig.

Ta kontakt med Eiksenteret i dag for mer informasjon om produktene som gir deg komfort i arbeidshverdagen.

Kjør SMART

 • Promo Image

  Langvarig beskyttelse av setet

  Originale, skreddersydde setetrekk fra AGCO har høy kvalitet og er stilige og holdbare, slik at du holder setet rent og i orden.

 • Promo Image

  Hold holdet kaldt

  Gjør deg klar for sommermånedene. Et godt vedlikeholdt klimaanlegg holder førerhuset kjølig og fritt for pollen og støv, slik at du kan konsentrere deg om jobben. Ring Eiksenteret nå for å bestille service!

 • Promo Image

  Beskyttelse uansett vær

  Med slitesterke gulvmatter slipper du å skli eller snuble når du skal ut og inn av førerhuset, uansett hvordan været er.

 • Promo Image

  Oppgrader underholdningssystemet

  DAB, Bluetooth og tilkobling av iPod og telefon – du kan velge blant en rekke praktiske og originale løsninger fra AGCO.

 • Promo Image

  Hold deg trygg med et ekstra par øyne

  Følg nøye med på arbeidet – du kan overvåke redskapen eller maskinen fra det komfortable setet i førerhuset.

 • Promo Image

  Synlig bedre belysning

  Når det er dårlig med naturlig lys, kommer originale arbeidslys fra AGCO til sin rett. Lysene er grundig testet og produsert etter de høyeste standardene, og de svikter ikke.

 • Promo Image

  Bedre oversikt

  Er du bekymret for oversikten fra førerhuset? Vi på Eiksenteret kan hjelpe deg. Spør oss om vindusviskere, viskermotorer og spylevæsketanker, for ikke å glemme vindusglass og speil.

 • Promo Image

  Optimalt vedlikehold av førerhuset

  Du har tilgang til et bredt utvalg pleieprodukter, blant annet interiørrens og såpe til utvendig vask, slik at du kan sørge for at maskinen din ser ut som ny.