Kjør Smart | NO | Valtra
Vedlikehold førerhuset slik at du kan jobbe effektivt.

DRIVE SMART

Finn komfortsonen

Hvis du er komfortabel mens du arbeider, tåler du lange dager mye bedre.

Tilpass førerhuset slik du selv ønsker, så unngår du tretthet og holder deg på tå hev. Velkommen til komfortsonen

Øk produktiviteten ved å tilpasse førerhuset

Når du er komfortabel, jobber du bedre. Valtra har førerhusprodukter som er spesialutviklet for å gjøre deg mer produktiv. Optimal sikt, korsryggstøtte, tilgang til funksjoner og et sunt og rent førerhusmiljø er viktige aspekter for å jobbe mest mulig effektivt.

Moderne seterSeat evolution

Setet er ikke bare noe du sitter i. Moderne Valtra-førerseter kan gjøre mye mer enn som så. Setene kan redusere hvor mye vibrasjoner du utsettes for og gi ryggraden optimal støtte, slik at du ikke blir sliten selv om du jobber lange dager. Beskytt setet med et originalt, skreddersydd Valtra-setetrekk.

Lag dindrosje

Hold holdet kaldtKeep your cool

Når du jobber i et godt førerhus, jobber du bedre. God ventilasjon motvirker tretthet. Med god førerhusventilasjon holder du deg frisk og unngår pollen og støv. Bestill service på klimaanlegget nå, så kan du puste litt roligere denne sesongen.


Hold deg trygg med et ekstra par øyneStay safe with an extra pair of eyes

Følg nøye med på arbeidet – du kan overvåke redskapen eller maskinen fra det komfortable setet i førerhuset.


Synlig bedre belysningVisibly better lighting

Når det er dårlig med naturlig lys, kommer originale arbeidslys fra AGCO til sin rett. Lysene er grundig testet og produsert etter de høyeste standardene, og de svikter ikke.


OppbevaringsløsningerStorage solutions

Roter du stadig vekk mobilen? Med en Valtra-telefonholder er mobilen alltid lett tilgjengelig. Det er på tide å rydde opp i førerhuset. Dokument- og koppholdere gjør det enklere å få jobben gjort. Du kan til og med unne deg litt kald drikke på lange dager, med et kjøleskap som er spesialtilpasset førerhuset.


Beskyttelse uansett værWeather-proof protection

Med slitesterke gulvmatter slipper du å skli eller snuble når du skal ut og inn av førerhuset, uansett hvordan været er.


Oppgrader underholdningssystemetUpgrade your entertainment options

DAB, Bluetooth og tilkobling av iPod og telefon – du kan velge blant en rekke praktiske og originale løsninger fra AGCO.


Optimalt vedlikehold av førerhusetThe very best care for your cab

Du har tilgang til et bredt utvalg pleieprodukter, blant annet interiørrens og såpe til utvendig vask, slik at du kan sørge for at maskinen din ser ut som ny.


Bedre oversiktA clearer view

Er du bekymret for oversikten fra førerhuset? Forhandleren din kan hjelpe deg. Spør oss om vindusviskere, viskermotorer og spylevæsketanker, for ikke å glemme vindusglass og speil.


SMART FarmingSMART Farming

Utnytt potensialet i maskinen din

Kravene i landbruket blir stadig større, og du tilpasser deg hele tiden. Heldigvis kan Valtra-maskinen din også tilpasse seg, slik at du jobber mer effektivt og produktivt – fra variabel dosering og seksjonskontroll til Valtra Connect. Bruk smarte løsninger for å jobbe mer presist, så sparer du både drivstoff og innsatsfaktorer som såkorn og gjødsel. 

SMART SikkerhetSMART Safety

Med et komfortabelt og arbeidsvennlig førerhus kan du øke produktiviteten og jobbe på en tryggere måte. Ved å skape et stressfritt miljø i førerhuset med god sikt i alle retninger kan du redusere faren for ulykker og unngå tretthet. Ta en repetisjon av gode rutiner som er viktige for sikkerheten på gården, med disse korte og lett tilgjengelige veiledningene.

videoer

Setet er ikke bare noe du sitter i.

Valtra-førersetet er et hjelpemiddel som gjør deg mer produktiv. Med forbedret korsryggstøtte og mindre vibrasjoner jobber du bedre, selv på de tøffeste dagene. Ta kontroll på komforten i førerhuset, så unngår du tretthet og holder oppmerksomheten oppe.