SISTE NYTT OG BLOGGER

Nyhets- og bloggsidene våre gir deg siste nytt om AGCO Parts & Service, både om produktene og tjenestene som gjør livet ditt enklere og menneskene som leverer dem.

sightcall

19. mai 2020 | Nyheter

Her hos AGCO utforsker vi stadig nye måter som vi kan imøtekomme dine behov for deler og service på, slik at du kan fortsette gårdsdriften i denne kritiske tiden. 

Les alt om AGCOs spennende nye partnerskap med SightCall for å tilby visuell service i øyeblikket mellom våre forhandleres mekanikere og AGCOs serviceteam, slik at maskinen din kan tas i bruk igjen så raskt som mulig.

Les mer

 

SISTE NYTT

 • Promo Image

  HER FOR DEG

  9 April 2020 | Nyheter

  AGCO og forhandlerne våre står sammen i møtet med usikkerheten rundt koronaviruset covid-19.

  Her i Europa møter vi denne enorme utfordringen med eksepsjonelle tiltak som skal beskytte både oss selv, kundene og lokalsamfunnene våre. Det er viktig for AGCO å beskytte og opprettholde næringskjeden i denne utfordrende perioden. 

  Les mer

 • Promo Image

  FOLKENE SOM BRUKER DELENE: GRACE MAPLE

  12. mars 2020 | Blogg

  Søndag 8. mars var den internasjonale kvinnedagen, en dag som markerer kvinners prestasjoner verden over og minner oss på kampen for like rettigheter mellom kjønnene. Gjennom 2020 skal vi fortsette fokuset på temaet og målsettingen #Likhet for alle, og vi skal fremheve noen av de inspirerende og dedikerte mennene og kvinnene som jobber i landbruket.

  Les mer

NYLIGE ARTIKLER