Arbeidssyklusen på gården tar aldri slutt, og maskinen din må fungere. En service hos Fendt-forhandleren utenfor sesongen lønner seg.

Service utenfor sesongen for Fendt

Fendt-forhandleren kan skreddersy en service utenfor sesongen som passer dine behov, og gjennomføre den når det passer for deg. Du kan velge alt fra en 15 minutters visuell inspeksjon til en halvdags eller heldags serviceinspeksjon. Mekanikerne hos forhandleren har oppdatert kunnskap. De jobber raskt og effektivt til en timepris som gir deg mye for pengene.

Vinterkontrollen innebærer:

  • en uforpliktende, omfattende feil- og tilstandsrapport, inkludert informasjon om hva du bør holde øye med og en tidsramme for eventuelt nødvendig arbeid
  • redusert risiko for stopptid
  • Optimal maskinytelse
  • Minimalt avlingstap

Ring Fendt-forhandleren din nå for en inspeksjon utenfor sesongen og riktige reparasjoner på første forsøk.

Service etter sesongen

Maskinen din har jobbet hardt hele sesongen, så før du setter den bort for vinteren eller begynner på neste runde, er det lurt å ta en sjekk hos Fendt-forhandleren. De vil sørge for at maskinen holder seg godt gjennom vinteren, en så rask oppstart som mulig neste sesong og kontinuerlig ytelse for maskinene du bruker året rundt.

Inspeksjon før sesongen

Det er en stund siden maskinen din ble inspisert. Fendt-forhandleren din kan anbefale et alternativ som passer deg, enten en visuell kontroll, en inspeksjon med en omfattende feil- og tilstandsrapport eller en full service og inspeksjon. Det betyr at du vil ha informasjonen du trenger for å ta smarte avgjørelser for året som kommer.

Få maksimalt ut av maskinen din denne sesongen, med en inspeksjon før sesongen fra din Fendt-forhandler.

Multimedia

Arbeidssyklusen på gården tar aldri slutt. Hvert minutt teller. Maskinene dine er viktige. Bestill en inspeksjon etter sesongen fra ekspertene hos Fendt-forhandleren i dag.

Fem viktige grunner til at du bør la AGCO-forhandleren sjekke AGCO-maskinen din etter sesongen.