AGCOs mekanikere over hele verden har ett hovedfokus, nemlig å levere bransjens beste service og vedlikehold.

Regelmessig service og vedlikehold av traktorer og andre landbruksmaskiner er avgjørende for å sikre at du får maksimalt ut av tiden du bruker på åkeren. AGCO Service leverer service og vedlikehold av AGCOs maskinmerker – Massey Ferguson, Fendt, Valtra og Challenger – over hele verden.

Vi samarbeider med AGCO-forhandlerne for å tilby et omfattende utvalg skreddersydde service- og vedlikeholdspakker som oppfyller dine behov. Du kan stole på AGCO-forhandleren din, enten det gjelder en enkeltstående service, service før eller etter sesongen, en serviceavtale eller utvidet garanti. De har kunnskapen, ekspertisen og utstyret til å sikre at maskinene dine yter maksimalt og ikke svikter når du trenger dem.

Når det kommer til service og vedlikehold, bør du sende AGCO-maskinen din til de som kan det best. På den måten sørger du for at maskinen vil fungere optimalt, enten det er snakk om en Challenger, Fendt, Massey Ferguson eller Valtra.

Besøk eller ring din lokale AGCO-forhandler i dag for mer informasjon, og bestill din neste service.

HVORFOR DET ER VIKTIG MED ORIGINALE AGCO-DELER

  • OEM

    Hver eneste komponent er avgjørende for ytelsen, driftssikkerheten og integriteten til maskinen din. Originale AGCO-deler er produsert og testet etter de originale spesifikasjonene, og er de eneste som garantert passer og fungerer perfekt i din AGCO-maskin.

  • BEDRE YTELSE

    Du har det for travelt til å bekymre deg for driftssikkerheten til maskinen din. Originale AGCO-deler gir deg tryggheten på at maskinen din fungerer og yter optimalt, året rundt.

  • 12-MÅNEDERS GARANTI

    Originale AGCO-deler dekkes av en 12-måneders garanti.