Beskytt investeringen i Fendt-maskinen og la ekspertene ta hånd om den

Hvorfor bruke Fendt-forhandleren til service og vedlikehold?

4 grunner til å ta med maskinen til en Fendt-forhandler:

 • Reparasjoner fra mekanikere med lang erfaring – og som ikke trenger flere forsøk
 • Alle verktøyene som trengs – forhandleren har investert titusenvis i spesialverktøy og diagnostikkutstyr. Derfor kan de gjøre viktige programvareoppdateringer og kalibreringer.
 • Raske reparasjoner – tett kontakt med Fendts ingeniører og mekanikere, slik at jobben kan gjøres raskt og effektivt.
 • Originale reservedeler som passer maskinen perfekt og holder lenge.
 • Promo Image

  Teknisk kunnskap

  Mekanikerne hos forhandleren får den beste opplæringen som finnes, fra Fendts opplæringssenter i Marktoberdorf i Tyskland eller et AGCO-opplæringssenter som ligger nærmere. Sentralstyrt opplæring sikrer konsekvent og god service og gir forhandlerens mekanikere tryggheten de trenger for å gjøre en god jobb.

  Mekanikerne hos forhandleren har som regel hatt muligheten til å delta på et produktspesifikt lærlingeprogram og kurs som inngår i AGCO Academy. Som et ledd i å øke kvaliteten ytterligere, deler vi ut flere priser til de flinkeste folkene hos forhandlerne våre. Vi gir teknikerne våre muligheten til å utvide horisontene sine med utvekslinger hos andre forhandlere over hele verden.

 • Promo Image

  Spesialverktøy og diagnostikkutstyr

  Fendt-forhandleren din er utstyrt med spesialverktøy som kun er tilgjengelige for dem. Du vil ikke finne det samme utstyret eller den samme ekspertisen noe annet sted. Et par gode eksempler er FENDIAS, et datamaskindrevet analyse- og diagnostikksystem for traktorer og forhøstere, og EDT, vårt toppmoderne elektroniske diagnostikkverktøy for skurtreskere, presser og høyredskaper. Disse verktøyene hjelper oss ikke bare med å identifisere og reparere feil, men også med å forbedre og reprogrammere funksjoner – alt med et knappetrykk.

 • Promo Image

  Rask respons – når du trenger det

  Alle vet at ting kan gå galt. Det er bare sånn det er. Det viktigste er å vite at du får støtte når du trenger det. Her dreier det seg om å være på pletten når behovet melder seg. Forhandleren din vet at tidsaspektet er viktig når du har et problem. Når du ringer, er de raskt på plass.

  Servicebilene deres er utstyrt med alt som trengs av verktøy og utstyr, samt et utvalg deler. Målet er å kunne løse problemet der og da. Under innhøstingen – og for viktige maskiner som for eksempel skurtreskere – har forhandlerne våre et mål å være hos deg i løpet av en avtalt tid fra du ringer oss. I praksis kommer de som regel tidligere.

 • Promo Image

  Deletilgjengelighet

  Forhandlerne våre lagerfører alle raskt bevegelige deler på Fendt-maskinen din. Derfor har de alltid delene de trenger når maskinen må repareres, slik at du kommer deg tilbake på åkeren så raskt som mulig. Dersom de skulle mangle en bestemt del, har de tilgang til AGCOs strategisk plasserte lagre og delevarehus som leverer til forhandleren i løpet av 24 timer.

Multimedia

Se videoen Harvest Support fra AGCO Parts for å lære mer om ettermarkedsstøtten du får fra forhandleren og AGCO – ikke bare under innhøstingen, men døgnet rundt, hele året.