Beskytt investeringen i en Massey Ferguson med bransjens beste service- og garantiavtale.

Dine service- og vedlikeholdsalternativer

Du kan stole på din Massey Ferguson. MF Care fra Massey Ferguson-forhandleren sikrer at maskinen din yter maksimalt og unngår stopptid.

Service hos forhandleren for din Massey Ferguson

 • Promo Image

  Enkeltservice

  Massey Ferguson-forhandleren kan utføre en visuell kontroll og gi deg et pristilbud på servicen som trengs.

  En service er ikke bare skift av olje og filter. Hver service inkluderer en omfattende feil- og tilstandsrapport for bremser, kløtsj, styring, motor, kjøleanlegg, drivstoff- og elektrisk system.

  Hvis du overlater service til forhandleren, er du sikret de nyeste programvareoppdateringene og kalibreringene. Slik sørger du for at maskinens ytelse holder seg på topp.

 • Promo Image

  MF Care – serviceavtaler og utvidet garanti

  MF Care lar deg fastsette kostnadene dine når du kjøper Massey Ferguson-maskinen og sikre optimal og garantert ytelse og maksimal bruktverdi. MF Care-serviceløsningene kan tilpasses dine behov med tanke på betaling og driftstimer. MF Care-serviceløsningene er fleksible og tilpasses dine behov med tanke på betaling og antall driftstimer.

  MF Care er tilgjengelig på to nivåer:

  MF Care Silver – serviceavtale for regelmessig vedlikehold

  Denne servicepakken inkluderer alt anbefalt vedlikeholdsarbeid opptil 10 000 timer for nye og brukte maskiner. Servicen utføres av ekspertmekanikere i samsvar med produsentens anbefalte intervaller og sjekklister.

  MF Care Gold – utvidet garantiavtale for reparasjoner

  Våre utvidede garantiavtaler gir sikkerhet for reparasjonskostnader (unntatt slitedeler) og gir deg tryggheten du trenger. De er fleksible, med tre forskjellige egenandelsnivåer – 0€, 190€ or 490€ – og tilgjengelige i opptil 5 år eller 6 000 timer.*

  I tillegg administreres programmet av Massey Ferguson. Det betyr at forhandleren din snakker direkte med Massey Ferguson for å fremme krav på dine vegne. På denne måten er det ikke noe behov for å involvere tredjeparter, noe som kan forårsake forsinkelser.

  Du kan be om utvidet garanti opptil 12 måneder etter at maskinen ble registrert, slik at du får tid til å bestemme hvor mange driftstimer du trenger dekning for. Vi tilbyr også muligheten til å utvide en eksisterende utvidet garanti.

  Det er viktig å være oppmerksom på at servicen må gjennomføres for at den utvidede garantien skal være gyldig. Dette kan gjøres via en serviceavtale eller med enkeltservicer.

  Ring Massey Ferguson-forhandleren i dag for mer informasjon og et detaljert tilbud på MF Care.

 • Promo Image

  Service på eldre maskiner

  Hvis det har gått en stund siden forrige service, kan Massey Ferguson-forhandleren utføre en visuell kontroll og gi deg et pristilbud på servicen som trengs.

  Hver service inkluderer en omfattende feil- og tilstandsrapport for bremser, kløtsj, styring, motor, kjøleanlegg, drivstoff- og elektrisk system.

  Den visuelle kontrollen og feil- og tilstandsrapporten hjelper deg med å ta smartere avgjørelser om vedlikehold av eldre maskiner.

multimedia

I videoen vår kan du se hva AGCO, en MF-forhandler og en MF-eier har å si om serviceavtalene og utvidet garanti.

Fem viktige grunner til at du bør la AGCO-forhandleren sjekke AGCO-maskinen din etter sesongen.