Som Valtra-eier drar du nytte av det omfattende produktutvalget vi tilbyr gjennom hele maskinens levetid.

Du kjøpte Valtra-maskinen din fordi den er praktisk og driftssikker. Sørg for at den holder seg slik ved å insistere på originale AGCO-deler. Med vårt omfattende utvalg av kvalitetsprodukter og ekspertise hos forhandleren, er det ingen grunn til å kjøpe noe annet enn originale deler!

Vi slutter ikke å produsere deler til maskinen, selv om vi tar den ut av produksjon. Vi er der for deg hele veien, fra høyteknologiske produkter og et enormt utvalg tilbehør, til originale, overhalte deler til traktorer og landbruksmaskiner. Vi tar fullt ansvar for hver eneste Valtra-maskin vi selger, og tilbyr et utvalg originale Valtra-deler som sørger for at maskinene fortsetter å fungere som de skal.

Og ikke bare det, vi har et omfattende utvalg av tilleggsprodukter og Valtra-profilartikler som gjør forhandleren din til det eneste stedet du trenger å gå.

Multimedia

Nick Rew har ansvaret for markedsføringen av deler til eldre Valtra-traktorer som fortsetter å gjøre jobben i flere tiår. I den nyeste episoden av People Behind the Parts, forteller Nick om sin lidenskap for å levere det originale valget for eldre maskiner.

Marko jobber midt i skogen i Soulahti i Finland. Jobben hans er å gjennomføre omfattende tester av alle delene som brukes til å vedlikeholde maskinen din. Denne grundige prosessen er en stor del av grunnen til at det er så viktig å bruke originale AGCO-deler. Se hva jobben hans innebærer i vår nyeste episode av People Behind the Parts.

Richard reiser landet rundt i jobben som Valtras sjef for felttjenester i Storbritannia og Irland. Hans livslange lidenskap for landbruk og maskiner gir ham et unikt perspektiv, og han finner stor tilfredsstillelse i å løse kundenes problemer. Han forteller mer i den nyeste episoden av People Behind the Parts.

Jari jobber for Valtra i Soulahti, som sjef for servicemarkedsføring. Denne jobben gir mange forskjellige utfordringer, og han leder også Valtras Reman-program. Det er ingen tvil om at Jari er et levende eksempel på den finske Sisu-ånden – nemlig å få tingene gjort, uansett hva som skjer. Se mer i den nyeste episoden av People Behind the Parts.

Se videoen vår for å lære hvorfor det er viktig å få originale AGCO-deler montert av Valtra-forhandleren.

En dag i livet til en bonde støttet av AGCO Parts.

HVORFOR DET ER VIKTIG MED ORIGINALE AGCO-DELER TIL DIN VALTRA

  • OEM

    Hver eneste komponent i Valtra-maskinen din er avgjørende for ytelsen, driftssikkerheten og integriteten. Originale AGCO-deler er produsert og testet etter de originale spesifikasjonene, og er de eneste som garantert passer og fungerer perfekt i din Valtra.

  • BEDRE YTELSE

    Du har det for travelt til å bekymre deg for driftssikkerheten til maskinen din. Originale AGCO-deler gir deg tryggheten på at maskinen din fungerer og yter optimalt, året rundt.

  • 12-MÅNEDERS GARANTI

    Originale AGCO-deler dekkes av en 12-måneders garanti.