AGCO Reman – overhalte traktor- og skurtreskerdeler til din Challenger.

Overhalte deler til din Challenger

AGCO Reman er navnet på vårt sortiment av overhalte produkter. Dette er en systematisk prosess der brukte deler samles inn og sendes til et ressurssenter og overhales til de er gode som nye.

AGCO har overhalt deler til Challenger-maskiner i over 25 år, og vi dekker maskiner fra 70-tallet til de nyeste modellene.

Overhaling er en spesialistjobb som krever ekspertise, kunnskap, teknisk kompetanse og spesialbygde fasiliteter. Alle AGCO Reman-deler forlater fabrikken så gode som nye og med samme spesifikasjon som OEM-standarden (original utstyrsprodusent). De dekkes av en full 12-måneders garanti, og vi har sørget for at forhandleren kan gjøre bestillings- og returprosessen så rask og enkel som mulig.

Fordelene og egenskapene du får med AGCO Reman-deler:

 • et produkt som er helt likt det originale, like bra som å kjøpe nytt
 • en likeverdig erstatning som får deg tilbake på åkeren så raskt som mulig
 • full 12-måneders garanti
 • en typisk innsparing på 30 % sammenlignet med prisen på en ny enhet

Utvalget av AGCO Reman-produkter vokser hele tiden, og vi har mange deler på lager som er klare til å sendes ut til forhandler neste dag.

Fordelene er enkle – du sparer tid, penger og arbeid, og du løper ingen risiko. Snakk med din Challenger-forhandler om AGCO Reman i dag!

 • Promo Image

  Motorer

  AGCO Reman tilbyr et komplett utvalg av overhalte korte, lange eller komplette motorer, både Perkins og AGCO Power. Challenger-forhandleren hjelper deg å finne det riktige valget for dine behov og ditt budsjett.

 • Promo Image

  Transmisjon

  Det utvilsomt raskere, og antakelig mer kostnadseffektivt i det lange løp, å velge en overhalt girkasse fremfor en reparasjon. Ikke minst vet du kostnaden på forhånd, så slipper du ubehagelige overraskelser.

 • Promo Image

  Innsprøytningssystemer

  Det lokale verkstedet kan kanskje skifte en slitt eller ødelagt del i drivstoffpumpen – men kan de gi deg tryggheten med 12 måneders garanti på hele enheten som du får med AGCO Reman? Hos AGCO-forhandleren slipper du å vente også!

 • Promo Image

  Turboladere

  Dette er virkelig avansert utstyr; en turbolader roterer ca. en million ganger på åtte minutter. Ikke ta risikoen med en kortsiktig reparasjon – velg en AGCO Reman-turbo som er bygget etter OEM-standardene og garantert varer lengst.

 • Promo Image

  Motorkomponenter

  Hvis du trenger en ny veivaksel eller et nytt sylinderhode, bør du vurdere AGCO Reman. Det er billigere enn en ny del, bedre enn en reparasjon og fungerer garantert optimalt. Snakk med din Challenger-forhandler om AGCO Reman i dag!

 • Promo Image

  Elektronikk

  Du kan være trygg på at all elektronikk fra AGCO Reman overholder de nyeste OEM-spesifikasjonene. Hvis det finnes en oppgradering, får du den. Hvis du bestiller et instrumentpanel eller et styrekort fra AGCO Reman, sender vi det til forhandleren din dagen etter. Maskinen din er oppe og går på null komma niks. Husk å sende inn det gamle!

 • Promo Image

  Kjøling

  Vi kan tilby AGCO Reman-vannpumper til noen Challenger-modeller med AGCO Power-motor. Disse er overhalt ved motorfabrikken vår i Finland, til samme spesifikasjon som nye deler. Neste gang du trenger en pumpe, bør du sjekke om du kan velge AGCO Reman.

 • Promo Image

  Aksler

  Vi tilbyr overhalte foraksler til enkelte modeller. Utvalget vokser kontinuerlig og nye delenummer kommer til, så du bør alltid spørre forhandleren din om AGCO Reman er et alternativ.

 • Promo Image

  Hydraulikk

  Vårt utvalg av overhalte hydraulikkpumper og -sylindre dekker mange av Challengers traktorer og skurtreskere. Disse enhetene er ofte sikkerhetskritiske, så hvorfor ta sjanser når AGCO Reman tilbyr et kostnadseffektivt og trygt alternativ?

Vet du virkelig om AGCO Reman? Visste du at det er en verdifull måte å skaffe kvalitetsreservedeler til maskinen din? Eller at hver AGCO Reman-del er reprodusert til original standard og dekket av en 12-måneders garanti? Ikke alle vet sannheten om AGCO Reman - se videoen for hele historien.

Det lokale verkstedet kan kanskje skifte en slitt eller ødelagt del i drivstoffpumpen – men kan de gi deg tryggheten med 12 måneders garanti på hele enheten som du får med AGCO Reman? Hos AGCO-forhandleren slipper du å vente også!

HAR DU GAMLE TRAKTORDELER DU IKKE TRENGER?

 • Har du gamle motorer, girkasser eller elektronikk du ikke trenger og som kan være egnet for overhaling gjennom AGCO Reman-programmet?

 • Vi ser alltid etter verdifulle deler til traktorer og skurtreskere, og vi betaler gjerne.

 • Fortell forhandleren din hva du har. Hvis delene er egnet for overhaling, gir vi deg et tilbud.