Beskytt investeringen din med Challenger PowerCare – den beste støtten for profesjonelle bønder.

Dine service- og vedlikeholdsalternativer

En maskin som gir overlegen produktivitet, fortjener utmerket service. Snakk med Challenger-forhandleren din, enten du trenger en enkeltstående service, en tilpasset servicepakke eller en utvidet garantiavtale.

Service hos forhandleren for din Challenger

 • Promo Image

  Enkeltservice

  Challenger-forhandleren kan utføre en visuell kontroll og gi deg et pristilbud på servicen som trengs.

  En service er ikke bare skift av olje og filter. Hver service inkluderer en omfattende feil- og tilstandsrapport for bremser, kløtsj, styring, motor, kjøleanlegg, drivstoff- og elektrisk system.

  Hvis du overlater service til forhandleren, er du sikret de nyeste programvareoppdateringene og kalibreringene. Slik sørger du for at maskinens ytelse holder seg på topp.

  Service for Challenger-maskiner inkluderer også væskeprøver. Dette er en sjekk av partikkelnivået på maskinen din, slik at du kan oppdage små problemer før de blir synlige og før de kan påvirke maskinen.

  Ta kontakt med Challenger-forhandleren for å bestille service i dag.

 • Promo Image

  Service på eldre maskiner

  Hvis det har gått en stund siden forrige service, kan Challenger-forhandleren utføre en visuell kontroll og gi deg et pristilbud på servicen som trengs.

  Hver service inkluderer en omfattende feil- og tilstandsrapport for bremser, kløtsj, styring, motor, kjøleanlegg, drivstoff- og elektrisk system.

  Den visuelle kontrollen og feil- og tilstandsrapporten hjelper deg med å ta smartere avgjørelser om vedlikehold av eldre maskiner.

Multimedia

Fem viktige grunner til at du bør la AGCO-forhandleren sjekke AGCO-maskinen din etter sesongen.