Treff blink med en gratis Fuse prøveperiode

Jobb med centimeterpresisjon

 • FÅ MAKSIMALT UT AV MASKINEN

  Få maksimalt ut av Fendt-maskinen og avlingen med Fuse Smart Farming-teknologi.
 • CENTIMETERPRESISJON

  Benytt deg av mulighetene med presisjonslandbruk – bruk Fuse-autostyring og jobb med centimeterpresisjon.
 • SPAR OPPTIL 10 % PÅ INNSATSFAKTORER

  Jobb med Fuse-presisjon og spar drivstoff. Unngå å kaste bort dyre innsatsfaktorer som såkorn og gjødsel.
 • GRATIS FUSE PRØVEPERIODE

  Prøv presisjonslandbruk med en gratis Fuse prøveperiode fra din Fendt-forhandler.

 • Promo Image

  Treff blink

  I en verden med stadig økende priser er effektivitet en god løsning for å holde kontroll på kostnadene. Smart Farming-teknologi hjelper deg med å jobbe presist, slik at du sparer både tid og dyre innsatsfaktorer som drivstoff og gjødsel. 

  Nå kan du prøve centimeterpresisjon og potensielt spare opptil 10 % på innsatsfaktorer. Se hva presisjonslandbruk kan gjøre for produktiviteten din, med en gratis Fuse prøveperiode fra din Fendt-forhandler.

 • Promo Image

  GRATIS Fuse prøveperiode

  Det er på tide å prøve centimeterpresisjon. Bestill en GRATIS prøveperiode med Trimble (10 dager) eller NovAtel (30 dager)*, inkludert korreksjonstjenestene CenterPoint RTX Fast / TerraStar-C (PRO). Ta kontakt med din lokale Fendt-forhandler for mer informasjon.

  Er ikke maskinen din klargjort for autostyring? Ring Fendt-forhandleren din i dag for mer informasjon om presisjonslandbruk.

  Ta kontakt med din lokale Fendt-forhandler for mer informasjon.

 • Promo Image

  Jobb smart

  Med økende priser på innsatsfaktorer, nye forskrifter og økt kompleksitet er det ikke enkelt å drive med landbruk. Med presisjonslandbruk kan du imidlertid jobbe raskere, mer effektivt og mer produktivt. Vil du vite mer om fordelene med Smart Farming?

 • Promo Image

  Bærekraftig landbruk

  Presisjonslandbruk kan hjelpe deg med å drive mer bærekraftig. Bruk presisjon til å spare ressurser og produsere mindre avfall. Hvis du begrenser overlappingen med Fuse med centimeterpresisjon, sparer du også planter og jord ved å redusere jordpakkingen.

Dette sier bøndene om Fuse Smart Farming

Testimonial Image

På et jorde på 220 mål sparer Alexis 90 minutter arbeidstid og 80 liter drivstoff når han bruker autostyring. Se videoen for å finne ut hvilke andre fordeler han får med Fuse Smart Farming-løsninger.

— Alexis Neveu, planteprodusent

*AGCOs vilkår og betingelser gjelder. Forutsetninger for 30-dagers prøveperiode med NovAtel: maskiner med full autostyringsspesifikasjon, med Fendt Guide og NovAtel Smart 6- / Smart 7-mottaker med desimeterpresisjon eller prøveperiode på masteropplåsing. 10-dagers prøveperiode med Trimble: maskiner med full autostyringsspesifikasjon, med Fendt Guide og AG-382-/AG-482-mottaker med centimeterpresisjon eller prøveperiode på masteropplåsing. All informasjon er korrekt på tidspunktet for publisering og kan endres uten varsel.

LEVERE DE ORIGINALE DELENE TIL MERKENE DU STOLER PÅ