TREFF BLINK MED EN GRATIS FUSE PRØVEPERIODE

Jobb med centimeterpresisjon

 • FÅ MAKSIMALT UT AV MASKINEN

  Fuse-autostyring til din Valtra hjelper deg med å jobbe mest mulig effektivt.
 • CENTIMETERPRESISJON

  Bruk centimeterpresisjon til å få størst mulig avling. Fuse-presisjonslandbruk eliminerer overlapping, slik at du sparer tid og penger.
 • SPAR OPPTIL 10 % PÅ INNSATSFAKTORER

  Benytt deg av mulighetene med Fuse-presisjonslandbruk – reduser drivstoffkostnadene og bruk dyre innsatsfaktorer på en mer effektiv måte.
 • GRATIS FUSE PRØVEPERIODE

  Det er på tide å prøve. Snakk med Valtra-forhandleren din om en gratis prøveperiode med Fuse.

 • Promo Image

  Treff blink

  Jobb med større presisjon for å holde kostnadene nede, selv om prisene går opp. Med presisjonen i Fuse Smart Farming-teknologi kan du spare opptil 10 % på innsatsfaktorer.

  Hvordan fungerer det? Med Fuse Smart Farming-funksjonene kan du jobbe med centimeterpresisjon. Dermed kan du unngå overlapping, redusere forbruket av innsatsfaktorer og spare tid.

 • Promo Image

  Gratis Fuse prøveperiode

  Det er på tide å prøve centimeterpresisjon. Bestill en GRATIS prøveperiode med Trimble (10 dager) eller NovAtel (30 dager)*, inkludert korreksjonstjenestene CenterPoint RTX Fast / TerraStar-C (PRO). Ta kontakt med din lokale Valtra-forhandler for mer informasjon. 

  Er ikke maskinen din klargjort for autostyring? Valtra-forhandleren din kan gi deg råd – spør dem om presisjonslandbruk.

  Ta kontakt med din lokale Valtra-forhandler for mer informasjon.

 • Promo Image

  Jobb smart

  Med økende priser på innsatsfaktorer, nye forskrifter og økt kompleksitet er det ikke enkelt å drive med landbruk. Med presisjonslandbruk kan du imidlertid jobbe raskere, mer effektivt og mer produktivt. Få mer informasjon om fordelene med Smart Farming.

 • Promo Image

  Bærekraftig landbruk

  Presisjonslandbruk kan hjelpe deg med å drive mer bærekraftig. Bruk presisjon til å spare ressurser og produsere mindre avfall. Hvis du begrenser overlappingen med Fuse med centimeterpresisjon, sparer du også planter og jord ved å redusere jordpakkingen.

Dette sier bøndene om Fuse Smart Farming

Testimonial Image

Teknologien sparer oss mye tid og penger. Den bidrar til at vi jobber mer effektivt.

— Julia Scheuer, planteprodusent

*AGCOs vilkår og betingelser gjelder. Forutsetninger for 30-dagers prøveperiode med NovAtel: maskiner med full autostyringsspesifikasjon, med Valtra Guide og NovAtel Smart 6- / Smart 7-mottaker med desimeterpresisjon eller prøveperiode på masteropplåsing. 10-dagers prøveperiode med Trimble: maskiner med full autostyringsspesifikasjon, med Valtra Guide og AG-382-/AG-482-mottaker med centimeterpresisjon eller prøveperiode på masteropplåsing. All informasjon er korrekt på tidspunktet for publisering og kan endres uten varsel.

LEVERE DE ORIGINALE DELENE TIL MERKENE DU STOLER PÅ