TREFF BLINK MED CENTIMETERPRESISJON

Jobb med centimeterpresisjon

 • FÅ MAKSIMALT UT AV MASKINEN

  Fuse Smart Farming-teknologi hjelper deg med å få maksimalt ut av din Massey Ferguson.
 • CENTIMETERPRESISJON

  Bruk Fuse-autostyring med centimeterpresisjon for å få størst mulig avling.
 • SPAR OPPTIL 10 % PÅ INNSATSFAKTORER

  Bruk Fuse-presisjon til å redusere drivstoffkostnadene og effektivisere forbruket av dyre innsatsfaktorer.
 • GRATIS FUSE PRØVEPERIODE

  Opplev hvilken forskjell centimeterpresisjon kan utgjøre på gården din. Spør din Massey Ferguson-forhandler om en gratis prøveperiode med Fuse.

 • Promo Image

  Treff blink

  I en verden med stadig økende priser er effektivitet en god løsning for å holde kontroll på kostnadene. Med Fuse-løsninger for presisjonslandbruk kan du spare opptil 10 % på innsatsfaktorer. 

  Det er på tide å gjøre Smart Farming til en del av strategien. Nå har du muligheten til å prøve centimeterpresisjon og se hvilken påvirkning det kan ha på arbeidet ditt.

 • Promo Image

  Gratis prøveperiode med Fuse

  Bestill en GRATIS prøveperiode med Trimble (10 dager) eller NovAtel (30 dager)*, inkludert korreksjonstjenestene CenterPoint RTX Fast / TerraStar-C (PRO). Kontakt din lokale Massey Ferguson-forhandler for mer informasjon.

  Er ikke maskinen din klargjort for autostyring? Ring Massey Ferguson-forhandleren din i dag for mer informasjon om presisjonslandbruk.

  Ring din lokale Massey Ferguson-forhandler for mer informasjon.

 • Promo Image

  Jobb smart

  Med økende priser på innsatsfaktorer, nye forskrifter og økt kompleksitet er det ikke enkelt å drive med landbruk. Med presisjonslandbruk kan du imidlertid jobbe raskere, mer effektivt og mer produktivt. Få mer informasjon om fordelene med Smart Farming.

 • Promo Image

  Bærekraftig landbruk

  Presisjon kan hjelpe deg med å drive mer bærekraftig. Bruk presisjon til å spare ressurser og produsere mindre avfall. Hvis du begrenser overlappingen med Fuse med centimeterpresisjon, sparer du også planter og jord ved å redusere jordpakkingen.

Dette sier bøndene om Fuse Smart Farming

Testimonial Image

Jeg sparer råmaterialer, jobber mer effektivt og driver den økologiske gården min på en mer bærekraftig måte. Generell digitalisering, som GPS, ISOBUS og seksjonskontroll, har hjulpet meg de siste årene, fordi jeg har kunnet drive gården på en bedre og mer effektiv måte.

— Georg Drexl, planteprodusent

*AGCOs vilkår og betingelser gjelder. Forutsetninger for 30-dagers prøveperiode med NovAtel: maskiner med full autostyringsspesifikasjon, med MF Guide og NovAtel Smart 6- / Smart 7-mottaker med desimeterpresisjon eller prøveperiode på masteropplåsing. 10-dagers prøveperiode med Trimble: maskiner med full autostyringsspesifikasjon, med MF Guide og AG-382-/AG-482-mottaker med centimeterpresisjon eller prøveperiode på masteropplåsing. All informasjon er korrekt på tidspunktet for publisering og kan endres uten varsel.

LEVERE DE ORIGINALE DELENE TIL MERKENE DU STOLER PÅ