Vedligehold din kabine og forbliv produktiv.

DRIVE SMART

Find din komfortzone

At drive landbrug med komfort betyder, at du kan klare udfordringerne på lange arbejdsdage.

Undgå træthed og hold dig vågen i længere tid ved at skabe et førerhusmiljø, der fungerer for dig. Velkommen til komfortzonen.

Påvirk produktiviteten inde fra førerhuset

At arbejde med komfort betyder, at du arbejder optimalt. Valtra har specialiserede produkter til at øge din ydeevne inde fra førerhuset. Optimalt udsyn, lændestøtte, funktionsoplåsning og et sundt, rent førerhusmiljø betyder, at du kan være på toppen.


 

SædeudviklingSeat evolution

Ikke bare et sted at sidde. I dag kan et Valtra førersæde være meget mere. Gør lange arbejdsdage mere smertefrie ved at mindske vibrationer og give din ryg maksimal støtte. Beskyt dit sæde med et originalt skræddersyet Valtra sædebetræk.

Lav dinkabine

Hold hovedet koldtKeep your cool

Når dit førerhusmiljø er rigtigt, kan du yde optimalt. God ventilation holder trætheden i skak. Sørg for at holde dig sund, fri for pollen og støv med korrekt førerhusventilation. Træk vejret uden problemer denne sæson ved at bestille et eftersyn af din aircondition.


Hold dig sikker med et par ekstra øjneStay safe with an extra pair of eyes

Hold godt øje med det arbejde, der skal udføres – overvåg dit redskab eller din maskine sikkert og komfortabelt fra kabinen.


Synligt bedre belysningVisibly better lighting

Når der ikke er ret meget dagslys, tager originale AGCO arbejdslys over. De er grundigt testet og fremstillet efter de højeste standarder og svigter dig derfor ikke.


OpbevaringsløsningerStorage solutions

Kan du ikke finde din mobiltelefon? Med en Valtra telefonholder vil din mobiltelefon altid være inden for rækkevidde. Det er tid til at få ryddet op i dit førerhus. Brug dokument- og kopholdere til at gøre dit førerhus til et nemmere sted at arbejde. Du kan endda få kolde drikkevarer på lange arbejdsdage med et specielt førerhuskøleskab.


Vejrbestandig beskyttelseWeather-proof protection

Robuste, holdbare gulvmåtter sørger for at beskytte dig mod at falde eller glide i kabinen uanset vejr.


Opgradér dine underholdningsmulighederUpgrade your entertainment options

DAB, Bluetooth, iPod og telefon – der er masser af ukomplicerede eller komplette muligheder lige ved hånden med det originale AGCO radiosortiment.


Den allerbedste pleje til din kabineThe very best care for your cab

Der tilbydes en lang række plejeprodukter, herunder rengøringsmidler til indvendig og shampoo til udvendig, der holder din maskine skinnende ren.


Et bedre udsynA clearer view

Er du bekymret for udsynet fra dit førerhus? Din forhandler kan hjælpe – spørg efter vinduesviskere, viskermotorer og -beholdere samt glas og spejle.


SMART FarmingSMART Farming

Udnyt din maskines potentiale

Kravene til at være landmand øges konstant, og du skal hele tiden tilpasse dig. Heldigvis kan din Valtra maskine også tilpasses til bedre produktivitet og effektivitet. Fra Variable Rate Control og sektionsstyring til Valtra Connect. Brug smartløsninger til at drive landbrug med nøjagtighed, og få fordel af besparelser på brændstof og vigtige landbrugsprodukter såsom frø og gødning

 

SMART SafetySMART Safety

Et behageligt arbejdsvenligt førerhus vil øge din produktivitet og hjælpe dig med at arbejde mere sikkert. Ved at skabe et stressfrit miljø inde i kabinen med fantastisk udsyn hele vejen rundt kan du reducere risikoen for ulykker og bekæmpe træthed. Mind dig selv om best practice hvad angår sikkerhed i landbruget ved at se disse korte, enkle vejledninger.

videoer

Ikke bare et sted at sidde.

Valtras førersæde er din partner til produktivitet. Med bedre lændestøtte og reducerede vibrationer kan du arbejde bedre selv på de mest udfordrende dage. Undgå træthed og hold dig årvågen i længere tid ved at tage kontrol over din førerhuskomfort.