Levering af originale reservedele og produkter til de mærker, du har tillid til.

AGCO Parts leverer verden over reservedelssupport til AGCO’s varemærker; Massey Ferguson, Fendt, Valtra og Challenger.

Originale AGCO Parts og udstyr er designet, testet og produceret af de samme mennesker, som byggede det originale udstyr. Sådan holder vi din maskine i gang, så den fungerer, som den skal. Vi leverer driftssikkerhed, som du kan stole på.

Der er ingen spildtid for levering af reservedele, fordi en maskine ikke produceres længere. Vi er der for dig lige fra starten og i hele din maskines levetid.

Når det drejer sig om din AGCO-maskine, er originale reservedele det eneste valg!

Vores nyeste video om folkene bag reservedelene præsenterer Freddie Pullan. Freddie er deltidslandmand og forstår kundens behov bedre end de fleste. Derfor er han den helt rigtige til at stå i spidsen for AGCO's Serviceinformation og uddannelse i Abbey Park i Storbritannien.

Roberto Montessori er AGCO's Aftersales Commercial Manager i Italien og bruger sin passion for maskiner til at inspirere sit team til at levere den bedst mulige eftersalgsservice overalt på alle markeder. Han fortæller os mere i vores nyeste video om folkene bag reservedelene.

Shabber Sheikhs rolle i AGCO Parts-familien er indbegrebet af, hvad hele teamet står for: at tilbyde en bedre og mere effektiv eftersalgsservice til vores kunder. I vores nyeste video om folkene bag reservedelene fortæller Shabber os, hvorfor hans arbejde giver ham så stor en tilfredsstillelse.

Annette, der bor på landet i Danmark uden for København, arbejder med mange forskellige mennesker og yder centrale færdigheder og ekspertise i vores forsøg på at udvikle den ultimative serie af supplerende produkter. I den seneste udgave af AGCO's videoer om folkene bag reservedelene fortæller hun også om konceptet ”one shop stop”.

HVORFOR ORIGINALE AGCO PARTS ER SÅ AFGØRENDE

  • OEM

    Hver eneste komponentdel er afgørende for din maskines ydeevne, driftssikkerhed og integritet. Kun originale AGCO Parts fremstillet og testet efter de originale konstruktionsspecifikationer garanterer perfekt montering og funktion af din AGCO-maskine.

  • ØGET YDEEVNE & EFFEKTIVITET

    Du har for travlt til at skulle tænke på din maskines driftssikkerhed. Med originale AGCO Parts kan du være tryg, fordi din maskine fungerer med fuld ydeevne og effektivitet året rundt.

  • 12 MÅNEDERS UDVIDET REKLAMATIONSRET

    Originale AGCO Parts er dækket af en 12 måneders udvidet reklamationsret.