Beskyt din investering i Fendt ved hjælp af originale AGCO Parts. AGCO Parts er de eneste ægte og originale udskiftningsdele til Fendt.

Hvorfor købe originale AGCO Parts til din Fendt?

Fendt er ikke kun et navn. Fendt er en overbevisning. Hvad enten det drejer sig om traktorer, mejetærskere, grønthøstere eller ballepressere, bygger Fendt maskiner, man kan være stolt af. Og når det drejer sig om Fendt, er originale reservedele det eneste valg! Med hårdtarbejdende komponenter er der ingen grund til at løbe nogen som helst risiko ved at bruge uoriginale reservedele.

Originale AGCO reservedele:

 • Er udførligt testet og produceret til de oprindelige specifikationer
 • Passer første gang – hver gang
 • Få noget for pengene
 • Sikrer dig pålidelig topydeevne hele året rundt
 • Er den bedste måde til at undgå dyre maskinuheld, skader og endda sikkerhedsfarer
 • Udviklet til at kunne klare de mest ekstreme driftsforhold (godkendt af Fendt Engineering)
 • Dækket af 12 måneders udvidet reklamationsret* – også inklusiv arbejdskraft ved montering foretaget af en Fendt forhandler
 • Kendes på det unikke AGCO hologram

Vi tilbyder det mest omfattende sortiment af originale AGCO reservedele, der passer til alle Fendt maskiner. Din Fendt forhandler har også et stort udvalg af originale AGCO reservedele, og medarbejderne er uddannet og øvet i samt udstyret til at give dig den bedste rådgivning og tekniske assistance angående alt, der handler om Fendt.

Du kan få yderligere information ved at kontakte din lokale Fendt forhandler.

* Almindelige undtagelser er f.eks. glas og sliddele

ORIGINALE AGCO PARTS TIL DIN FENDT

 • Promo Image

  Præstationsdele

  Bevar din Fendt maskines topydeevne ved hjælp af originale remme, koblinger, motordele, udstødninger, filtre, roterende elektriske dele og gear. Der findes ikke nogen bedre måde at sikre sig mod kostbare afbrydelser end at montere originale AGCO Parts.

 • Promo Image

  Sikkerhedskritiske dele

  Undgå risici for både dig og dine førere ved hjælp af originale komponenter og opnå en sikker, pålidelig drift. Gå ikke på kompromis: - kontakt din Fendt forhandler angående originale bremser, lygter, lift, styretøj, vinduesviskere og motorer.

 • Promo Image

  Sliddele

  Sørg for optimal driftssikkerhed, og undgå utidige, kostbare afbrydelser ved hjælp af originale lejer, remme, bøsninger og koblingskugler.

 • Promo Image

  Komfortdele

  Mere komfort betyder mindre træthed, øget produktivitet og fortjeneste. Vælg originale dele til førerhuset, pyntelister, sæder, glas og måtter.

 • Promo Image

  Æstetiske dele

  Værn om din Fendts udseende, og bevar dens værdi med originalt pladestål, maling, døre, gitre og dekaler.

 • Promo Image

  Høstdele

  Hold dine Fendt høstmaskiner i gang, så de yder toppræstationer, og for at sikre maksimal driftstid under såvel korn- som grøntfoderhøst. Vælg originale knive, kæder, fingre og høstbælter.

Multimedie

Se vores nye film om, hvordan brugen af originale AGCO Parts-luftfiltre gavner din maskines motor, og hvilken virkning et tilstoppet filter har på dit brændstofforbrug.
 

Vi viser dig helt præcist, hvorfor valget af originale reservedele er det eneste valg, når det drejer sig om filtre! Hvis videoen ses i sin fulde længde, er der også tips til, hvordan man identificerer en original AGCO Part.

Lejer kan overalt, hvor de bruges, modstå friktion og belastningskræfter, og de er derfor vigtige for at sikre høj ydelse. AGCO Parts vælger altid den bedste kvalitet til din Fendt maskine, så du kan fokusere på den opgave, der skal udføres. Lejer er afgørende for, at din maskine kan fungere effektivt, og er en vigtig del af maskinens vedligeholdelse.

Det er ikke overdrevent at sige, at sprøjter skal have en god rækkevidde og præcision, for at fordelingen på din mark bliver optimal. Originale AGCO Parts er det rigtige valg til din Fendt Rogator. Her finder du udskiftningsdele med høj ydeevne, der sikrer, at hver eneste dråbe udnyttes.

Krævende opgaver kræver stærke maskindele. Derfor er tætninger og pakninger fra AGCO Parts udviklet, så de kan klare selv de mest ekstreme forhold – det dybe hav, vanskelige jordforhold og alt ind imellem. 

Uden korrekt vedligeholdelse, eller hvis der bruges dårligere dele, bliver brændstofsystemet mindre effektivt. Originale dele fra AGCO Parts sikrer optimal ydeevne og effektivitet for din maskine.