Når du investerer i en Valtra maskine, bakkes du op af AGCO, verdens største virksomhed for landbrugsmaskiner.

Valtra forhandlerservice: Understøttet af AGCO

AGCO er verdens største virksomhed for landbrugsmaskiner. Vi er stolte over at have den viden, erfaring og infrastruktur, der skal til, for at vi kan levere eftersalgsservicesupport i verdensklasse til vore kunder og deres maskiner.

 • Promo Image

  AGCO Tech Connect

  AGCO Tech Connect er vores splinternye globale værktøj, der forsyner AGCO forhandlernes serviceteknikere med en fælles onlineplatform, der giver adgang til al teknisk viden og alle supporttjenester fra AGCO vedrørende service af maskiner eller vedligeholdelsesproblemer. Med disse oplysninger og muligheden for at kommunikere direkte elektronisk med AGCO specialister kan serviceteknikere hurtigt diagnosticere og løse eventuelle maskinproblemer for at reducere nedetiden. Implementeringen af Tech Connect er en del af AGCO’s forpligtelse til at foretage flere investeringer i support til forhandlerne, så de kan yde den bedst mulige kundeservice.

 • Promo Image

  TAG-team

  Din forhandlers teknikere får den bedste uddannelse fra AGCO Academy for at kunne fejlfinde og reparere fejl i Valtra maskiner. Men hvis de har behov herfor, kan de også trække på AGCO's Technical Assistance Group for yderligere support i tilfælde af tekniske problemer. Vi har TAG-teams placeret på alle vore største markeder, og dem kan man kontakte telefonisk døgnet rundt ugens 7 dage.

 • Promo Image

  AGCOnet

  Teknikerne har direkte adgang til vores AGCO Net-intranetbibliotek, uanset om de er på værkstedet eller i marken. Det opdateres dagligt og giver dem de seneste nyheder og tekniske informationer om vore maskiner.

 • Promo Image

  Reservedelstilgængelighed

  Din forhandler har adgang til AGCO's store beholdning af originale reservedele, der leveres vha. den allernyeste logistik. AGCO forhandlere i Europa, Afrika og Mellemøsten serviceres af vores hovedlager for reservedele i Ennery, Frankrig, plus ti satellitlagre, som er strategisk placeret for bedst muligt at kunne gøre vore reservedele lettest tilgængelige for alle vores kunder.