Beskyt din investering i Massey Ferguson ved hjælp af originale AGCO Parts. AGCO Parts er de eneste ægte og originale udskiftningsdele til Massey Ferguson.

hvorfor købe originale Agco parts til din Massey Ferguson?

Med en uovertruffen baggrund inden for landbrugsmaskiner bygger Massey Ferguson de landbrugsmaskiner, der oftest foretrækkes blandt erfarne og professionelle landmænd i hele verden. Og når det drejer sig om Massey Ferguson reservedele, er originale reservedele det eneste valg! Med hårdtarbejdende komponenter er der ingen grund til at løbe nogen som helst risiko ved at bruge uoriginale reservedele.

Originale AGCO reservedele:

 • Udførligt testede Massey Ferguson reservedele, produceret til de oprindelige specifikationer
 • Passer første gang – hver gang
 • Alle Massey Ferguson reservedele giver dig valuta for pengene
 • Pålidelige Massey Ferguson reservedele, der giver optimal ydeevne året rundt
 • Er den bedste måde til at undgå dyre maskinuheld, skader og endda sikkerhedsfarer
 • Udviklet til at kunne klare de mest ekstreme driftsforhold (godkendt af Massey Ferguson Engineering)
 • Dækket af AGCO’s 12 måneders udvidet reklamationsret* – også inklusiv arbejdskraft ved montering foretaget af en Massey Ferguson forhandler
 • Kendes på det unikke AGCO hologram

Vi tilbyder det mest omfattende sortiment af originale AGCO reservedele, der passer til alle Massey Ferguson maskiner. Din Massey Ferguson forhandler har også et stort udvalg af originale AGCO reservedele, og medarbejderne er uddannet og øvet i samt udstyret til at give dig den bedste rådgivning og tekniske assistance angående alt, der handler om Massey Ferguson.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte din lokale Massey Ferguson forhandler.

*Almindelige undtagelser er f.eks. glas og sliddele

ORIGINALE AGCO PARTS TIL DIN MASSEY FERGUSON

 • Promo Image

  Præstationsdele

  Bevar din Massey Ferguson maskines topydeevne ved hjælp af originale koblinger, motordele, udstødninger, filtre, roterende elektriske dele og gear. Der findes ikke nogen bedre måde at sikre sig mod kostbare afbrydelser end at montere originale AGCO Parts.

 • Promo Image

  Sikkerhedskritiske dele

  Undgå risici for både dig og dine førere ved hjælp af originale komponenter og opnå en sikker, pålidelig drift. Gå ikke på kompromis: - kontakt din Massey Ferguson forhandler angående originale bremser, lygter, lift, styretøj, vinduesviskere og motorer.

 • Promo Image

  Sliddele

  Sørg for optimal driftssikkerhed, og undgå utidige, kostbare afbrydelser ved hjælp af originale lejer, remme, bøsninger og koblingskugler.

 • Promo Image

  Komfortdele

  Mere komfort betyder mindre træthed, øget produktivitet og fortjeneste. Vælg originale dele til førerhuset, pyntelister, sæder, glas og måtter.

 • Promo Image

  Æstetiske dele

  Værn om din Massey Fergusons udseende, og bevar dens værdi med originalt pladestål, maling, døre, gitre og dekaler.

 • Promo Image

  Høstdele

  Hold dine Massey Ferguson høstmaskiner i gang, så de yder toppræstationer, og for at sikre maksimal driftstid under såvel korn- som grøntfoderhøst. Vælg originale knive, kæder, fingre og høstbælter.

Multimedie

Se vores nye animation for at forstå, hvordan brugen af originale AGCO Parts luftfiltre er til gavn for din maskines motor, og hvilken effekt et stoppet filter har på dit brændstofforbrug.
 

Vi viser dig præcist, hvorfor valget af originale reservedele er det eneste valg, når det drejer sig om filtre! Hvis videoen ses i sin fulde længde, er der også tips til, hvordan man identificerer en original AGCO Part.

Du sparer penge, tid og besvær! Se hvorfor, det giver mening at insistere på brugen af originale AGCO Parts, når dine maskiner kræver service og vedligeholdelse.

 

Når det gælder vedligeholdelse af din maskine, vil originale AGCO brændstoffiltre sørge for, at din maskine er ude i marken i længere tid. Kopifiltre, der ikke overholder din motors specifikationer, kan reducere serviceintervallet med op til 50 % og føre til problemer, der koster dig kostbar tid, når du mest har brug for den.

Lejer kan overalt, hvor de bruges, modstå friktion og belastningskræfter, og de er derfor vigtige for at sikre høj ydelse. AGCO Parts vælger altid den bedste kvalitet til din Massey Ferguson maskine, så du kan fokusere på den opgave, der skal udføres. Lejer er afgørende for, at din maskine kan fungere effektivt, og er en vigtig del af maskinens vedligeholdelse.

Wenn Sie eine Maschine von Massey Ferguson besitzen, erwarten Sie Zuverlässigkeit. Deshalb sind die Dichtungen von AGCO Parts für den Betrieb unter extremsten Bedingungen ausgelegt, vom tiefsten Meeresgrund bis zum rauesten Acker.