Originalt Massey Ferguson tilbehør er udviklet til at give et højt niveau af ydeevne og driftssikkerhed som støtte til landmænd i hele verden.

forhandlermonteret tilbehør til din Massey Ferguson

Vores forhandlermonterede tilbehør er:

 • Originale fabriksudviklede og godkendte dele
 • Typegodkendelsestestet og opfylder alle lovkrav
 • Suverænt høj kvalitet og finish
 • AGCO Parts 12 måneders udvidet reklamationsret som standard på alt originalt tilbehør*

Originalt Massey Ferguson tilbehør har det samme høje niveau af holdbarhed og ydeevne, der forventes af en Massey Ferguson maskine. Det store udvalg omfatter frontvægte og bageste træk, lys og teknologiløsninger, såsom Auto-Guide™ 3000, der alt sammen er dækket af AGCO Parts' 12 måneders udvidet reklamationsret*.

UDVIDET REKLAMATIONSRET – OP TIL 5 ÅRS DÆKNING AF TILBEHØR* Massey Ferguson tilbehør monteret på en maskine med udvidet reklamationsret er inden for de første 12 måneder fra registreringen dækket i den periode, garantien fortsat gælder.

Bemærk, at maskiner og tilbehør måske ikke er tilgængelige på alle markeder.

* Vilkår og betingelser er gældende og kan fås efter anmodning. Undtagelser kan være gældende.

ORIGINALT FORHANDLERMONTERET TILBEHØR TIL DIN MASSEY FERGUSON

 • Promo Image

  Et stort fremskridt inden for afmontering af hjulvægte

  Nu kan du nemt og sikkert skifte hjulvægte hvor som helst med det NYE transportable AGCO Parts hjulmonteringsværktøj. Det forhindrer ulykker, er nemt at bruge og sikrer, at du altid har den nødvendige ballast. Med AGCO Parts hjulmonteringsværktøjet er det hurtigt at skifte til den rigtige hjulvægt til arbejdet. Du sparer tid og opnår bedre brændstofeffektivitet.

 • Promo Image

  Vægte

  En vigtig del af maskinens opsætning går ud på at sikre, at der anvendes korrekt ballast. AGCO Parts tilbyder en række originale vægte, der er udviklet af Massey Ferguson, og som giver holdbar, optimal ballast til din Massey Ferguson traktor.

 • Promo Image

  Lifte og PTO

  Et udvalg af fuldt integrerede lifte og PTO, der er udviklet og godkendt af Massey Ferguson, garanterer, at alle komponenterne er blevet testet og godkendt, så de opfylder specifikationerne for tolerance og ydeevne og derfor altid er til at stole på.

 • Promo Image

  Bageste træk

  Der findes en lang række trækløsninger fra automatiske trækinstallationer til trækkroge. De er alle udviklet, så de sikrer robust og pålideligt træk af dit redskab eller din anhænger.

 • Promo Image

  Spoleventilsæt

  Med eftermonterings- og udskiftningsspoleventilsæt kan du udnytte din Massey Fergusons alsidighed fuldt ud ved at øge antallet af hydraulikopgaver, der kan udføres.

 • Promo Image

  Ekstralys

  Roterende advarselsblink og arbejdslys sikrer, at du bliver set og kan se, hvad du laver.

 • Promo Image

  Førermiljø

  Fra radio- og kamerasystemer til airconditionsæt og originale Massey Ferguson sæder: Alt er udviklet til at forbedre førermiljøet yderligere. Vær forberedt på enhver situation ved at montere førstehjælpssæt, ildslukker og advarselstrekant, der alt sammen fås via AGCO Parts.

 • Promo Image

  Tilbehør til ballepressere

  Til storballepresserne fås en række kit, der er fabriksudviklet og godkendt af Hesston, og som kan være med til at øge produktiviteten. Elektroniske ballevægt- og længdesæt kan styres fra kabinen. Der fås også praktiske funktioner som trækforlænger, bakkamera og hydraulisk parkeringsstøtteben. Dette tilbehør kan bruges til både MF 2100 og 2200 seriens ballepressere.

 • Promo Image

  TEKNOLOGI

  Du finder flere oplysninger om AGCO’s tilbud om præcisionsdyrkning på http://www.agcotechnologies.com/.

Multimedie

Se vores kortfilm om ballepressere for at se den elektroniske ballevægt i aktion samt de informationer, der vises på førerens terminal.