Vedligehold din kabine og forbliv produktiv.

DRIVE SMART

Komfort – vigtigt for din ydeevne

Når du arbejder mange timer i dit landbrug er komforten afgørende.

Undgå træthed og hold dig vågen i længere tid ved at skabe et Fendt førerhus, der fungerer for dig. De rigtige forhold støtter dig, så du kan arbejde optimalt, selv på de mest udfordrende dage.

Påvirk produktiviteten inde fra førerhuset

Tilpas dit Fendt førerhus for at øge din ydeevne, når arbejdsdagene er lange. Optimalt udsyn, sædestøtte, førerhusventilation og funktionsoplåsning er alt sammen med til at gøre dit arbejde mere effektivt. Vælg mellem et udvalg af specialiserede Fendt produkter, og invester i din komfort for at øge din produktivitet.


 

SædeudviklingSeat evolution

Det er ikke bare et sted at sidde. I dag kan et Fendt førersæde være meget mere. Gør lange arbejdsdage mere smertefrie ved at mindske vibrationer og give din ryg maksimal støtte. Du kan også beskytte dit sæde med et originalt skræddersyet Fendt sædebetræk.

Lav dinkabine

Hold hovedet koldtKeep your cool

Når dit førerhusmiljø er rigtigt, kan du yde optimalt. God ventilation holder trætheden i skak. Sørg for at holde dig sund, fri for pollen og støv med korrekt førerhusventilation. Nu er det tid til at bestille et eftersyn af din aircondition.


Hold dig sikker med et par ekstra øjneStay safe with an extra pair of eyes

Hold godt øje med det arbejde, der skal udføres – overvåg dit redskab eller din maskine sikkert og komfortabelt fra kabinen.


Synligt bedre belysningVisibly better lighting

Når der ikke er ret meget dagslys, tager originale AGCO arbejdslys over. De er grundigt testet og fremstillet efter de højeste standarder og svigter dig derfor ikke.


OpbevaringsløsningerStorage solutions

Kan du ikke finde din mobiltelefon? Det er tid til at få ryddet op i dit førerhus. Med en telefonholder vil din mobiltelefon være inden for rækkevidde. Brug dokument- og kopholdere til at gøre dit førerhus til et effektivt sted at arbejde. Du kan endda holde dine drikkevare kolde med et specielt køleskab til dit Fendt førerhus.


Vejrbestandig beskyttelseWeather-proof protection

Robuste, holdbare gulvmåtter sørger for at beskytte dig mod at falde eller glide i kabinen uanset vejr.


Opgradér dine underholdningsmulighederUpgrade your entertainment options

DAB, Bluetooth, iPod og telefon – der er masser af ukomplicerede eller komplette muligheder lige ved hånden med det originale AGCO radiosortiment.


Den allerbedste pleje til din kabineThe very best care for your cab

Der tilbydes en lang række plejeprodukter, herunder rengøringsmidler til indvendig og shampoo til udvendig, der holder din maskine skinnende ren.


Et bedre udsynA clearer view

Er du bekymret for udsynet fra dit førerhus? Din forhandler kan hjælpe – spørg efter vinduesviskere, viskermotorer og -beholdere samt glas og spejle.


SMART FarmingSMART Farming

Udnyt din maskines potentiale

Kravene til at være landmand øges konstant, og du skal hele tiden tilpasse dig. Heldigvis kan din Fendt maskine også tilpasses til bedre produktivitet og effektivitet. Fra Fendt Variable Rate Control og sektionsstyring til Fendt Smart Connect. Brug smartløsninger til at drive landbrug med nøjagtighed, og få fordel af besparelser på brændstof og vigtige landbrugsprodukter såsom frø og gødning.

SMART SafetySMART Safety

Et behageligt, arbejdsvenligt førerhus vil forbedre din produktivitet, men er desuden en måde til at opnå sikkerhed i landbruget.  Reducer ulykker og bekæmp træthed ved at skabe et stressfrit miljø med fantastisk udsyn hele vejen rundt. Mind dig selv om best practice hvad angår sikkerhed i landbruget. Se disse korte, enkle vejledninger.

videoer

Det er ikke et almindeligt sæde.

Med Fendt førersædet får du kontrol over din produktivitet i ro og mag inde fra dit førerhus. Så du kan arbejde bedre i længere tid. Med bedre lændestøtte og reducerede vibrationer kan du undgå træthed og holde dig årvågen selv på de mest udfordrende dage. Tag kontrol over din komfort.