Det er vores udvalg af originale AGCO Parts til klassiske maskiner. Det er vores forpligtelse at levere livslang support til din Massey Ferguson.

Bevar din Massey Ferguson med AGCO 10+ reservedele

10+ udvalget af Massey Ferguson reservedele består af de reservedele, der udskiftes hyppigst på traktorer i MF 35-serien til MF 6400-serien.

Udvalget af 10+ Massey Ferguson reservedele giver dig følgende:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Sikkerhed for, at din Massey Ferguson traktor vedligeholdes til optimal ydeevne
  • En original AGCO reservedel er en sikker kvalitet til din Massey Ferguson traktor
  • AGCO’s 12 måneders udvidet reklamationsret på 10+ Massey Ferguson reservedele

AGCO's 10+ programmet sikrer, at du ved køb af Massey Ferguson reservedele får den kvalitet, som din traktor fortjener og bevarer arven fra og historien om Massey Ferguson mærket.

Sæt dig i forbindelse med os på de sociale medier ved hjælp af #KeepItMF, og find ud af, hvor mange andre Massey Ferguson ejere, der har bevaret deres maskines originalitet ved at bruge AGCO’s 10+ reservedele til Massey Ferguson.

10+ videoer

I 2016 gjorde Union Hall RNLI og Massey Ferguson fælles front for at rejse midler ved at trække lod om en renoveret MF 135 ved anvendelse af originale AGCO 10+ reservedele.

Der er ikke mange, der har repræsenteret AGCO og Massey Ferguson med større stolthed igennem årene end Nick Rew. Som en af de længst ansatte af AGCO’s servicemedarbejdere bruger han sin unikke viden og erfaring med at administrere 10+ programmet til at sikre, at livscyklusmaskiner senere har mulighed for at vælge originale reservedele og serviceydelser.

For at fejre årets jubilæer for to af vores mest prestigefyldte maskiner, bad vi vore følgere og fans indsende billeder af deres egen maskine.

Du sparer penge, tid og besvær! Se hvorfor, det giver mening at insistere på brugen af originale AGCO Parts, når dine maskiner kræver service og vedligeholdelse.

Se denne video for at følge en klassisk Massey Ferguson 165 blive skilt ad, inspiceret og renoveret ved anvendelse af originale Massey Ferguson 10+ reservedele.