AGCO Reman | Valtra | DK
AGCO Reman; renoverede reservedele til traktorer og mejetærskere til din Valtra.

Renoverede dele til din Valtra

AGCO Reman er navnet på vores udvalg af renoverede produkter. Renovering kræver en specialist – det kræver faglig ekspertise, viden, teknisk knowhow og specialbyggede faciliteter. Hver AGCO Reman del er så god som ny og har den samme specifikation som OEM-standarden (Original Equipment Manufacturer) og leveres med 12 måneders AGCO garantierklæring. 

AGCO har renoveret dele til Valtra maskiner i over 25 år, og vi dækker maskiner fra 1970’erne til nuværende produktionsmodeller.

Undgå ventetid. En ukompliceret udskiftning med mange dele på lager, der er klar til at blive sendt til din forhandler dagen efter. Din gamle del sendes tilbage til gennemgang og eventuel renovering, og du bliver køreklar igen så hurtigt som muligt.

En hastig udvidelse af sortimentet. Der er nu mere end 6.000 AGCO Reman dele tilgængelige, og vi føjer hele tiden flere til. I gennemsnit én ny del om dagen. Du ved måske allerede, at vi laver motorer og transmissioner, men nu omfatter listen også elektronik, DPF’er, hydraulik og meget mere.

Væsentlige besparelser. Du kan spare op til 30% ved at vælge AGCO Reman, og nogle gange endda mere. Næste gang, du skal bruge en reservedel til din maskine, skal du bede din forhandler om at se, om der er en AGCO Reman mulighed. Se, hvor omkostningseffektivt det er. 

Fuldstændig samme kvalitet – garanteret. Vi renoverer til de samme standarder som vores originale nye reservedele. Hver AGCO Reman reservedel leveres med 12 måneders fuld garantierklæring lige som en tilsvarende ny del. Derudover får du yderligere 12 måneders garanti på arbejdstiden, hvis delen monteres af din forhandler. 

Fantastisk værdi for dig. Gode nyheder for planeten. Ved renovering bruges der ca. 85% mindre materialer, væsentligt mindre energi og meget mindre vand. Det, vi ikke kan bruge, bliver genanvendt, hvis det er muligt, hvilket også betyder mindre affald.  Det er en god begyndelse til en effektiv cirkulær økonomi.

Fordelene er tydelige – du sparer tid og penge, og så er det helt uden risiko. Kontakt din Valtra forhandler allerede i dag for mere information om AGCO Reman.

 • Promo Image

  Motorer

  AGCO Reman tilbyder et komplet sortiment af renoverede korte eller lange motorblokke, komplette motorer, hvilket gælder både Perkins og AGCO Power motorer. Din Valtra forhandler kan hjælpe dig og giver gerne råd om, hvad du skal vælge ud fra dine specifikke behov og naturligvis også efter dit budget.

 • Promo Image

  Transmission

  Det er helt bestemt hurtigere og sandsynligvis også mere effektivt i det lange løb at montere en renoveret gearkasse end at få den repareret. Omkostningerne kendes lige fra starten. Der er ingen skjulte overraskelser undervejs.

 • Promo Image

  Brændstofindsprøjtningsudstyr

  Et lokalt værksted kan måske udskifte slidte eller ødelagte dele i din brændstofpumpe, men kan de give dig den tryghed, der kommer af at vide, at du har komplet 12 måneders udvidet reklamationsret på hele den enhed, du får som AGCO Reman. Og så er der ingen ventetid!

 • Promo Image

  Turboladere

  Her er tale om en raffineret enhed, der snurrer 1.000.000 gange hvert 8. minut eller deromkring. Tag ikke risikoen med en kortsigtet reparationsløsning. Gå efter AGCO Reman løsningen bygget til OEM-standarder, og som med garanti snurrer mange flere millioner gange.

 • Promo Image

  Motorkomponenter

  Hvis du får brug for en udskiftningskrumtapaksel eller et -cylinderhoved, så tænk AGCO Reman. De er billigere end nye, bedre end reparerede dele, og så fungerer de med garanti. Tal med din Valtra forhandler i dag om AGCO Reman!

 • Promo Image

  Elektronik

  Vi kan garantere, at alle AGCO Reman elektroniske dele lever op til den seneste OEM-specifikation, så hvis der er en opgradering tilgængelig, får du den. Hvis du bestiller et AGCO Reman instrumentbræt, instrumentpanel, kontrolpanel, sender vi næste dag et af sted til din forhandler, og du er klar til at køre igen. Sørg for at sende det gamle retur!

 • Promo Image

  Køling

  På nogle Valtra modeller med AGCO Power motorer kan vi tilbyde en AGCO Reman vandpumpe. Disse maskiner renoveres på vores motoranlæg i Finland til de samme specifikationer som nye. Kontrollér for at se, om der er en AGCO Reman pumpe, næste gang du har brug for en.

 • Promo Image

  Aksler

  På specifikke modeller tilbyder vi renoveret foraksel. Sortimentet vokser hele tiden, eftersom vi indfører nye delnumre. Spørg derfor altid din forhandler, om AGCO Reman er tilgængelig.

 • Promo Image

  Hydraulik

  Vores udvalg af renoverede hydrauliske pumper og cylindre dækker mange Valtra traktorer. Ofte er disse enheder sikkerhedskritiske. Hvorfor løbe risikoen, hvis der findes en omkostningseffektiv AGCO Reman løsning, og du så samtidig får tryghed.

Et lokalt værksted kan måske udskifte slidte eller ødelagte dele i din brændstofpumpe, men kan de give dig den tryghed, der kommer af at vide, at du har komplet 12 måneders udvidet reklamationsret på hele den enhed, du får som AGCO Reman. Og så er der ingen ventetid!

Vores animation tager dig ind bag kulisserne for at se AGCO’s renoveringsproces. Se, hvordan vi gendanner en tidligere brugt Valtra motor, så den bliver så god som ny. Det er den systematiske proces, der anvendes til alle AGCO Reman produkter.

HAR DU GAMLE, UØNSKEDE TRAKTORDELE?

 • Har du gamle, uønskede motorer, gearkasser, elektronik, der måske egner sig til renovering via vores AGCO Reman program?

 • Vi er altid på udkig efter værdifulde reservedele fra traktorer og mejetærskere, og vi betaler kontant for dem.

 • Fortæl din forhandler, hvad du har, og hvis delen er velegnet til renovering, giver vi dig et tilbud.