Beskyt din investering i Challenger med originale AGCO Parts.
AGCO Parts er de eneste ægte og originale udskiftningsdele til Challenger.

Hvorfor købe originale AGCO Parts til din Challenger?

Det indiskutable valg til store professionelle landbrugsbedrifter. Challenger er konstrueret med udstyr, der øger produktiviteten takket være motorkraft og effektivitet. Og når det drejer sig om Challenger reservedele, er originale reservedele det eneste valg! Med hårdtarbejdende komponenter er der ingen grund til at løbe nogen som helst risiko ved at bruge uoriginale reservedele.

Originale AGCO reservedele:

 • Udførligt testede Challenger reservedele, produceret til de oprindelige specifikationer
 • Passer første gang – hver gang
 • Alle Challenger reservedele giver dig valuta for pengene
 • Pålidelige Challenger reservedele, der giver optimal ydeevne året rundt
 • Er den bedste måde til at undgå dyre maskinuheld, skader og endda sikkerhedsfarer
 • Udviklet til at kunne klare de mest ekstreme driftsforhold (godkendt af Challenger Engineering)
 • Dækket af 12 måneders udvidet reklamationsret* – også inklusiv arbejdskraft ved montering foretaget af en Challenger forhandler
 • Kendes på det unikke AGCO hologram

Vi tilbyder det mest omfattende sortiment af originale AGCO reservedele, der passer til alle Challenger maskiner. Din Challenger forhandler har også et stort udvalg af originale AGCO reservedele, og medarbejderne er uddannet og øvet i samt udstyret til at give dig den bedste rådgivning og tekniske assistance angående alt, der handler om Challenger. Du kan få yderligere information ved at kontakte din lokale Challenger forhandler.

* Almindelige undtagelser er f.eks. glas og sliddele

ORIGINALE AGCO PARTS TIL DIN CHALLENGER

 • Promo Image

  Præstationsdele

  Bevar din Challenger maskines topydeevne ved hjælp af originale remme, koblinger, motordele, udstødninger, filtre, roterende elektriske dele og gear. Der findes ikke nogen bedre måde at sikre sig mod kostbare afbrydelser end at montere originale AGCO Parts.

 • Promo Image

  Sikkerhedskritiske dele

  Undgå risici for både dig og dine førere ved hjælp af originale komponenter og opnå en sikker, pålidelig drift. Gå ikke på kompromis: - kontakt din Challenger forhandler angående originale bremser, lygter, lift, styretøj, vinduesviskere og motorer.

 • Promo Image

  Sliddele

  Sørg for optimal driftssikkerhed, og undgå utidige, kostbare afbrydelser ved hjælp af originale lejer, remme, bøsninger og koblingskugler.

 • Promo Image

  Komfortdele

  Mere komfort betyder mindre træthed, øget produktivitet og fortjeneste. Vælg originale dele til førerhuset, pyntelister, sæder, glas og måtter.

 • Promo Image

  Æstetiske dele

  Værn om din Challengers udseende, og bevar dens værdi med originalt pladestål, maling, døre, gitre og dekaler.

 • Promo Image

  Høstdele

  Hold dine Challenger høstmaskiner i gang, så de yder toppræstationer, og for at sikre maksimal driftstid under såvel korn- som grøntfoderhøst. Vælg originale knive, kæder, fingre og høstbælter.

 • Promo Image

  Anvendelser af udstyrsdele

  AGCO Parts har højkvalitetsdele for at holde din Challenger sprøjte i topform, lige fra ventiler, sprøjtespidser, pumper, koblinger, controllere og præcisionsprodukter til sprøjtepistoler, tanke, slanger og meget mere. Du bliver bakket op af en virksomhed med over 40 år i branchen. Vi vil altid forsyne dig med den nyeste teknologi for at hjælpe dig med hele tiden at forbedre din produktivitet og effektivt beskytte dine afgrøder.

Multimedie

Se vores nye film om, hvordan brugen af originale AGCO Parts-luftfiltre gavner din maskines motor, og hvilken virkning et tilstoppet filter har på dit brændstofforbrug.

Vi viser dig helt præcist, hvorfor valget af originale reservedele er det eneste valg, når det drejer sig om filtre! Hvis videoen ses i sin fulde længde, er der også tips til, hvordan man identificerer en original AGCO Part.