AGCO’s tekniske service, der leverer brancheførende service og vedligeholdelse, yder support til professionelle over alt på kloden.

Udførelse af regelmæssig service og vedligeholdelse af din traktor samt vedligeholdelse af dine andre landbrugsmaskiner er helt afgørende for, at du får mest muligt ud af den tid, du bruger i marken. AGCO Parts leverer verden over service- og vedligeholdelsessupport til AGCO’s varemærker; Massey Ferguson, Fendt, Valtra og Challenger.

Vi samarbejder med AGCO forhandlere om at tilbyde et skræddersyet udvalg af service- og vedligeholdelsespakker for at dække dine behov. Hvad enten der er tale om engangsservice på dine landbrugsmaskiner, service uden for sæsonen, en servicepakkeaftale eller udvidet reklamationsret, kan du trygt overlade det til din AGCO forhandler. De har den viden, ekspertise og det udstyr, der skal til for at sikre optimal ydeevne og driftstid for dine maskiner.

Når det kommer til service og vedligeholdelse, kan du trygt overlade dine AGCO maskiner til eksperterne, så de kommer til at fungere, som det var meningen, hvad enten du har brug for Challenger Service, Fendt Service, Massey Ferguson Service eller Valtra Service.

Besøg eller ring til din lokale AGCO forhandler i dag for at få flere oplysninger og booke din næste service.

HVORFOR ORIGINALE AGCO PARTS ER SÅ AFGØRENDE

  • OEM

    Hver eneste komponentdel er afgørende for din maskines ydeevne, driftssikkerhed og integritet. Kun originale AGCO Parts fremstillet og testet efter de originale konstruktionsspecifikationer garanterer perfekt montering og funktion af din AGCO-maskine.

  • ØGET YDEEVNE & EFFEKTIVITET

    Du har for travlt til at skulle tænke på din maskines driftssikkerhed. Med originale AGCO Parts kan du være tryg, fordi din maskine fungerer med fuld ydeevne og effektivitet året rundt.

  • 12 MÅNEDERS UDVIDET REKLAMATIONSRET

    Originale AGCO Parts er dækket af en 12 måneders udvidet reklamationsret.