Beskyt din investering i Massey Ferguson med en brancheførende aftale om service- og udvidet reklamationsret

Dine muligheder for service og vedligeholdelse

Du kan trygt stole på din Massey Ferguson. MF Care fra din Massey Ferguson forhandler sikrer maksimal driftstid og ydeevne fra din maskine.

Forhandlerservice til din Massey Ferguson

 • Promo Image

  Engangsservice

  Din Massey Ferguson forhandler foretager et visuelt helbredstjek og giver dig et tilbud på et mindre eller større serviceeftersyn, alt efter behov.

  Et serviceeftersyn er ikke kun olie- og filterudskiftning. Hvert serviceeftersyn omfatter en komplet fejl- og tilstandsrapport for bremser, kobling, styring, motor, kølesystem, brændstof og det elektriske system.

  Når du tager din maskine med til din forhandler, er du sikker på at få de seneste softwareopdateringer, og at der foretages kalibreringer. Hold din maskine i optimal driftsform.

 • Promo Image

  MF Care – service- og udvidede reklamationsret-aftaler

  MF Care er en måde for dig at fastlåse dine udgifter ved køb af din Massey Ferguson maskine, sikre optimal ydeevne, få udvidet reklamationsret for effektivitet og maksimere din maskines gensalgsværdi. Vore MF Care serviceløsninger kan tilpasses individuelt, så de svarer til dine betalingsmuligheder og behov for driftstimer, MF Care service-løsningerne er skræddersyede og fleksible, så de passer til dine betalings- og driftskrav.

  MF Care er tilgængelig på 2 niveauer:

  MF Care Silver – Serviceaftale om regelmæssig vedligeholdelse

  Servicepakken omfatter alt foreskrevet vedligeholdelsesarbejde. Der kan bookes op til 10.000 timer for nye og brugte maskiner. Professionel service udføres af tekniske eksperter i henhold til producentens anbefalede intervaller og tjeklister.

  MF Care Gold – Udvidet reklamationsret om reparation

  Vore udvidede reklamationsret-aftaler yder sikkerhed for reparationsomkostninger (ekskl. slid), så du undgår kedelige overraskelser. De er fleksible og tilbyder tre adgangsniveauer – 0 DKK, 1.500 DKK eller 4.000 DKK og kan fås i op til 5 år eller 6.000 timer.*

  Desuden er programmet administreret af Massey Ferguson. Dette betyder, at din forhandler taler direkte med Massey Ferguson for at klage på dine vegne. Dette fjerner behovet for involvering af tredjepart, hvilket kan give forsinkelser i klagebehandlingen.

  Du kan anmode om en udvidet reklamationsret i op til 12 måneder efter registrering af din maskine. Dette giver dig tid til at overveje antallet af driftstimer, der skal dækkes. Vi giver også mulighed for at forlænge en eksisterende udvidet reklamationsret-aftale til længere gyldighedsperioder.

  Det er vigtigt at bemærke, at serviceeftersyn skal finde sted, for at en udvidet reklamationsret kan være gyldig. Det kan ske på grundlag af en serviceaftale eller på ”pay as you go”-basis.

  Ring til din Massey Ferguson forhandler i dag for at drøfte MF Care og få et detaljeret tilbud.

 • Promo Image

  Serviceeftersyn af ældre maskiner

  Hvis der er gået noget tid siden dit seneste serviceeftersyn, kan din Massey Ferguson forhandler foretage et visuelt helbredstjek og give dig et tilbud på et mindre eller større serviceeftersyn, alt efter behov.

  Hvert serviceeftersyn omfatter en komplet fejl- og tilstandsrapport for bremser, kobling, styring, motor, kølesystem, brændstof og det elektriske system.

  Det visuelle helbredstjek og fejl- og tilstandsservicerapporterne kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger om vedligeholdelse af dine ældre maskiner.

multimedie

Fem gode grunde til, at du bør få din AGCO maskine efterset uden for sæsonen af din AGCO forhandler.