Beskyt din investering i Valtra med en brancheførende aftale om service- og aftale udvidet reklamationsret

Dine muligheder for service og vedligeholdelse

Skræddersy din servicesupport med Premium Care for Valtra. Tal med din forhandler i dag for at finde frem til den serviceplan, der er den rigtige for din maskine.

Forhandlerservice til din Valtra

 • Promo Image

  Engangsservice

  Din Valtra forhandler foretager et visuelt helbredstjek og giver dig et tilbud på et mindre eller større serviceeftersyn, alt efter behov.

  Et serviceeftersyn er ikke kun olie- og filterudskiftning. Hvert serviceeftersyn omfatter en komplet fejl- og tilstandsrapport for bremser, kobling, styring, motor, kølesystem, brændstof og det elektriske system.

  Når du tager din maskine med til din forhandler, er du sikker på at få de seneste softwareopdateringer, og at der foretages kalibreringer. Hold din maskine i optimal driftsform.

  Kontakt din Valtra forhandler for at aftale serviceeftersyn allerede i dag.

 • Promo Image

  Valtra Care – service- og udvidede reklamationsret-aftaler

  Valtra Care er en måde for dig at fastlåse dine udgifter ved køb af din Valtra maskine, sikre optimal ydeevne, få udvidet reklamationsret for effektivitet og maksimere maskinens gensalgsværdi. Vores Valtra Care pakker kan tilpasses individuelt, så de svarer til dine betalingsmuligheder og behov for driftstimer. Valtra Care service-løsningerne er skræddersyede og fleksible, så de passer til dine betalings- og driftskrav:

  Serviceaftale for regelmæssig vedligeholdelse

  Servicepakken omfatter alt foreskrevet vedligeholdelsesarbejde. Der kan bookes op til 10.000 timer for nye og brugte maskiner. Professionelle serviceeftersyn udføres af Valtra uddannede teknikere (lokalt eller hos din Valtra forhandler) i henhold til producentens anbefalede intervaller og tjeklister.

  Udvidet reklamationsret-aftale om reparation

  Vore udvidede reklamationsret-aftaler yder sikkerhed for reparationsomkostninger (ekskl. slid), så du undgår kedelige overraskelser. De er fleksible og tilbyder tre adgangsniveauer – 0 DKK, 2.400 DKK eller 4.900 DKK og kan fås i op til 5 år eller 6.000 timer.*

  Desuden er programmet administreret af Valtra. Dette betyder, at din forhandler taler direkte med Valtra for at klage på dine vegne. Dette fjerner behovet for involvering af tredjepart, hvilket kan give forsinkelser i klagebehandlingen.

  Du kan anmode om en udvidet reklamationsret i op til 12 måneder efter registrering af din maskine. Dette giver dig tid til at overveje antallet af driftstimer, der skal dækkes.

  Det er vigtigt at bemærke, at serviceeftersyn skal finde sted, for at en udvidet reklamationsret kan være gyldig. Det kan ske på grundlag af en serviceaftale eller på ”pay as you go”-basis.

  Ring til din Valtra forhandler i dag for at drøfte Valtra Care og få et detaljeret tilbud.

  *I henhold til betingelserne, kun deltagende markeder og modeller.

 • Promo Image

  Serviceeftersyn af ældre maskiner

  Hvis der er gået noget tid siden dit seneste serviceeftersyn, kan din Valtra forhandler foretage et visuelt helbredstjek og give dig et tilbud på et mindre eller større serviceeftersyn, alt efter behov.

  Hvert serviceeftersyn omfatter en komplet fejl- og tilstandsrapport for bremser, kobling, styring, motor, kølesystem, brændstof og det elektriske system.

  Det visuelle helbredstjek og fejl- og tilstandsservicerapporterne kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger om vedligeholdelse af dine ældre maskiner.

Multimedie

Fem gode grunde til, at du bør få din AGCO maskine efterset uden for sæsonen af din AGCO forhandler.