Vedligehold din kabine og forbliv produktiv.

DRIVE SMART

Skab et førerhus, der fungerer for dig

Når du arbejder mange timer i dit landbrug er komforten afgørende.

Undgå træthed og hold dig vågen i længere tid ved at skabe et førerhus, der fungerer for dig. De rigtige forhold støtter dig, så du kan arbejde optimalt, selv på de mest udfordrende dage.

Påvirk produktiviteten inde fra førerhuset

Tilpas dit førerhus, så det øger din ydeevne på lange arbejdsdage. Optimalt udsyn, sædestøtte, førerhusventilation og funktionsoplåsning er alt sammen med til, at du kan arbejde optimalt. Vælg mellem et udvalg af specialiserede Massey Ferguson produkter og services, og invester i din komfort for at øge din produktivitet.


 

SædeudviklingSeat evolution

Det er ikke bare et sted at sidde. I dag kan et Massey Ferguson førersæde være meget mere. Gør lange arbejdsdage mere smertefrie ved at mindske vibrationer og give din ryg maksimal støtte. Beskyt dit sæde med et originalt skræddersyet Massey Ferguson sædebetræk.

Lav dinkabine

Hold hovedet koldtKeep your cool

Når dit førerhusmiljø er rigtigt, kan du yde optimalt. God ventilation holder trætheden i skak. Sørg for at holde dig sund, fri for pollen og støv med korrekt førerhusventilation. Sørg for at bestille et eftersyn nu af din aircondition, så du kan trække vejret uden problemer denne sæson.


Hold dig sikker med et par ekstra øjneStay safe with an extra pair of eyes

Hold godt øje med det arbejde, der skal udføres – overvåg dit redskab eller din maskine sikkert og komfortabelt fra kabinen.


Synligt bedre belysningVisibly better lighting

Når der ikke er ret meget dagslys, tager originale AGCO arbejdslys over. De er grundigt testet og fremstillet efter de højeste standarder og svigter dig derfor ikke.


OpbevaringsløsningerStorage solutions

Kan du ikke finde din mobiltelefon? Det er tid til at få ryddet op i dit førerhus. Med en Massey Ferguson telefonholder vil din mobiltelefon altid være inden for rækkevidde. Gør dit førerhus til et effektivt sted at arbejde med dokument- og kopholdere. Få noget koldt at drikke på lange arbejdsdage med et specielt køleskab til dit førerhus.


Vejrbestandig beskyttelseWeather-proof protection

Robuste, holdbare gulvmåtter sørger for at beskytte dig mod at falde eller glide i kabinen uanset vejr.


Opgradér dine underholdningsmulighederUpgrade your entertainment options

DAB, Bluetooth, iPod og telefon – der er masser af ukomplicerede og komplette muligheder lige ved hånden med det originale AGCO radiosortiment.


Den allerbedste pleje til din kabineThe very best care for your cab

Der tilbydes en lang række plejeprodukter, herunder rengøringsmidler til indvendig og shampoo til udvendig, der holder din maskine skinnende ren.


Et bedre udsynA clearer view

Er du bekymret for udsynet fra dit førerhus? Din forhandler kan hjælpe – spørg efter vinduesviskere, viskermotorer og -beholdere samt glas og spejle.


SMART FarmingSMART Farming

Udnyt din maskines potentiale

Kravene til at være landmand øges konstant, og du skal hele tiden tilpasse dig. Heldigvis kan din Massey Ferguson maskine også tilpasses til bedre produktivitet og effektivitet. Fra MF variabel tildeling og sektionsstyring til MF Connect. Brug smartløsninger til at drive landbrug med nøjagtighed, og få fordel af besparelser på brændstof og vigtige landbrugsprodukter såsom frø og gødning. 

SMART SafetyConnect

Et behageligt, arbejdsvenligt førerhus vil forbedre din produktivitet, men det vigtigste er, at det også er en sikker måde at drive landbrug på. Ved at skabe et stressfrit miljø med fantastisk udsyn hele vejen rundt kan du reducere ulykker og bekæmpe træthed. Husk at minde dig selv om best practice hvad angår sikkerhed i landbruget med disse korte, nyttige og enkle vejledninger.

videoer

Ikke bare et sted at sidde.

Massey Fergusons førersæde er din partner til produktivitet. Med bedre lændestøtte og reducerede vibrationer kan du arbejde bedre i længere tid. Tag kontrol over din komfort ved at undgå træthed og holde dig årvågen selv på udfordrende dage.