Beskyt dine investeringer med Challenger PowerCare – effektiv support til professionelle landmænd.

Dine muligheder for service og vedligeholdelse

En maskine, der er uovertruffen effektiv, fortjener førsteklasses service. Hvad enten du ønsker engangsservice, skræddersyet servicepakke eller en aftale om udvidet reklamationsret, skal du tale med din Challenger forhandler.

Forhandlerservice til din Challenger

 • Promo Image

  Engangsservice

  Din Challenger forhandler foretager et visuelt helbredstjek og giver dig et tilbud på et mindre eller større serviceeftersyn, alt efter behov.

  Et serviceeftersyn er ikke kun olie- og filterudskiftning. Hvert serviceeftersyn omfatter en komplet fejl- og tilstandsrapport for bremser, kobling, styring, motor, kølesystem, brændstof og det elektriske system.

  Når du tager din maskine med til din forhandler, er du sikker på at få de seneste softwareopdateringer, og at der foretages kalibreringer. Hold din maskine i optimal driftsform.

  Challenger maskiner får også taget væskeprøver i forbindelse med hvert serviceeftersyn. Dette betyder, at din maskine får et helbredstjek af partikelniveauet. Det kaster lys på mindre problemer, inden de bliver synlige for øjet, og før der er risiko for, at de påvirker din maskine.

  Kontakt din Challenger forhandler for at aftale serviceeftersyn allerede i dag.

 • Promo Image

  Serviceeftersyn af ældre maskiner

  Hvis der er gået noget tid siden dit seneste serviceeftersyn, kan din Challenger forhandler foretage et visuelt helbredstjek og give dig et tilbud på et mindre eller større serviceeftersyn, alt efter behov.

  Hvert serviceeftersyn omfatter en komplet fejl- og tilstandsrapport for bremser, kobling, styring, motor, kølesystem, brændstof og det elektriske system.

  Det visuelle helbredstjek og fejl- og tilstandsservicerapporterne kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger om vedligeholdelse af dine ældre maskiner.

Multimedie

Fem gode grunde til, at du bør få din AGCO maskine efterset uden for sæsonen af din AGCO forhandler.