Originalt Fendt tilbehør fra AGCO Parts giver det samme høje niveau af holdbarhed, ydeevne og konstruktionsstandard, som forventes af en Fendt maskine.

Forhandlermonteret tilbehør til din Fendt

Vores forhandlermonterede tilbehør er:

 • Originale fabriksudviklede og godkendte dele
 • Typegodkendelsestestet og opfylder alle lovkrav
 • Suverænt høj kvalitet og finish
 • AGCO Parts 12 måneders udvidet reklamationsret som standard på alt originalt tilbehør*

Det store udvalg omfatter frontvægte og bageste træk, lys og teknologiløsninger, såsom sektionsstyring, VariotronicTI og VarioGuide, der alt sammen er dækket af AGCO Parts 12 måneders udvidet reklamationsret*.

UDVIDET REKLAMATIONSRET – OP TIL 8 ÅRS DÆKNING PÅ TILBEHØR*

Fendt tilbehør, der er monteret på en maskine med udvidet reklamationsret inden for de første 12 måneder efter registrering hos forhandleren, er dækket i den resterende periode med udvidet reklamationsret.

Bemærk, at maskiner og tilbehør måske ikke er tilgængelige på alle markeder.

* Vilkår og betingelser er gældende og kan fås efter anmodning. Undtagelser kan være gældende.

ORIGINALT FORHANDLERMONTERET TILBEHØR TIL DIN FENDT

 • Promo Image

  NYHED! Fendt Joystick

  Fendt ErgoSteer-joysticket er udviklet til præcision og komfort, så du kan spare tid og kræfter. Ubesværet ergonomisk styring beskytter skuldre og nakke og gør, at du kan styre din maskine mere nøjagtigt. Med et mere frit udsyn forbedrer Fendt ErgoSteer dit udsyn og din sikkerhed. Brug det sammen med FendtONE armlænet og tilslut til Fendt Guide, så du opnår den ultimative styringsløsning.

 • Promo Image

  Et stort fremskridt inden for afmontering af hjulvægte

  Nu kan du nemt og sikkert skifte hjulvægte hvor som helst med det NYE transportable AGCO Parts hjulmonteringsværktøj. Det forhindrer ulykker, er nemt at bruge og sikrer, at du altid har den nødvendige ballast. Med AGCO Parts hjulmonteringsværktøjet er det hurtigt at skifte til den rigtige hjulvægt til arbejdet. Du sparer tid og opnår bedre brændstofeffektivitet.

 • Promo Image

  Vægte

  En vigtig del af maskinens opsætning går ud på at sikre, at der anvendes korrekt ballast. AGCO Parts tilbyder en række originale støbejernsvægte, der er udviklet af Fendts konstruktionsafdeling, og som sikrer optimal ballast til de opgaver, der skal udføres.

 • Promo Image

  Frontlifte og PTO

  Sørg for, at dit liftsystem opfylder den fabriksspecificerede tolerance, ydeevne og suveræne standard ved at bede om de originale frontlift- og PTO-produkter, der fås gennem AGCO Parts.

 • Promo Image

  Forskærme og stænkskærme

  Udskift eller opgrader din traktor med originale skærme og stænkskærme, der er udviklet af Fendt, og som sikrer overensstemmelse med hjulhøjde og holdbarhed. Udvidelsessæt til drejbare forskærme og bagstænkskærme giver et bedre udsyn og beskytter kabineglas mod eventuelle skader fra genstande, der kastes op fra hjulene.

 • Promo Image

  Fendt Cargo

  Designet, udviklet og fremstillet af Fendt til Fendt. Ingen anden frontlæsserløsning tilbyder Fendt Cargos suveræne integration med traktoren og høje kvalitetsydelse. Fendt Cargo er den ultimative frontlæsser, uanset om du skal flytte ensilage, jord, korn eller hø. Fendt CargoProfi tilbyder en intelligent frontlæsser. Leveres med et integreret vejningssystem, programmerbare arbejdsparametre og forudindstilling, der kan kaldes frem. Alt styres og vises på Varioterminalen. Dette giver føreren mulighed for at begrænse bomhøjden, hvis der arbejdes under snævre forhold, eller kontrollere vægten ikke blot af hver enkelt last, der løftes, men også den samlede vægt af det fulde arbejde.

 • Promo Image

  Bageste træk

  Der fås en lang række trækdesign, så du kan udstyre din Fendt med din foretrukne bageste trækløsning til montering af trækkraft eller redskaber.

 • Promo Image

  Trykluft- og hydraulikløsninger

  Uanset om der kræves et trykluftsystem, ekstra spoleventiler eller en hydraulisk pumpe med større kapacitet, findes der et stort udvalg af Fendt udviklede løsninger.

 • Promo Image

  Ekstralys

  Se Fendts udvalg af arbejdslys og roterende advarselsblink, der sikrer optimal synlighed døgnet rundt til redskaber i arbejde.

 • Promo Image

  Motor- og transmissionsforvarmere

  Disse sikrer, at din Fendt kan klare arbejdet under selv de vanskeligste forhold.

 • Promo Image

  Førermiljø

  Fra forureningsfiltre og originale Fendt sæder til suveræn komfort og kabineintegration til ekstraskinner og monteringsbeslag til elektroniske enheder. Fendt tilbyder et udvalg af ekstratilbehør til kabinen, der forbedrer komforten og funktionaliteten yderligere.

 • Promo Image

  Tilbehør til ballepressere

  Til storballepresserne fås en række kit, der er fabriksudviklet og godkendt af Hesston, og som kan være med til at øge produktiviteten. Elektroniske ballevægt- og længdesæt kan styres fra kabinen. Der fås også praktiske funktioner som trækforlænger, bakkamera og hydraulisk parkeringsstøtteben.

 • Promo Image

  Teknologi

  Du finder flere oplysninger om AGCO’s tilbud om præcisionsdyrkning på http://www.agcotechnologies.com/

Multimedie

Forhandlermonteret tilbehør, designet af Fendt, til Fendt.

Se vores kortfilm om ballepressere for at se den elektroniske ballevægt i aktion samt de informationer, der vises på førerens terminal.