Beskyt din investering med Fendt StarService fra din forhandler. Det ultimative inden for oppetid.

Dine muligheder for service og vedligeholdelse

Du har investeret i avanceret teknik og design for, at arbejdet kan gøres rigtigt. Hold din maskine i optimal stand med Fendt StarService.

 • Promo Image

  Engangsservice

  Det smarteste værktøj til service af din Fendt kan ikke købes uden videre.

  Teknikerne hos din Fendt forhandler er grundigt uddannet i modeller og systemer forestået af Fendt. De har direkte adgang til Fendt og de allernyeste tekniske data for din maskine.

  At tage din maskine til serviceeftersyn hos din forhandler er den bedste måde at sikre topeffektivitet. Kontakt din forhandler i dag.

 • Promo Image

  Fendt StarService og Fendt ProService – Service- og udvidede garantiaftaler

  Fendt StarService er navnet på vore serviceaftaler og Fendt ProService på vore udvidede garantiaftaler for nye og brugte Fendt maskiner. Det er en måde for dig at fastlåse dine udgifter ved køb af din Fendt maskine, sikre optimal ydeevne, få garanti for effektivitet og maksimere maskinens gensalgsværdi. Vore Fendt StarService-pakker tilpasses også individuelt, så de svarer til dine betalingsmuligheder og behov for driftstimer. Fendt StarService-løsningerne er skræddersyede og fleksible, så de passer til dine betalings- og driftskrav:

  Serviceordninger for regelmæssig vedligeholdelse – StarService Bronze

  Servicepakken omfatter alt foreskrevet vedligeholdelsesarbejde. Der kan bookes op til 10.000 timer for nye og brugte maskiner. Professionelle serviceeftersyn udføres af Fendt uddannede teknikere (lokalt eller hos din Fendt forhandler) i henhold til producentens anbefalede intervaller og tjeklister.

  Udvidet garantiaftale om reparation – ProService Silver

  Vore udvidede garantiaftaler yder sikkerhed for reparationsomkostninger (ekskl. slid), så du undgår kedelige overraskelser. Den er fleksibel og tilbyder tre adgangsniveauer – 0 DKK, 1.500 DKK eller 4.000 DKK og kan fås i op til 8 år eller 10.000 timer.*

  Desuden er programmet administreret af Fendt. Dette betyder, at din forhandler taler direkte med Fendt for at klage på dine vegne. Dette fjerner behovet for involvering af tredjepart, hvilket kan give forsinkelser i klagebehandlingen.

  Du kan anmode om en udvidet garanti i op til 12 måneder efter registrering af din maskine. Dette giver dig tid til at overveje antallet af driftstimer, der skal dækkes. Vi giver også mulighed for at forlænge en eksisterende udvidet garanti til længere gyldighedsperioder.

  Det er vigtigt at bemærke, at serviceeftersyn skal finde sted, for at en udvidet garanti kan være gyldig. Det kan ske på grundlag af en serviceaftale eller på ”pay as you go”-basis.

  Ring til din Fendt forhandler i dag for at drøfte Fendt StarService og Fendt ProService og få et detaljeret tilbud.

  *I henhold til betingelserne, kun deltagende markeder og modeller

FendtStarServiceUK

 • Promo Image

  Serviceeftersyn af ældre maskiner

  Hvis der er gået noget tid siden dit seneste serviceeftersyn, kan din Fendt forhandler foretage et visuelt helbredstjek og give dig et tilbud på et mindre eller større serviceeftersyn, alt efter behov.

  Hvert serviceeftersyn omfatter en komplet fejl- og tilstandsrapport for bremser, kobling, styring, motor, kølesystem, brændstof og det elektriske system.

  Det visuelle helbredstjek og fejl- og tilstandsservicerapporterne kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger om vedligeholdelse af dine ældre maskiner.

Multimedie

Se vores forhandlervideo for at høre, hvad AGCO, en Fendt forhandler og en ejer af Fendt maskiner siger om fordelene ved serviceaftaler og aftaler om udvidet garanti.

Fem gode grunde til, at du bør få din AGCO maskine efterset uden for sæsonen af din AGCO forhandler.