AGCO forhandlerservice | Fendt | DK
Beskyt din investering med Fendt Services fra din forhandler. Det ultimative inden for oppetid.

Dine muligheder for service og vedligeholdelse

Du har investeret i avanceret teknik og design for, at arbejdet kan gøres rigtigt. Hold din maskine i optimal stand med Fendt Services.

 • Promo Image

  Engangsservice

  Det smarteste værktøj til service af din Fendt kan ikke købes uden videre.

  Teknikerne hos din Fendt forhandler er grundigt uddannet i modeller og systemer forestået af Fendt. De har direkte adgang til Fendt og de allernyeste tekniske data for din maskine.

  At tage din maskine til serviceeftersyn hos din forhandler er den bedste måde at sikre topeffektivitet. Kontakt din forhandler i dag.

 • Promo Image

  Fendt Services – Service- og udvidede reklamationsret-aftaler

  Fendt Care er navnet på vore serviceaftaler og vore udvidede reklamationsret-aftaler for nye og brugte Fendt maskiner. Det er en måde for dig at fastlåse dine udgifter ved køb af din Fendt maskine, sikre optimal ydeevne, få reklamationsret for effektivitet og maksimere maskinens gensalgsværdi. Vore Fendt Care-pakker tilpasses også individuelt, så de svarer til dine betalingsmuligheder og behov for driftstimer. Fendt Care-løsningerne er skræddersyede og fleksible, så de passer til dine betalings- og driftskrav:

  Serviceordninger for regelmæssig vedligeholdelse – Fendt Care Bronze

  Servicepakken omfatter alt foreskrevet vedligeholdelsesarbejde. Der kan bookes op til 10.000 timer for nye og brugte maskiner. Professionelle serviceeftersyn udføres af Fendt uddannede teknikere (lokalt eller hos din Fendt forhandler) i henhold til producentens anbefalede intervaller og tjeklister.

  Udvidet reklamationsret-aftale om reparation – Fendt Care Silver

  Vore udvidede reklamationsret-aftaler yder sikkerhed for reparationsomkostninger (ekskl. slid), så du undgår kedelige overraskelser. Den er fleksibel og tilbyder tre adgangsniveauer – 0 DKK, 1.500 DKK eller 4.000 DKK og kan fås i op til 8 år eller 10.000 timer.*

  Desuden er programmet administreret af Fendt. Dette betyder, at din forhandler taler direkte med Fendt for at klage på dine vegne. Dette fjerner behovet for involvering af tredjepart, hvilket kan give forsinkelser i klagebehandlingen.

  Du kan anmode om en udvidet reklamationsret i op til 12 måneder efter registrering af din maskine. Dette giver dig tid til at overveje antallet af driftstimer, der skal dækkes. Vi giver også mulighed for at forlænge en eksisterende udvidet reklamationsret til længere gyldighedsperioder.

  Det er vigtigt at bemærke, at serviceeftersyn skal finde sted, for at en udvidet reklamationsret kan være gyldig. Det kan ske på grundlag af en serviceaftale eller på ”pay as you go”-basis.

  Ring til din Fendt forhandler i dag for at drøfte Fendt Care og få et detaljeret tilbud.

  *I henhold til betingelserne, kun deltagende markeder og modeller

FendtStarServiceUK

 • Promo Image

  Fendt Certified - Program for Brugte Maskiner

  Fendt kvalitet, brugte maskiner – testede og certificerede

  Brugte landbrugsmaskiner i dokumenteret god stand og certificeret Fendt kvalitet er den ideelle løsning for prisbevidste landmænd eller som et supplement til en voksende flåde.  Fordelene ved at købe en Fendt Certified maskine, der fås til traktorer, mejetærskere og Katana-grønthøstere, er følgende:

  • Certificering givet i henhold til strenge kvalitetsstandarder
  • Omfattende kontrol (teknologi, slitage, udseende)
  • Fuldt servicerede sliddele
  • Dele udskiftes, rengøres og males om nødvendigt
  • Et års udvidet reklamationsret, der dækker skader, og som gælder for alle ikke-sliddele. Kan udvides*
  • Service til faste timetakster

  *For traktorer op til 8 maskinår eller 8.000 driftstimer, for mejetærskere og grønthøstere op til 5 år eller 3.000 timer.

  Du kan få yderligere information ved at kontakte din lokale Fendt forhandler.

 • Promo Image

  Serviceeftersyn af ældre maskiner

  Hvis der er gået noget tid siden dit seneste serviceeftersyn, kan din Fendt forhandler foretage et visuelt helbredstjek og give dig et tilbud på et mindre eller større serviceeftersyn, alt efter behov.

  Hvert serviceeftersyn omfatter en komplet fejl- og tilstandsrapport for bremser, kobling, styring, motor, kølesystem, brændstof og det elektriske system.

  Det visuelle helbredstjek og fejl- og tilstandsservicerapporterne kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger om vedligeholdelse af dine ældre maskiner.

Multimedie

Fem gode grunde til, at du bør få din AGCO maskine efterset uden for sæsonen af din AGCO forhandler.