Beskyt din investering i Valtra ved hjælp af originale AGCO Parts. AGCO Parts er de eneste ægte og originale udskiftningsdele til Valtra.

Hvorfor købe originale AGCO Parts til din Valtra?

Valtra er stolt over at kunne designe meget alsidige maskiner. Slidstærke, driftssikre og ukomplicerede: – Det er hver gang en fornøjelse at arbejde med Valtra traktorer og maskiner. Og når det drejer sig om Valtra reservedele, er originale reservedele det eneste valg! Med hårdtarbejdende komponenter er der ingen grund til at løbe nogen som helst risiko ved at bruge uoriginale reservedele.

Originale AGCO reservedele:

 • Udførligt testede Valtra reservedele, produceret til de oprindelige specifikationer
 • Passer første gang – hver gang
 • Konkurrencedygtige priser på alle Valtra reservedele
 • Sikrer dig pålidelig topydeevne hele året rundt
 • Er den bedste måde til at undgå dyre maskinuheld, skader og endda sikkerhedsfarer
 • Udviklet til at kunne klare de mest ekstreme driftsforhold (godkendt af Valtra Engineering)
 • Dækket af 12 måneders udvidet reklamationsret* – også inklusiv arbejdskraft ved montering foretaget af en Valtra forhandler;
 • Kendes på det unikke AGCO hologram

Vi tilbyder det mest omfattende sortiment af originale AGCO reservedele, der passer til alle Valtra maskiner. Din Valtra forhandler har også et stort udvalg af originale AGCO reservedele, og medarbejderne er uddannet og øvet i samt udstyret til at give dig den bedste rådgivning og tekniske assistance angående alt, der handler om Valtra.

Du kan få yderligere oplysninger om traktordele eller originale AGCO Parts til din Valtra maskine ved at kontakte din lokale Valtra forhandler.

* Almindelige undtagelser er f.eks. glas og sliddele

ORIGINALE AGCO PARTS TIL DIN VALTRA

 • Promo Image

  Præstationsdele

  Bevar din Valtra maskines topydeevne ved hjælp af originale remme, koblinger, motordele, udstødninger, filtre, roterende elektriske dele og gear. Der findes ikke nogen bedre måde at sikre sig mod kostbare afbrydelser end at montere originale AGCO Parts.

 • Promo Image

  Sikkerhedskritiske dele

  Undgå risici for både dig og dine førere ved hjælp af originale komponenter og opnå en sikker, pålidelig drift. Gå ikke på kompromis – kontakt din Valtra forhandler angående originale bremser, lygter, lift, styretøj, vinduesviskere og motorer.

 • Promo Image

  Sliddele

  Sørg for optimal driftssikkerhed, og undgå utidige, kostbare afbrydelser ved hjælp af originale lejer, remme, bøsninger og koblingskugler.

 • Promo Image

  Komfortdele

  Mere komfort betyder mindre træthed, øget produktivitet og fortjeneste. Vælg originale dele til førerhuset, pyntelister, sæder, glas og måtter.

 • Promo Image

  Æstetiske dele

  Værn om din Valtras udseende, og bevar dens værdi med originalt pladestål, maling, døre, gitre og dekaler.

Multimedie

Se vores nye animation for at forstå, hvordan brugen af originale AGCO Parts luftfiltre er til gavn for din maskines motor, og hvilken effekt et stoppet filter har på dit brændstofforbrug.

Vi viser dig præcist, hvorfor valget af originale reservedele er det eneste valg, når det drejer sig om filtre! Hvis videoen ses i sin fulde længde, er der også tips til, hvordan man identificerer en original AGCO Part.

Når det gælder vedligeholdelse af din maskine, vil originale AGCO brændstoffiltre sørge for, at din maskine er ude i marken i længere tid. Kopifiltre, der ikke overholder din motors specifikationer, kan reducere serviceintervallet med op til 50 % og føre til problemer, der koster dig kostbar tid, når du mest har brug for den.

Lejer kan overalt, hvor de bruges, modstå friktion og belastningskræfter, og de er derfor vigtige for at sikre høj ydelse. AGCO Parts vælger altid den bedste kvalitet til din Valtra maskine, så du kan fokusere på den opgave, der skal udføres. Lejer er afgørende for, at din maskine kan fungere effektivt, og er en vigtig del af maskinens vedligeholdelse.

Vi ved, hvor vigtigt det er for din Valtra maskine at kunne levere det, du har brug for, når du har brug for det. Derfor er tætninger og pakninger fra ACGO udviklet, så de kan klare selv de mest ekstreme forhold fra det dybe hav til vanskelige jordforhold – uanset forhold sikrer vi, at din maskine kan klare det.

Uden korrekt vedligeholdelse, eller hvis der bruges dårligere dele, bliver brændstofsystemet mindre effektivt. Originale dele fra AGCO Parts sikrer optimal ydeevne og effektivitet for din maskine.