AGCO butik | Valtra | DK
Din Valtra forhandler har et kæmpestort udvalg af supplerende produkter, som gør ham til en one-stop-shop, der dækker alle dit landbrugs behov.

Supplerende produkter til din Valtra

  • Promo Image

    Valtra smøremidler

    Din lokale forhandler tilbyder dig et bredt udvalg af Valtra smøremidler. Alt lige fra motorolier med den nyeste teknologi til hydrauliske olier samt transmissions- og gearolier. Alle produkterne er formuleret og godkendt i henhold til strenge branchestandarder og præsterer den højeste ydeevne, ligesom de yder den bedste beskyttelse af din maskine, uanset opgave.

    Hertil kommer desuden et bredt udvalg af relaterede produkter, som f.eks. frostvæske, fedt og smøremidler til gartnerier. Din Valtra forhandler dækker alle dine behov.

  • Promo Image

    Valtra sædebetræk og gulvmåtter

    Vidste du, at din Valtra forhandler kan tilbyde dig et bredt udvalg af udskiftningssædebetræk og -gulvmåtter til førerhuset til næsten alle Challenger maskiner?

    Alle sædebetræk og gulvmåtter er skræddersyede, så de passer helt præcist. De findes i et bredt udvalg af materialer, der passer til enhver anvendelse, f.eks. gulvmåtter i hårdt, holdbart gummi eller velour og sædebetræk i originalt OE-stof eller også kunstig læder. Perfekt til beskyttelse af dit førerhus eller til renovering af en ældre maskine.

  • Promo Image

    AGCO Parts afgrødeemballage

    Vi ved, hvor vigtigt ballepresning er for dig, og tilbyder derfor garn, der passer til alle behov, hvad enten det er det fine garn til rundballer eller solidt garn til de firkantede storballer, udviklet med den nyeste teknologi.

    Alle vore produkter er designet, så de lever op til de strengeste krav til moderne maskiner og med det formål at opnå maksimal ydeevne og optimale resultater.

  • Promo Image

    Hayboss og Balers Choice konserveringsmiddel

    Hayboss programmet er designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din ballepresning og tilbyder dig et komplet sortiment af applikatorkits til konserveringsmidler til alle slags mærker eller typer ballepressere.

    Med funktioner som præcisionsovervågning af fugtighedsforhold, ballemærkning og GPS-ydelseskortlægning giver Hayboss systemet dig mulighed for sikkert at presse baller med et fugtighedsindhold på op til 28 %, hvilket øger din daglige ydelse med helt op til 30 %. En stærkt forbedret ballekvalitet betyder højere foderkvalitet og rentabilitet. Balers Choice hjælper dig med at holde dine baller friske og forhindrer skimmelvækst.

  • Promo Image

    Sparex – dit førstevalg

    Hvad enten du er på udkig efter sliddele til udskiftning, PTO-produkter, lygter, hydraulik, høstprodukter – ja, sågar skadedyrskontrol, bør du gøre Sparex til dit førstevalg. Takket være et kæmpestort udvalg af produkter, der alle kan fås via din lokale Valtra forhandler, kan Sparex dække alle dine behov.

    Sparex er en veletableret markedsførende leverandør af over 50.000 produkter af høj kvalitet, der kan sendes fra lager den efterfølgende dag. Sparex kan derfor hele året rundt levere den service, du behøver.

  • Promo Image

    AGCO Parts batterier

    Kør året rundt med vores udvalg af OE-godkendte batterier. Takket være batterier, der er fremstillet til de højeste standarder og designet til at kunne klare de strenge krav til landbrugsmaskiner, kan vi dække alle dine behov.

    Vores omfattende sortiment består også af batterier til personbiler, erhvervskøretøjer, motorcykler, ATV'er (quads), ja sågar batterier til fritidsaktiviteter inden for vandsport og golf. Hvorfor ikke tjekke vores battery guide (batterivejledning), hvor du finder præcis det batteri, du behøver. Du kan få det alt sammen hos din lokale Valtra forhandler.

  • Promo Image

    AdBlue®

    Kræver din maskine AdBlue? Hvis det er tilfældet, er du dækket ind af os. Din Valtra forhandler kan levere AdBlue i flere forskellige størrelser, fra 10 liters dåser op til 1.000 liters beholdere, sammen med vigtigt pumpeudstyr, så du kan køre året rundt.

    Din Valtra forhandler kan også rådgive dig om AdBlue, og hvilke behov du har ud fra det antal og de typer maskiner, du arbejder med. Du kan også finde flere oplysninger i vores Handy Drivers Guide (praktisk førervejledning), som også indeholder FAQ (ofte stillede spørgsmål).

  • Promo Image

    Manuelle værktøjer og elværktøjer

    Uanset arbejdsopgave, har vi værktøjerne! Hvad enten der er tale om manuelle højkvalitetsværktøjer fra anerkendte og veletablerede fabrikater, som f.eks. Draper Tools, eller varemærker for højtydende elværktøjer såsom Milwaukee, har din lokale forhandler det, du har brug for.

    Takket være et kæmpestort udvalg af topnøglesæt, skruenøgler, trolley-stik, boremaskiner, elskruetrækkere, slibeværktøjer, skiver og meget mere, er din Valtra forhandler din one-stop-shop.

  • Promo Image

    Valtra mærkevare-merchandise

    Som det er tilfældet med vore maskiner, kombinerer vores udvalg af merchandise topydeevne, driftssikkerhed, komfort og kompromisløs kvalitet. Udvalget af Valtra merchandise indeholder noget for enhver. Det består af arbejdstøj til Valtra førere, udendørs fritidstøj, børnetøj, babytøj og legetøj, samlerobjekter og gaver til Valtra fans overalt. Hvorfor ikke kigge i vores nyeste brochure for derefter at ringe til din lokale Valtra forhandler, som kan levere alle dine ønsker.

  • Promo Image

    Clarion radioer

    Din Valtra forhandler fører kun det allerbedste! Det er grunden til, at vi anbefaler Clarion radioer til at underholde dig i køretøjet. Clarions enheder, lige fra problemfrie anlæg til Full Works, dækker alle behov, herunder DAB, iPod & tilslutningsmulighed til telefon, Bluetooth m.m. – så du ikke blot kan høre musik ude på markerne, men også kan køre sikkert på vejene. Clarion mærket er verdenskendt og globalt førende inden for underholdning til køretøjer, det være sig traktorer, erhvervskøretøjer, 4-hjulstrækkere eller personbiler – deres produkter er tilpasset alle dine behov.

  • Promo Image

    Motec kamerasystemer

    Med Motec kamerasystemerne tilbyder vi den helt rigtige løsning til enhver landbrugsmaskine! Kameraerne giver føreren et bedre overblik over høstmaskine eller traktor. Det er muligt at overvåge arbejdsprocesserne mere præcist og mere effektivt, og trailere og redskaber kan manøvreres mere sikkert. Døde vinkler bliver synlige med Motec kamerasystemerne!

VIDEOER OM SUPPLERENDE PRODUKTER

Valtra komponenters levetid

Valtra brændstofforbrug

Valtra olieforbrug

Valtra motorkraft