Vedligehold din kabine og forbliv produktiv.

Kabinekomfort? Det er vigtigere end du tror...

Vi ved, at opgaverne altid er mange. Vi ved, at dit fokus er på at fuldføre opgaverne, uanset hvad. Men uden et ordentligt udstyret førerhus tager opgaverne længere tid, og produktiviteten lider. Din autoriserede forhandler kan hjælpe. De er klar til at levere reservedele og serviceydelser, med en række originale AGCO-produkter på lager for at holde din komfort i førerhuset så behagelig og produktiv som muligt. 

Kontakt din Valtra forhandler i dag for at finde ud af mere om hele udvalget af førerkomfortløsninger.

DRIVE SMART

 • Promo Image

  Langvarig beskyttelse til dit sæde

  Originale AGCO førsteklasses, skræddersyede sædebetræk er stilfulde og holdbare, og holder dit sæde rent og godt beskyttet.

 • Promo Image

  Hold hovedet koldt

  Vær forberedt på de sommervarme måneder - korrekt serviceret aircondition holder din kabine kølig og fri for pollen og støv, så du kan fokusere på arbejdsopgaverne. Ring til din forhandler nu for at bestille tid til service!

 • Promo Image

  Vejrbestandig beskyttelse

  Hårdføre og holdbare gulvmåtter giver dig et sikkert underlag og skridsikker beskyttelse til din kabine, uanset hvordan vejret arter sig.

 • Promo Image

  Opgrader dine underholdningsmuligheder

  DAB-, Bluetooth-, iPod- og telefonforbindelse - der er et væld af problemfrie og komplette muligheder lige ved hånden med de originale AGCO-radioserier.

 • Promo Image

  Vær mere sikker med et ekstra par øjne

  Hold godt øje med opgaven - overvåg dit markredskab eller maskine ind fra førerhusets sikre komfort.

 • Promo Image

  Synligt bedre belysning

  Når naturligt lys er svært tilgængeligt, tager de originale AGCO arbejdslygter føringen. Omhyggeligt testet og fremstillet efter de højeste standarder, vil belysningen ikke svigte dig.

 • Promo Image

  Et klarere udsyn

  Bekymret over udsynet fra din kabine? Din autoriserede forhandler kan hjælpe dig – spørg efter originale AGCO viskerblade, viskermotorer samt glas og spejle.

 • Promo Image

  Den allerbedste pleje til din kabine

  Der tilbydes en bred vifte af plejeprodukter, herunder indvendige rengøringsmidler og udvendig glansshampoo, der hjælper med at holde din maskine ren og vise sig fra sin flotteste side.