Ram plet med en gratis prøve på Fuse

DYRK DINE MARKER MED CENTIMETERPRÆCISION

 • OPTIMÉR MASKINEFFEKTIVITETEN

  Få mest muligt ud af din Fendt maskine, og maksimer dit udbytte med Fuse smart farming-teknologier.
 • CENTIMETERNØJAGTIGHED

  Udnyt effekten af præcisionsdyrkning ved at bruge Fuse-styringsløsninger, og dyrk dine marker med centimeterpræcision.
 • EFFEKTIVITETSFORBEDRINGER PÅ OP TIL 10 %

  Dyrk dine marker med Fuse-præcision, og opnå brændstofbesparelser. Få mindre spild af dyre produkter, herunder frø og gødning.
 • GRATIS PRØVE PÅ FUSE

  Prøv præcisionsdyrkning selv med en gratis prøve på Fuse fra din Fendt forhandler.

 • Promo Image

  Ram plet

  I en tid med prisstigninger er det at øge effektiviteten med til at holde dine omkostninger under kontrol. Smart farming-teknologier understøtter dig, så du kan dyrke dine marker nøjagtigt, spare tid og dyre ressourcer såsom brændstof og gødning. 

  Du kan selv prøve centimeternøjagtighed og opnå potentielle effektivitetsforbedringer på op til 10 %. Oplev den effekt, som præcisionsdyrkning kan have på din produktivitet med en gratis prøve på Fuse-præcision fra din Fendt forhandler.

 • Promo Image

  GRATIS prøve på Fuse

  Nu kan du selv prøve centimeternøjagtighed. Bestil en GRATIS 10-dages prøve på Trimble eller en 30-dages prøve på NovAtel*, inklusive korrektionstjenesterne CenterPoint RTX Fast/TerraStar-C (PRO). Kontakt din lokale Fendt forhandler for at få yderligere information.

  Er din maskine ikke forberedt til Guide? Ring til din Fendt forhandler i dag for at få mere at vide om præcisionsdyrkning.

  Kontakt din lokale Fendt forhandler for at få yderligere information.

 • Promo Image

  Smart farming

  Stigende priser på ressourcer, flere regler og større kompleksitet betyder, at det ikke er en nem opgave at dyrke landbrug. Men ved at bruge præcisionsdyrkning kan du arbejde hurtigere, mere effektivt og mere produktivt. Vil du have mere at vide om fordelene ved smart farming?

 • Promo Image

  Bæredygtigt landbrug

  Driv bæredygtigt landbrug med præcisionsdyrkning. Brug nøjagtighed som en metode til at bruge mindre ressourcer og mindske spild. Begrænsning af overlapninger med Fuse-centimeternøjagtighed beskytter også planterne og jorden ved at reducere jordpakning.

Hør, hvad landmændene siger om Fuse smart farming

Testimonial Image

Under 90 minutters arbejde på en mark på 22 ha kan landmanden Alexis Neveu se, at han bruger 80 liter mindre brændstof med Guidance. I videoen kan du se de andre forbedringer, som Fuse smart farming-løsningerne har betydet for den måde, han driver landbrug på.

— Alexis Neveu, landmand med landbrugsjord

*I henhold til gældende AGCO vilkår og betingelser. Forudsætningerne for en 30-dages prøve på NovAtel: Maskine med komplet Guide med Fendt Guide og NovAtel Smart 6-/Smart 7-modtager med decimeternøjagtighed eller 10-dages prøve på masteroplåsning, Trimble: Maskine med komplet Guide med Fendt Guide med AG-382/AG-482-modtager med centimeternøjagtighed eller prøve på masteroplåsning. Alle oplysninger er korrekte på udgivelsestidspunktet og kan ændres uden forudgående varsel.

LEVERING AF DE ORIGINALE RESERVEDELE TIL DE MÆRKER, DU HAR TILLID TIL