RAM PLET MED EN GRATIS PRØVE PÅ FUSE

Dyrk dine marker med centimeternøjagtighed

 • OPTIMÉR MASKINEFFEKTIVITETEN

  Fuse-præcisionsstyring til din Valtra understøtter dig, så du kan arbejde mest effektivt.
 • CENTIMETERNØJAGTIGHED

  Brug centimeternøjagtighed til at maksimere udbyttet. Fuse-præcisionsdyrkning fjerner overlapninger, så du sparer tid og penge.
 • EFFEKTIVITETSFORBEDRINGER PÅ OP TIL 10 %

  Udnyt effekten af Fuse-præcisionsdyrkning – reducér brændstofomkostningerne og spil af dyre ressourcer.
 • GRATIS PRØVE PÅ FUSE

  Det er tid til at prøve det. Bed din Valtra forhandler om en gratis prøve på Fuse.

 • Promo Image

  Ram plet

  Forbedr din nøjagtighed, så du kan holde omkostningerne nede, når prisinflationen bider sig fast. Ved at bruge præcision fra Fuse smart farming-teknologier kan du opnå en effektivitetsbesparelse på op til 10 %.

  Hvordan kan det lade sig gøre? Med Fuse smart farming-funktioner får du støtte til at dyrke dine marker med centimeternøjagtighed. På den måde undgår du overlapninger, reducerer ressourceforbruget og får mindre spild, og så sparer du også tid.

 • Promo Image

  Gratis prøve på Fuse

  Nu kan du selv prøve centimeternøjagtighed. Bestil en GRATIS 10-dages prøve på Trimble eller en 30-dages prøve på NovAtel*, inklusive korrektionstjenesterne CenterPoint RTX Fast/TerraStar-C (PRO). Kontakt din lokale Valtra forhandler for at få yderligere information. 

  Er din maskine ikke forberedt til Guide? Din Valtra forhandler kan rådgive dig, så spørg om præcisionsdyrking.

  Kontakt din lokale Valtra forhandler for at få yderligere information.

 • Promo Image

  Farm Smart

  Stigende priser på ressourcer, flere regler og større kompleksitet betyder, at det ikke er en nem opgave at dyrke landbrug. Men ved at bruge præcisionsdyrkning kan du arbejde hurtigere, mere effektivt og mere produktivt. Få mere at vide om fordelene ved smart farming.

 • Promo Image

  Bæredygtigt landbrug

  Driv bæredygtigt landbrug med præcisionsdyrkning. Brug nøjagtighed som en metode til at bruge mindre ressourcer og mindske spild. Begrænsning af overlapninger med Fuse-centimeternøjagtighed beskytter også planterne og jorden ved at reducere jordpakning.

Hør, hvad landmændene siger om Fuse smart farming

Testimonial Image

Med teknologistøtte sparer vi tid og penge. Det betyder, at vi kan arbejde mere effektivt.

— Julia Scheuer, landmand med landbrugsjord

*I henhold til gældende AGCO vilkår og betingelser. Forudsætningerne for en 30-dages prøve på NovAtel: Maskine med komplet Guide med Valtra Guide og NovAtel Smart 6-/Smart 7-modtager med decimeternøjagtighed eller 10-dages prøve på masteroplåsning, Trimble: Maskine med komplet Guide med Valtra Guide med AG-382/AG-482-modtager med centimeternøjagtighed eller prøve på masteroplåsning. Alle oplysninger er korrekte på udgivelsestidspunktet og kan ændres uden forudgående varsel.

LEVERING AF DE ORIGINALE RESERVEDELE TIL DE MÆRKER, DU HAR TILLID TIL