RAM PLET MED CENTIMETERPRÆCISION

Dyrk dine marker med centimeternøjagtighed

 • OPTIMÉR MASKINEFFEKTIVITETEN

  Fuse smart farming-teknologier understøtter dig, så du får mest muligt ud af din Massey Ferguson maskine.
 • CENTIMETERNØJAGTIGHED

  Brug Fuse-præcisionsstyring med centimeternøjagtighed til at maksimere dit udbytte.
 • EFFEKTIVITETSFORBEDRINGER PÅ OP TIL 10 %

  Dyrk dine marker med Fuse-præcision, så du kan reducere udgifterne til brændstof og opnå mindre spild – og dermed bruge dyre ressourcer fornuftigt.
 • GRATIS PRØVE PÅ FUSE

  Oplev den forskel, centimeternøjagtighed kan have for dit landbrug. Kontakt din Massey Ferguson forhandler for at få en gratis prøve på Fuse.

 • Promo Image

  Ram plet

  I en tid med prisstigninger er det at øge effektiviteten med til at holde dine omkostninger under kontrol. Med Fuse-præcisionsdyrkningsløsninger kan du opnå effektivitetsbesparelser på op til 10 %. 

  Det er nu, du skal gøre smart farming til en del af din strategi. Her er en mulighed for selv at prøve centimeternøjagtighed og se, hvilken betydning det har for den måde, du driver landbrug på.

 • Promo Image

  Gratis prøve på Fuse

  Bestil en GRATIS 10-dages prøve på Trimble eller en 30-dages prøve på NovAtel*, inklusive korrektionstjenesterne CenterPoint RTX Fast/TerraStar-C (PRO). Du skal bare kontakte din lokale Massey Ferguson forhandler for at få mere at vide. 

  Er din maskine ikke forberedt til Guide? Ring til din Massey Ferguson forhandler i dag for at få mere at vide om præcisionsdyrkning.

  Ring til din lokale Massey Ferguson forhandler for at få mere at vide.

 • Promo Image

  Farm Smart

  Stigende priser på ressourcer, flere regler og større kompleksitet betyder, at det ikke er en nem opgave at dyrke landbrug. Men ved at bruge præcisionsdyrkning kan du arbejde hurtigere, mere effektivt og mere produktivt. Få mere at vide om fordelene ved smart farming.

 • Promo Image

  Bæredygtigt landbrug

  Driv bæredygtigt landbrug med præcisionsdyrkning. Brug nøjagtighed som en metode til at bruge mindre ressourcer og mindske spild. Begrænsning af overlapninger med Fuse-centimeternøjagtighed beskytter også planterne og jorden ved at reducere jordpakning.

Hør, hvad landmændene siger om Fuse smart farming

Testimonial Image

Jeg kan spare råmaterialer i landbruget, arbejde mere effektivt og drive mit økologiske landbrug mere bæredygtigt ... generel digitalisering såsom GPS, Isobus eller sektionsstyring har hjulpet mig i de seneste år, fordi det har gjort det muligt for mig at drive mit landbrug mere effektivt og bedre

— Georg Drexl, landmand med landbrugsjord

*I henhold til gældende AGCO vilkår og betingelser. Forudsætningerne for en 30-dages prøve på NovAtel: Maskine med komplet Guide med MF Guide og NovAtel Smart 6-/Smart 7-modtager med decimeternøjagtighed eller 10-dages prøve på masteroplåsning, Trimble: Maskine med komplet Guide med MF Guide med AG-382/AG-482-modtager med centimeternøjagtighed eller prøve på masteroplåsning. Alle oplysninger er korrekte på udgivelsestidspunktet og kan ændres uden forudgående varsel.

LEVERING AF DE ORIGINALE RESERVEDELE TIL DE MÆRKER, DU HAR TILLID TIL