Pidä ohjaamo kunnossa ja pysy tuottavana.

Onko ohjaamo mukava? Se on tärkeämpää kuin uskotkaan…

Tiedämme, että tehtävälistasi on loputon. Tiedämme, että keskityt meneillään olevan tehtävän suorittamiseen joka tilanteessa. Mutta ilman asianmukaisesti varustettua ohjaamoa työt kestävät kauemmin ja tuottavuus kärsii. Jälleenmyyjäsi voi auttaa. He ovat valmiina tarjoamaan varaosia ja huoltopalveluja – pitävät varastoissaan laajan valikoiman aitoja AGCO-tuotteita, jotta ohjaamossa työskentely olisi mahdollisimman miellyttävää ja tuottavaa.

Ota yhteyttä Massey Ferguson -jälleenmyyjääsi jo tänään ja kysy lisää kuljettajan mukavuusratkaisujen koko valikoimasta.

DRIVE SMART

 • Promo Image

  Pitkäkestoinen suoja istuimelle

  Aidot, AGCO premium, räätälöidyt istuinsuojuksemme ovat tyylikkäitä ja kestäviä, ja ne pitävät istuimesi puhtaana ja hyvin suojattuna.

 • Promo Image

  Pidä itsesi viileänä

  Valmistaudu kesäkuukausiin – asianmukaisesti huollettu ilmastointi pitää ohjaamosi viileänä ja vapaana siitepölystä ja pölystä, jotta voit keskittyä meneillä olevaan tehtävään. Soita jälleenmyyjällesi nyt ja varaa huolto!

 • Promo Image

  Säänkestävä suojaus

  Lujat, kestävät lattiamatot tarjoavat ohjaamoosi kompastumista ja liukumista estävän suojan säällä kuin säällä.

 • Promo Image

  Paranna viihdevaihtoehtojasi

  DAB-, Bluetooth-, iPod- ja puhelinliitännät – aidossa AGCO-radiovalikoimassamme on runsaasti huolettomia tai täydellisiä vaihtoehtoja käden ulottuvilla

 • Promo Image

  Pysy turvassa ylimääräisen silmäparin avulla

  Pidä huomiosi meneillään olevassa tehtävässä – tarkkaile peltotyövälinettä tai -konetta turvallisesti ohjaamosta käsin.

 • Promo Image

  Näkyvästi parempi valaistus

  Kun luonnonvalo ei riitä, aidot AGCO-työvalaisimet tulevat apuun. Ne on testattu huolellisesti ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti, joten ne eivät jätä sinua pulaan.

 • Promo Image

  Selkeämpi näkymä

  Oletko huolissasi ohjaamosta aukeavasta näkyvyydestä? Jälleenmyyjäsi voi auttaa – kysy pyyhkimen sulista, pyyhkimen moottoreista ja säiliöistä sekä laseista ja peileistä.

 • Promo Image

  Parasta hoitoa ohjaamollesi

  Tarjolla on laaja valikoima hoitotuotteita, kuten sisäpuhdistusaineita ja ulkokäyttöön tarkoitettua kiiltoshampoota, joka auttaa pitämään koneesi kauniin näköisenä.