Valmistaudu onnistumaan

Pilaako ohjaamon epäviihtyisyys tuottavan suhteenne?

Sinä ja Massey Ferguson-traktorisi olette tuottoisa tiimi.

Ehkä teidän kuitenkin pitäisi viettää enemmän laatuaikaa yhdessä. Päivitä ohjaamosi, jotta työpäiväsi on aina nautinto eikä koskaan kärsimystä.

Loppujen lopuksi traktorisi luultavasti kiittäisi sinua, jos panostaisit ohjaamoon hieman.

Täydellinen pari

Luo mahdollisimman hyvä työpaikka

 • Promo Image

  Hurmaavaa raikkautta

  Löydät vanhan kipinän uudelleen ja vältät uupumuksen hengittämällä viileää puhdasta ilmaa ohjaamossasi. Raikasta asioita ilmastoinnin huollolla ja uusilla ohjaamon suodattimilla. Pysyt terveenä ja vältät siitepölyn ja muut ulkopuoliset pölyt.

 • Promo Image

  Istahda entistä mukavammalle istuimelle

  Alaselkää tukeva ja tärinää vaimentava istuin saa haluamaan viettää enemmän aikaa ohjaamossa. Massey Ferguson -kuljettajanistuin helpottaa pitkään työskentelyä minimoimalla altistumisesi tärinälle ja maksimoi selkärangan tuen.

 • Promo Image

  Pidä mielenkiinto yllä

  Luo ohjaamoosi sopiva tunnelma aidolla AGCO-radiolla, jossa on Bluetooth- ja puhelinyhteys. Viihdettä sormiesi ulottuvilla.

 • Promo Image

  Näytä, että välität

  Anna traktorillesi sen ansaitsemaa huomiota. Opettele hyville tavoille AGCOn hoito- ja säilytystuotteiden avulla. Puhdista ja järjestä työpaikkasi.

 • Promo Image

  Kiinnitä tarkempaa huomiota

  Peruutuskameran avulla voit tarkkailla työvälinettä tai -konetta turvallisesti ja kätevästi ohjaamosta. Se pitää sinut ja muut turvassa.

 • Promo Image

  Näet kaiken kirkkaammin

  Anna AGCO-työvalojen näyttää tietä. Älä anna heikon luonnonvalon pysäyttää sinua. Ne on testattu huolellisesti ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti, joten ne eivät jätä sinua pulaan.

 • Promo Image

  Huoliteltu vaikutelma ennen kaikkea.

  Mutaisimmatkaan saappaat eivät tärvele ohjaamoa, jos siellä on jämerät kestävät lattiamatot. Ne tarjoavat ohjaamoosi kompastumista ja liukumista estävän suojan säällä kuin säällä.

 • Promo Image

  Parannuksia näkyvissä

  Kysy Massey Ferguson-jälleenmyyjältä pyyhkimen sulista, pyyhkimen moottoreista ja säiliöistä sekä laseista ja peileistä. Varmista, että ohjaamostasi on mahdollisimman hyvä näkyvyys.

MF 8S

Mukavuutta ohjaamoon

Mukavuuden, näkyvyyden ja hallintalaitteiden UUSI AIKAKAUSI.

MF 8S:n lasin pinta-ala on 6,6 m2, ja traktorissa on kallistettu tuulilasi, mikä parantaa turvallisuutta, käytettävyyttä ja työnhallintaa.

Erittäin tuottava ympäristö, joka sekoittaa tilaa, mukavuutta, näkyvyyttä, hiljaisuutta, helppokäyttöisyyttä, yhdistettävyyttä ja laatua. Tiedämme, että tuottavampi kuljettaja tekee yritykselle voittoa.

 

 

 

Valmistaudu onnistumaan

 • Promo Image

  Jälleenmyyjän asentamat lisävarusteet Massey Fergusoniin

  Aitojen MF -lisävarusteiden avulla voitte tehdä enemmän yhdessä.

SMART FarmingÄlykästä viljelyä

Hyödynnä koneesi potentiaali

Viljely käy aina vain vaativammaksi, ja sinä sopeudut aina vain. Onneksi Massey Ferguson-koneetkin sopeutuvat ja parantavat tuottavuutta ja tehokkuutta. MF:n portaattomasta määrän säädöstä ja osionhallinnasta MF Connectiin. Massey Ferguson Connectin ja ohjausjärjestelmien avulla voit viljellä tarkasti ja niittää polttoaine- ja tarvikesäästöt pienentämällä siemen- ja lannoitekustannuksia.

SMART Safety

SMART Safety

Aseta turvallisuus etusijalle

Viihtyisä ohjaamo parantaa tuottavuutta ja on turvallinen tapa viljellä. Luomalla stressittömän ympäristön, josta on hyvä näkyvyys joka suuntaan, voit vähentää onnettomuuksia ja uupumusta. Kertaa maatilan turvallisuuden parhaat käytännöt lyhyistä ja havainnollisista oppaistamme.

Ei pelkkä istumapaikka.

Massey Ferguson -kuljettajanistuin on tuottava kumppanisi. Alaselän hyvän tuen ja tärinän vähäisyyden ansiosta voit työskennellä paremmin ja pidempään. Ota ohjaamon mukavuus haltuun, ehkäise uupumusta ja pysy valppaana haastavinakin päivinä.

JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET

Alkuperäiset Massey Ferguson -lisävarusteet ovat yhtä kestäviä ja suorituskykyisiä kuin Massey Ferguson -koneetkin.