Drive Smart | FI | Massey Ferguson

DRIVE SMART

LUO OHJAAMO, JOKA TOIMII SINULLE

Viljelijän pitkinä työpäivinä mukavuus on erittäin tärkeää.

Luomalla itsellesi sopivimman ohjaamon ehkäiset uupumusta ja pysyt valppaana pidempään. Oikeanlaiset olosuhteet saavat sinut toimimaan parhaimmillasi haastavimpinakin päivinäsi.

Paranna tuottavuutta ohjaamostasi

Voit helpottaa tuloksen tekoa pitkinä päivinä luomalla tarpeitasi vastaavan ohjaamon. Optimaalinen näkyvyys, tukeva istuin, ohjaamon ilmanvaihto ja ominaisuuksien lukituksen avaaminen auttavat viljelemään parhaimmillasi. Voit tehostaa tuottavuuttasi investoimalla valitsemiisi työskentelymukavuutta parantaviin Massey Fergusonin erikoistuotteisiin ja -palveluihin.


 

Istuimen kehitysConnect

Se ei ole pelkkä istumapaikka. Massey Ferguson -kuljettajanistuin pystyy nykyisin vaikka mihin. Se helpottaa pitkään työskentelyä minimoimalla altistumisesi tärinälle ja maksimoi selkärangan tuen. Suojaa istuimesi aidolla räätälöidyllä Massey Ferguson -istuinsuojuksella.

Luo omaohjaamosi

Pidä itsesi viileänäKeep your cool

Kun ohjaamossa on kaikki kohdallaan, teet mahdollisimman hyvää tulosta. Hyvä ilmanvaihto vähentää väsymystä. Varmistamalla kunnollisen ohjaamon ilmanvaihdon vältät pölyn ja siitepölyn ja pysyt terveenä. Varaamalla nyt ilmastointilaitteen huollon voit hengittää koko kauden vapautuneesti.


Pysy turvassa ylimääräisen silmäparin avullaStay safe with an extra pair of eyes

Pidä huomiosi meneillään olevassa tehtävässä – tarkkaile peltotyövälinettä tai -konetta turvallisesti ohjaamosta käsin.


Näkyvästi parempi valaistusVisibly better lighting

Kun luonnonvalo ei riitä, aidot AGCO-työvalaisimet tulevat apuun. Ne on testattu huolellisesti ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti, joten ne eivät jätä sinua pulaan.


SäilytysratkaisutStorage solutions

Hukkaatko puhelimesi jatkuvasti? On aika panna ohjaamo järjestykseen. Massey Ferguson -puhelimenpidike pitää puhelimesi aina käden ulottuvilla. Asiakirjan- ja mukinpidike pitävät ohjaamon tehokkaana työpaikkana. Nappaa pitkän työpäivän tauolla viileä juoma ohjaamosi viileälokerosta.


Säänkestävä suojausWeather-proof protection

Lujat, kestävät lattiamatot tarjoavat ohjaamoosi kompastumista ja liukumista estävän suojan säällä kuin säällä.


Paranna viihdevaihtoehtojasiUpgrade your entertainment options

DAB-, Bluetooth-, iPod- ja puhelinliitännät – aidossa AGCO-radiovalikoimassamme on runsaasti huolettomia ja täydellisiä vaihtoehtoja käden ulottuvilla.


Parasta hoitoa ohjaamollesiThe very best care for your cab

Tarjolla on laaja valikoima hoitotuotteita, kuten sisäpuhdistusaineita ja ulkokäyttöön tarkoitettua kiiltoshampoota, joka auttaa pitämään koneesi kauniin näköisenä.


Selkeämpi näkymäA clearer view

Oletko huolissasi ohjaamosta aukeavasta näkyvyydestä? Jälleenmyyjäsi voi auttaa – kysy pyyhkimen sulista, pyyhkimen moottoreista ja säiliöistä sekä laseista ja peileistä.


Älykästä viljelyäConnect

Hyödynnä koneesi potentiaali

Viljely käy aina vain vaativammaksi, ja sinä sopeudut aina vain. Onneksi Massey Ferguson -koneetkin sopeutuvat ja parantavat tuottavuutta ja tehokkuutta. MF-käyttöasteenhallinasta ja osionhallinnasta MF Connectiin. Älykkäiden ratkaisuiden avulla voit viljellä tarkasti ja niittää polttoaine- ja tarvikesäästöt pienentämällä siemen- ja lannoitekustannuksia.

SMART SafetyConnect

Viihtyisä ohjaamo parantaa tuottavuutta ja on turvallinen tapa viljellä. Luomalla stressittömän ympäristön, josta on hyvä näkyvyys joka suuntaan, voit vähentää onnettomuuksia ja uupumusta. Kertaa maatilan turvallisuuden parhaat käytännöt lyhyistä ja havainnollisista oppaistamme.

Videot

Ei pelkkä istumapaikka.

Massey Ferguson -kuljettajanistuin on tuottava kumppanisi. Alaselän hyvän tuen ja tärinän vähäisyyden ansiosta voit työskennellä paremmin ja pidempään. Ota ohjaamon mukavuus haltuun, ehkäise uupumusta ja pysy valppaana haastavinakin päivinä.