Tehdaskunnostetut AGCO Reman -varaosat Challenger-traktoreihin ja -leikkuupuimureihin.

Tehdaskunnostetut osat Challengeriin

AGCO Reman on tehdaskunnostettujen tuotteidemme valikoima. Tässä systemaattisessa prosessissa käytetyt osat kerätään ja lähetetään tehdaskunnostuslaitokseen, jossa ne kunnostetaan uuden veroisiksi.

AGCO on tehdaskunnostanut Challenger-koneiden osia jo yli 25 vuoden ajan, ja niitä on saatavana eri koneisiin 1970-luvulta tähän päivään.

Tehdaskunnostus vaatii erikoisosaamista – tietoa, teknistä taitoa ja tehtävään sopivat tilat. Jokainen AGCO Reman -osa lähtee tehtaaltamme uutta vastaavana, LAV:n (laitteen alkuperäisvalmistajan) tekniset vaatimukset täyttävänä. Niillä on täysi 12 kuukauden takuu, ja olemme varmistaneet, että jälleenmyyjälläsi on varaosa valmiina, jotta tilaus- ja palautusprosessi ovat mahdollisimman nopeita ja helppoja.

AGCO Reman -osien etuja ja ominaisuuksia:

 • Uuden veroinen tuote
 • Sujuva ja vaivaton asennus mahdollistaa toiminnan jatkumisen nopeasti
 • Täysi 12 kuukauden takuu
 • Säästö on tyypillisesti 30 % uuden osan kustannukseen verrattuna

AGCO Reman -tuotteiden valikoima kasvaa kaiken aikaa, ja useat osat ovat varastossamme valmiina toimitettavaksi jälleenmyyjälle seuraavana päivänä.

Edut ovat päivän selvät – säästät aikaa, rahaa ja vaivaa riskittömästi. Keskustele Challenger-jälleenmyyjän kanssa AGCO Reman -osista jo tänään!

 • Promo Image

  Moottorit

  AGCO Reman tarjoaa laajan valikoiman tehdaskunnostettuja kokonaisia moottoreita, ¾-moottoreita ja puolimoottoreita niin Perkins- kuin AGCO Power -merkiltä. Challenger-jälleenmyyjä osaa auttaa ja neuvoa valitsemaan tarpeittesi ja budjettisi mukaisesti.

 • Promo Image

  Voimansiirto

  Pitkän ajan kuluessa tehdaskunnostetun vaihdelaatikon asentaminen on varmasti korjaamista nopeampaa ja todennäköisesti edullisempaa. Lisäksi tiedät kustannukset etukäteen ja vältät ikävät yllätykset.

 • Promo Image

  Polttoaineenruiskutuslaitteet

  Paikallinen korjaamo saattaa kyetä vaihtamaan kuluneita tai viallisia polttoainepumpun osia muttei antamaan mielenrauhaa koko pumppua koskevan yli 12 kuukauden takuun muodossa kuten AGCO Reman. Eikä turhaa odottelua!

 • Promo Image

  Turboahtimet

  Kyseessä on hyvin tekninen järjestelmä, jonka pyörivien osien kierrosnopeus on miljoona kierrosta 8 minuutissa. Älä ota riskiä hetken helpottavalla korjauksella vaan valitse AGCO Reman, joka vastaa LAV:n standardeja ja toimii varmasti vielä pitkään.

 • Promo Image

  Moottorin osat

  Jos tarvitset uuden kampiakselin tai sylinterinkannen, muista AGCO Reman. Tehdaskunnostetut osat ovat uusia edullisempia, korjausta kannattavampia ja taatusti toimivia. Keskustele Challenger-jälleenmyyjän kanssa AGCO Reman -osista jo tänään!

 • Promo Image

  Sähköosat

  Voit olla varma, että kaikki AGCO Reman -elektroniikka vastaa LAV:n teknisiä vaatimuksia, etkä näin ollen jää paitsi mahdollisista päivityksistä. Tilatessasi AGCO Reman -kojelaudan, -toimintopaneelin tai -valvontapaneelin lähetämme osan jälleenmyyjällesi seuraavana päivänä, jotta pääset takaisin työhön viipymättä. Muista lähettää vanha osa meille!

 • Promo Image

  Jäähdytys

  Tiettyihin Challenger-malleihin, joissa on AGCO Power -moottori, on saatavana AGCO Reman -vesipumppu. Ne tehdaskunnostetaan moottoritehtaallamme Suomessa uudenveroisiksi. Tarkista, onko tarjolla AGCO Reman -pumppua, kun vesipumpun vaihto tulee ajankohtaiseksi.

 • Promo Image

  Akselit

  Tiettyihin malleihin on saatavana tehdaskunnostettu etuakseli. AGCO Reman -valikoima kasvaa jatkuvasti uusien osanumeroiden lisääntyessä. Muista siis kysyä niistä jälleenmyyjältä.

 • Promo Image

  Hydrauliikka

  Tehdaskunnostettujen hydrauliikkapumppujen ja -sylinterien valikoima kattaa useita Challenger-traktoreita ja -leikkuupuimureita. Kyseiset laitteet ovat turvallisuuden kannalta keskeisen tärkeitä. Miksi riskeerata, jos saatavana on kustannustehokas AGCO Reman -ratkaisu ja sen tarjoama mielenrauha.

Tiedätkö todella AGCO Reman? Tiesitkö, että se on arvokas tapa saada laadukkaita varaosia koneellesi? Tai että jokainen AGCO Reman -osa on valmistettu uudelleen alkuperäisen standardin mukaisesti ja niillä on 12 kuukauden takuu? Kaikki eivät tiedä totuutta AGCO Reman – katso koko tarina videolta.

 

ONKO SINULLA VANHOJA JA TARPEETTOMIA TRAKTORIN OSIA?

 • Onko sinulla vanhoja ja tarpeettomia moottoreita, vaihdelaatikoita tai aOnko sinulla vanhoja ja tarpeettomia moottoreita, vaihdelaatikoita, elektronisia komponentteja, jotka voisimme tehdaskunnostaa AGCO Reman -osiksi?elektronisia komponentteja, jotka voisimme tehdaskunnostaa AGCO Reman -osiksi?

 • Etsimme jatkuvasti arvokkaita traktoreiden ja leikkuupuimureiden osia ja maksamme niistä rahaa.

 • Kerro jälleenmyyjällesi, mitä osia sinulla on, ja jos osat sopivat tehdaskunnostukseen, teemme sinulle tarjouksen.