Valikoiman aidot AGCO Parts -varaosat sopivat vanhoihin koneisiin. Olemme sitoutuneet tukemaan Massey Ferguson -konettasi koko sen elinkaaren ajan.

Pidä Massey Ferguson aitona AGCO 10+ Parts -varaosilla

10+ Massey Ferguson -varaosavalikoimassa on useimmiten vaihdettavia osia traktoreihin MF 35 -sarjasta MF 6400 -sarjaan.

10+ Massey Ferguson -varaosat tarjoavat:

  • Kilpailukykyisiä hintoja
  • Varmuuden siitä, että Massey Ferguson -traktorisi pysyy erittäin suorituskykyisenä
  • Alkuperäisen AGCO Parts -varaosan ja alkuperäistä laatua Massey Ferguson -traktoriisi
  • AGCOn 12 kuukauden takuun 10+ Massey Ferguson -varaosille

AGCOn 10+ -ohjelma varmistaa, että kun ostat varaosia Massey Fergusoniin, saat traktorin ansaitsemaa laatua ja Massey Ferguson -tuotemerkin perintö ja historia säilyvät elinvoimaisina.

Saat meihin yhteyden sosiaalisessa mediassa tunnisteella #KeepItMF ja saat selville, kuinka moni muu Massey Ferguson -omistaja on pitäytynyt aidoissa AGCOn 10+ Massey Ferguson -varaosissa.

10+-videot

Juhlistamme Massey Fergusonin 60-vuotista taivalta suosikki-MF-koneidenne kera. 

Tässä videossa klassikko Massey Ferguson 165 -klassikko puretaan, korjataan ja kunnostetaan aidoilla Massey Ferguson 10+ -varaosilla.

Vuonna 2016 Union Hall RNLI yhdisti voimansa Massey Fergusonin kanssa kerätäkseen varoja lahjoittamalla arpajaisvoittona aidoilla AGCO 10+ Parts -varaosilla kunnostetun MF 135 -traktorin.

Kovin moni ei ole edustanut AGCOa ja Massey Fergusonia ylpeämpänä vuodesta toiseen kuin Nick Rew. Yhtenä AGCOn pitkäaikaisimmista työntekijöistä hän johtaa 10+-ohjelmaa kokemuksellaan ja osaamisellaan, jotta varttuneemmatkin koneet saavat alkuperäisvalmistajan varaosia ja huoltoa.

Juhlistaaksemme kahden merkittävän koneemme juhlavuotta pyysimme seuraajiamme ja fanejamme lähettämään kuvia omistaan.

Säästät rahaa, aikaa ja vaivaa! Katso itse, miksi kannattaa vaatia aitoja AGCO Parts -varaosia, kun huollatat koneitasi.