Tehdaskunnostetut AGCO Reman -varaosat Massey Ferguson -traktoreihin ja -leikkuupuimureihin

Tehdaskunnostettuja osia Massey Fergusoniisi

AGCO Reman on tehdaskunnostettujen tuotteidemme valikoima. Tehdaskunnostus vaatii erikoisosaamista – tietoa, teknistä taitoa ja tehtävään sopivat tilat. Jokainen AGCO Reman -osa on uudenveroinen, laitteen alkuperäisvalmistajan teknisten vaatimusten mukainen ja AGCOn 12 kuukauden takuun alainen. 

AGCO on tehdaskunnostanut Massey Ferguson-koneiden osia jo yli 25 vuoden ajan, ja niitä on saatavana eri koneisiin 1970-luvulta tähän päivään.

Ei odottelua. Laaja valikoima varaosia valmiina lähetettäväksi seuraavana päivänä lähimmälle jälleenmyyjälle. Vanha osasi lähetetään arvioitavaksi ja mahdollisesti tehdaskunnostettavaksi, ja sinä pääset takaisin töihin mahdollisimman nopeasti.

Nopeasti kasvava valikoima. AGCO Reman -valikoimassa on yli 6 000 varaosaa, ja lisäämme uusia jatkuvasti. Keskimäärin yhden joka päivä. Saatat ehkä tietää, että valmistamme moottoreita ja vaihteistoja uudelleen, mutta myös sähköosia, dieselhiukkassuodattimia, hydrauliikkajärjestelmän osia ja paljon muuta.

Säästöt ovat merkittäviä. AGCO Reman -vaihtoehto voi olla jopa 30 % edullisempi. Joskus enemmänkin. Kun seuraavan kerran tarvitset varaosan koneeseesi, kysy jälleenmyyjältä, onko tarjolla AGCO Reman -vaihtoehtoa. Tarkista, miten kustannustehokas se on. 

Laatu on taatusti sama. Osat tehdaskunnostetaan samojen standardien mukaan kuin ne on valmistettu. AGCO Reman -varaosilla on täysi 12 kuukauden takuu kuten uusilla osilla. Lisäksi jälleenmyyjän asentamien osien työllä on 12 kuukauden takuu.

Hyviä uutisia sinulle ja parempia uutisia planeetallemme. Tehdaskunnostus kuluttaa 85 % vähemmän raaka-aineita sekä huomattavasti vähemmän energiaa ja vettä. Materiaali, jota ei voida uusiokäyttää, kierrätetään, jotta jätettä syntyy vähemmän.  Tämä on hyvä ensiaskel kohti tehokasta kiertotaloutta.

Edut ovat päivän selvät – säästät aikaa ja rahaa riskittömästi. Keskustele Massey Ferguson-jälleenmyyjän kanssa AGCO Reman -osista jo tänään.

 • Promo Image

  Moottorit

  AGCO Reman tarjoaa laajan valikoiman tehdaskunnostettuja kokonaisia moottoreita, ¾-moottoreita ja puolimoottoreita niin Perkins- kuin AGCO Power -merkiltä. Massey Ferguson -jälleenmyyjä osaa auttaa ja neuvoa valitsemaan tarpeittesi ja budjettisi mukaisesti.

 • Promo Image

  Voimansiirto

  Pitkän ajan kuluessa tehdaskunnostetun vaihdelaatikon asentaminen on varmasti korjaamista nopeampaa ja todennäköisesti edullisempaa. Lisäksi tiedät kustannukset etukäteen ja vältät ikävät yllätykset.

 • Promo Image

  Polttoaineenruiskutuslaitteet

  Paikallinen korjaamo saattaa kyetä vaihtamaan kuluneita tai viallisia polttoainepumpun osia muttei antamaan mielenrauhaa koko pumppua koskevan yli 12 kuukauden takuun muodossa kuten AGCO Reman. Eikä turhaa odottelua!

 • Promo Image

  Turboahtimet

  Kyseessä on hyvin tekninen järjestelmä, jonka pyörivien osien kierrosnopeus on miljoona kierrosta 8 minuutissa. Älä ota riskiä hetken helpottavalla korjauksella vaan valitse AGCO Reman, joka vastaa LAV:n standardeja ja toimii varmasti vielä pitkään.

 • Promo Image

  Moottorin osat

  Jos tarvitset uuden kampiakselin tai sylinterinkannen, muista AGCO Reman. Tehdaskunnostetut osat ovat uusia edullisempia, korjausta kannattavampia ja taatusti toimivia. Keskustele Massey Ferguson -jälleenmyyjän kanssa AGCO Reman -osista jo tänään!

 • Promo Image

  Sähköosat

  Voit olla varma, että kaikki AGCO Reman -elektroniikka vastaa LAV:n teknisiä vaatimuksia, etkä näin ollen jää paitsi mahdollisista päivityksistä. Tilatessasi AGCO Reman -kojelaudan, -toimintopaneelin tai -valvontapaneelin lähetämme osan jälleenmyyjällesi seuraavana päivänä, jotta pääset takaisin työhön viipymättä. Muista lähettää vanha osa meille!

 • Promo Image

  Jäähdytys

  Tiettyihin MF-malleihin, joissa on AGCO Power -moottori, on saatavana AGCO Reman -vesipumppu. Ne tehdaskunnostetaan moottoritehtaallamme Suomessa uudenveroisiksi. Tarkista, onko tarjolla AGCO Reman -pumppua, kun vesipumpun vaihto tulee ajankohtaiseksi.

 • Promo Image

  Akselit

  Tiettyihin malleihin on saatavana tehdaskunnostettu etuakseli. AGCO Reman -valikoima kasvaa jatkuvasti uusien osanumeroiden lisääntyessä. Muista siis kysyä niistä jälleenmyyjältä.

 • Promo Image

  Hydrauliikka

  Tehdaskunnostettujen hydrauliikkapumppujen ja -sylinterien valikoima kattaa useita MF-traktoreita ja -leikkuupuimureita. Kyseiset laitteet ovat turvallisuuden kannalta keskeisen tärkeitä. Miksi riskeerata, jos saatavana on kustannustehokas AGCO Reman -ratkaisu ja sen tarjoama mielenrauha.

Multimedia

Tiedätkö todella AGCO Reman? Tiesitkö, että se on arvokas tapa saada laadukkaita varaosia koneellesi? Tai että jokainen AGCO Reman -osa on valmistettu uudelleen alkuperäisen standardin mukaisesti ja niillä on 12 kuukauden takuu? Kaikki eivät tiedä totuutta AGCO Reman – katso koko tarina videolta.

Animaatiomme tarjoaa väläyksen AGCOn tehdaskunnostusprosessista. Se esittää Massey Fergusonin käytetyn moottorin kunnostamista uutta vastaavaan kuntoon. Samalla systemaattisella prosessilla tehdaskunnostetaan kaikki AGCO Reman -tuotteet.
 

Paikallinen korjaamo saattaa kyetä vaihtamaan kuluneita tai viallisia polttoainepumpun osia muttei antamaan mielenrauhaa koko pumppua koskevan yli 12 kuukauden takuun muodossa kuten AGCO Reman. Eikä turhaa odottelua!

ONKO SINULLA VANHOJA JA TARPEETTOMIA TRAKTORIN OSIA?

 • Onko sinulla vanhoja ja tarpeettomia moottoreita, vaihdelaatikoita tai aOnko sinulla vanhoja ja tarpeettomia moottoreita, vaihdelaatikoita, elektronisia komponentteja, jotka voisimme tehdaskunnostaa AGCO Reman -osiksi?elektronisia komponentteja, jotka voisimme tehdaskunnostaa AGCO Reman -osiksi?

 • Etsimme jatkuvasti arvokkaita traktoreiden ja leikkuupuimureiden osia ja maksamme niistä rahaa.

 • Kerro jälleenmyyjällesi, mitä osia sinulla on, ja jos osat sopivat tehdaskunnostukseen, teemme sinulle tarjouksen.