Tilallasi pyörät pyörivät taukoamatta, ja koneesi on ratkaisevan tärkeä. Challenger-jälleenmyyjän suorittama huolto kauden ulkopuolella on järkevää ajankäyttöä.

Kauden ulkopuolella suoritettavat Challengerin huollot

Challenger-jälleenmyyjä voi räätälöidä tarpeisiisi sopivan kauden ulkopuolisen huollon koneesi käyttötarpeiden mukaan 15 minuutin silmämääräisestä tarkastuksesta puolen tai kokonaisen päivän tarkastukseen. Jälleenmyyjän mekaanikoilla on ajantasainen valmistajan tarjoama tietotaito. He ovat nopeita, tehokkaita ja tarjoavat vastinetta tuntiveloitukselleen.

Kauden ulkopuolinen tarkastus tarkoittaa:

  • Kattava vika- ja kuntoraportti, josta käy ilmi seurantaa vaativat kohteet, ja arvio tärkeiden korjausten kiireellisyydestä.
  • Pienempi häiriöriski
  • Huipputehokas kone
  • Minimoitu viljan menetys

Soita Challenger-jälleenmyyjällesi jo tänään ja varaa tehokas kauden ulkopuolinen tarkastus ja kerralla onnistuvat korjaukset.

Kaudenjälkeistarkastus

Koneesi on käynyt kuumana koko kauden, minkä vuoksi ennen varastoon siirtoa tai seuraavia työtehtäviä se kannattaa tarkastuttaa Challenger-jälleenmyyjällä. Näin varmistat koneen mahdollisimman vähäisen heikkenemisen talvella, nopeamman käynnistyksen seuraavalla kaudella ja ympäri vuoden käytössä olevien koneiden tehokkuuden säilymisen.

Kautta edeltävä tarkastus

Jos Challenger-koneesi tarkastuksesta on kulunut jo jonkin aikaa, jälleenmyyjä voi suositella sinulle sopivaa vaihtoehtoa silmämääräisestä tarkastuksesta vika- ja kuntoraportointiin ja perinpohjaiseen tarkatukseen ja huoltoon. Siten voit tehdä viisaita päätöksiä koskien tulevaa vuotta.

Challenger-jälleenmyyjän kautta edeltävä tarkastus varmistaa, että saat koneestasi suurimman mahdollisen hyödyn.

Multimedia

Viisi tärkeää syytä, miksi sinun kannattaa antaa jälleenmyyjäsi tarkastaa AGCO-koneesi kauden ulkopuolella: