Tuotevalikoimamme tukee Massey Ferguson -konettasi sen koko elinkaaren ajan.

Älä hyväksy Massey Ferguson -traktoreihisi ja -maatalouskoneisiisi muita kuin alkuperäisvalmistajan varaosia & huoltoa. Laaja ja laadukas tuotevalikoimamme ja AGCO-jälleenmyyjien osaaminen ovat hyvä syy pitäytyä aidoissa varaosissa!

Olemme ylpeitä ja kannamme täyden vastuun jokaisesta Massey Ferguson -koneesta, jonka myymme. Huipputekniikasta ja uudempien koneiden lisävarusteista aitoihin tehdaskunnostettuihin traktoreiden ja maatalouskoneiden osiin ja vanhempien koneiden 10+ Parts -varaosiin autamme sinua koko Massey Ferguson -koneesi elinkaaren ajan.

Sen lisäksi laajat täydentävien tuotteiden ja Massey Ferguson -markkinointituotteiden valikoimat takaavat, että saat kaikki maanviljelytuotteet jälleenmyyjältäsi.

Multimedia

Videoltamme näet, miksi on tärkeää, että aidot AGCO Parts -varaosat asentaa Massey Ferguson -jälleenmyyjä.

Olivier työskentelee Massey Ferguson -perheen sydämessä Engineering Directorina Beauvais’ssa. Tuotemerkkiä kohtaan tuntemansa intohimon ajamana hän suunnittelee huomispäivän traktoreita ja kehittää nykykoneita. Lisää saat tietää katsomalla People Behind the Parts -videosarjan uusimman jakson.

AGCO Parts -varaosia käyttävän maanviljelijän päivä.

MIKSI MASSEY FERGUSONISSA KANNATTAA KÄYTTÄÄ AITOJA AGCO PARTS -VARAOSIA

  • LAV

    Massey Fergusonin toiminta, luotettavuus ja kunto riippuvat sen jokaisesta osasta. Vain aidot AGCO Parts -varaosat sopivat ja toimivat taatusti Massey Ferguson -koneissa, koska ne on valmistettu ja testattu alkuperäisten teknisten vaatimusten mukaisesti.

  • PAREMPI SUORITUSKYKY & TEHOKKUUS

    Sinun ei kiireiltäsi tarvitse ehtiä huolehtia koneidesi luotettavuudesta. Aidot AGCO Parts -varaosat takaavat mielenrauhasi sekä koneen huippusuorituskyvyn ja tehokkaan toiminnan ympäri vuoden.

  • 12 KUUKAUDEN TAKUU

    Aidoilla AGCO Parts -varaosilla on 12 kuukauden takuu.